Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – Manchester United

3:0

konec (3:0)

04.10.2015, 17:00 • Emirates Stadium, London • 8. kolo • Lukáš Konvičný (@LKonvicny)

Tipsport: 1.98 3.7 3.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Málem to bylo 4:0 pro Arsenal! Oxlade-Chamberlain dostal výbornou přihrávku za obranu a následně přeloboval de Geu, španělského brankáře však zachránilo břevno.

90+1

Hlavní sudí Anthony Taylor nastavil nad rámec základní hrací doby 2 minuty. Podaří se United alespoň snížit?

86

Arsenal mohl přidat čtvrtou branku, ale de Gea byl opět proti! Po rychlém protiútoku našel Oxlade-Chamberlain ve vápně Girouda, který střelu z voleje namířil pouze doprostřed na připraveného španělského brankáře.

82

K poslednímu střídání se schýlilo i na straně United. Odchází Juan Mata, přichází James Wilson.

81

Arséne Wenger střídá i potřetí. Hrdinu utkání Alexise Sáncheze na trávníku vystřídal Kieran Gibbs.

75

Dvojité střídání přichystal i Arséne Wenger. Ze hry stáhl Walcotta a Özila, které na trávníku vyměnili Giroud a Oxlade-Chamberlain.

73

Mesut Özil mohl vstřelit podobný gól jako v první půli. Po pasu Monreala se dostal k zakončení, ale tentokrát mířil z voleje pouze doprostřed, kde se nacházel připravený gólman de Gea.

68

Hosté si opět vypracovali další šanci, pas za obranu propadl až na Bastiana Schweinsteigera, jenže ten nedokázal zakončit zejména díky dobrému vyběhnutí českého brankáře.

62

Petr Čech se musel opět činit, Rooney se odhodlal k technické střele přibližně z dvaceti metrů, ale českého gólmana nepřekonal.

55

Na hřišti se nám začíná žlutit. Rooney odtlačil přešlapujícího Özila, za což obdržel žlutou kartu.

51

A žlutá karta se objevila i na straně domácích, Coquelin nedovoleně zastavil Rooneyho a zaslouženě vidí kartu žluté barvy.

49

Ashley Young si seběhl ze svého postu levého obránce na střed a nakonec se také odhodlal ke střele, tu však Čech vychytal. Sympatická akce anglického univerzála.

46

Manažer hostí Louis Van Gaal rozhodně nebyl spokojen s hrou svých svěřenců a do druhé půle udělal dvě změny. Ze hry stáhl Depaye a Darmiana, které nahradili Fellaini a Valencia.

45

Manchester United měl obrovskou možnost ke snížení! Anthony Martial ve vápně odstavil Mertesackera, fantasticky se otočil a vystřelil, ale Petr Čech jeho střelu vyrazil levou nohou. To byla doposud největší šance United.

34

Arsenal mohl rázem vést 4:0! Alexis vyslal do vápna čechraný míč přesně na nohu Ramseyho, ten však svůj volej nedokázal usměrnit do branky.

30

Anthony Taylor vytáhl již druhou žlutou ze své kapsičky. Tentokrát ji za faul na Alexise obdržel pravý bek Matteo Darmian.

22

Manchester je zatím hodně zaskočen a frustrován, což se projevilo i na tvrdém faulu Ashleyho Younga, jenž poslal k zemi Ramseyho. Angličan si za tento faul vysloužil první žlutou kartu tohoto zápasu.

20

Arsenal právě vstřelil branku!
Arsenal vede již 3:0! Theo Walcott našel na levé straně ALEXISE SÁNCHEZE, jenž si i s pomocí Darmiana navedl míč na střed a dělovkou do šibenice z hranice velkého vápna zvyšuje na 3:0! Theo Walcott si připsal už druhou asistenci.

20

20. Alexis SÁNCHEZ - 3:0

7

7. Mesut ÖZIL - 2:0

7

Arsenal právě vstřelil branku!
Na Emirates stadium se zatím dějí neuvěřitelné věci, domácí se během jedné minuty dostávají do dvougólového vedení! Theo Walcott dostal pas za obranu, navedl si míč na střed a následně jej vrátil MESUTU ÖZILOVI, který přízemní střelou k tyči zvyšuje na 2:0!

6

6. Alexis SÁNCHEZ - 1:0

6

Arsenal právě vstřelil branku!
Kanonýři vstoupili do tohoto šlágru ve velkém tempu a zaslouženě se dostávají do vedení! Po pěkné kombinaci se za obranu dostal Mesut Özil, jenž pravačkou poslal před branku přihrávku na ALEXISE SÁNCHEZE, který patičkou překonal bezmocného de Geu – 1:0.

Arsenal FC – Manchester United

3:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 6. Alexis Sánchez (Özil), 7. Özil (Walcott), 20. Alexis Sánchez (Walcott)

Karty:   51. Coquelin (ARS) – 22. Young (MAN), 30. Darmian (MAN), 55. Rooney (MAN)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 8:16.

Arsenal FC: Čech – Bellerín, Mertesacker (C), Gabriel, Monreal – Coquelin, Cazorla – Ramsey, Özil (75. Oxlade-Chamberlain), Alexis Sánchez (81. Gibbs) – Walcott (75. Giroud).
Náhradníci: Ospina – Debuchy, Chambers, Gibbs, Oxlade-Chamberlain, Campbell, Giroud.

Manchester United: de Gea – Darmian (46. A. Valencia), Smalling, Blind, Young – Carrick, Schweinsteiger – Mata (82. Wilson), Rooney (C), Depay (46. Fellaini) – Martial.
Náhradníci: Romero – Jones, McNair, Schneiderlin, A. Valencia, Fellaini, Wilson.

Rozhodčí: A. Taylor – J. Brooks, L. Betts (R. East)