Menu

Hokej

KHL

Traktor Čeljabinsk – Spartak Moskva

2:1

po prodl. (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)

05.10.2015, 16:00 • Yunost Sport Palace • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 2.0 4.0 3.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Deron QUINT - 2:1

62:31

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Alexander Rybakov přihrál na vrchol kruhů, kam si sjel DERON QUINT, jehož pokus zamířil mezi betony dosud bezchybného Ivannikova. Střelec vítězné branky se zachoval jako správný kapitán a připisuje svému týmu bod navíc. Asistence: Alexander Rybakov, Semjon Kokujov.

57:42

Po odpískání vystřelil na domácího brankáře Lesčenko, který za toto dostává dvě minuty, ovšem stejný trest dostává domácí Gubarev, jenž se jel mstít krosčekem.

52:56

Alexander Rybakov si pomohl proti pravidlům hákováním a nabízí šanci na vedení Spartaku.

52:16

Neskutečný Ivannikov, jenž chytil jistou branku! Martin Růžička mu naznačil střelu a přihrál Jakucenjovi, jenž měl před sebou odkrytou branku, ale hostující brankář skokem po ledě ránu zneškodnil!

48:17

Spartak se dostal do přečíslení dvou proti jedinému obránci, ale Gilroy zvolil nejprve kličku a poté přihrávku, s čímž už spoluhráč nepočítal.

41:53

Do obrovské šance si nabruslil Lukáš Radil, jenž se dostal s pukem až za obranu, ale bekhendem trefil pouze hruď domácího gólmana. Hned po hezké individuální akci českého hráče přišla dorážka, která se mezi tři tyče už nevešla.

39:19

A tak přeci! Rybakov přihrál do druhé vlny, kde byl Popov, jenž měl na hokejce vedoucí branku. Hostující útočník si s kotoučem sjel na vrchol kruhů, kde mířil tvrdou střelou na zadní tyč, ovšem Ivannikov vytáhl další výborný zákrok!

28:22

Do samostatného úniku se dostal Afonasjevskij, kterému se puk přimotal pod brusle v momentě, kdy mohl domácí hráč střílet, a tak z vyložené šance nebylo vůbec nic!

Semjon KOKUJOV - 1:1

21:49

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
A rázem máme vyrovnáno. Rybakov našel zpoza branky najetého Gubareva, který celou situaci vyšperkoval přihrávkou před prázdnou branku, kde stál osamocený SEMJON KOKUJOV, jenž poslal puk za brankovou čáru. Asistence: Danil Gubarev, Alexander Rybakov.

18:36

Je tu další přesilová hra pro Spartak, jelikož Ilja Davydov vyhodil puk mimo hrací plochu.

Arťom VORONIN - 0:1

17:04

Spartak právě vstřelil branku!
ARŤOM VORONIN dostal kotouč za obranu, kde už si počínal zkušeně. Hostující útočník čtvrté lajny předvedl bekhendové zakončení, které zamířilo nad Demčenkovo rameno a zapadlo přesně pod horní tyčku. Asistence: Alexander Vasiljev.

13:44

Také Spartak si zahraje přesilovou hru, když dvě minuty dostal domácí kapitán Quint.

12:21

Pěknou střelu na zadní tyč vyslal z pravého kruhu pro vhazování Osnovin, ale Ivannikov vyčaroval vyrážečkou pěkný zákrok!

06:55

Dyblenko dostává dvě minuty za hru vysokou holí.

Traktor Čeljabinsk – Spartak Moskva

2:1

po prodl. (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Kokujov (Gubarev, Rybakov), 63. Quint (Rybakov, Kokujov) – 18. Voronin (Vasiljev)

Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Danilišin) – Quint (C), Borodkin, Davydov, Martynov, Petrov (A), Žuldikov, Klimatov – Růžička, Osnovin, Jakucenja – Popov, Pestunov (A), Glinkin – Afonasjevskij, Glovackij, Mokin – Gubarev, Rybakov, Kokujov.

Spartak Moskva: Ivannikov (Engren) – Korobov (A), Gilroy, Jermakov, Baldajev, Dyblenko, Genoway, Ablajev, Tatalin – Potapov (C), Bodrov, Levitskij, Lesčenko, Šafigulin, Radil – Radulov (A), Mereškin, Glazačev – Toluzakov, Voronin, Vasiljev.

Rozhodčí: Buturlin, Kadyrov – Aljošin, Nesterov

Průběh zápasu
1. třetina
06:55
13:44
17:04
18:36
Po 1. třetině
2. třetina
21:49
Po 2. třetině
3. třetina
52:56
57:42
Po 3. třetině
Prodloužení
62:31
po prodl.