Menu

Hokej

KHL

Salavat Julajev Ufa – HC Sibir Novosibirsk

2:1

konec (0:1, 2:0, 0:0)

20.09.2015, 13:30 • Ufa Arena • David Panuška

Tipsport: 2.15 4.0 2.87 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Já se s vámi loučím a přeji krásný zbytek dne. (15:44:28)
Československá stopa v utkání

Alexandr Salák (SIB) – 2 obdržené branky, 28 zákroků.
Vladimír Roth (SIB) – 0+0, čas na ledě 17:41.
Domácí Ufa pokračuje ve výborné formě. Za posledních pět zápasů ani jednou neprohrála. Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří od čtrnácté minuty vedli 1:0. Na konci druhé třetiny přišlo rozhodnutí celého zápasu. V šestatřicáté minutě nejdříve vyrovnal Anton Lazarev, kterého za necelé dvě minuty napodobil Linus Omark. Ufa si ve třetí třetině své vedení pohlídala a zvítězila nad silným Novosibirskem 2:1!

Střely na branku: 30:20

Konec zápasu.

59:52

Dmitrij Makarov vyjel s pukem na hokejce do útočného pásma. Před sebou měl jednoho hráče a prázdnou branku. Zatímco se fanoušci radovali, on trefil pravou tyčku branky!

59:12

Vladimír Roth posílal střílenou přihrávku před branku, kde jednomu z hráčů scházely milimetry, aby puk zasáhl.

58:54

Alexandr Salák zůstal na střídačce. Novosibirsk je v šesti hráčích na ledě. Hosté mají powerplay!

58:54

Po šanci Vladimíra Rotha, kterou Niklas Svedberg chytá, si hostující trenér bere oddechový čas. Dá se čekat hra bez brankáře a pořádný tlak na domácí branku.

58:21

Obrovská šance Novosibirsku! Domácí byli obráni o puk a čtveřice hráčů vyrazila do útoku. Akce byla vyšperkována přihrávkou na Rinata Ibragimova, jenž si s pukem popojel mezi kruhy a jedovatou střelou nechal jen vyniknout Niklase Svedberga!

57:30

Právě jsou před námi poslední dvě a půl minuty. Ufa kombinuje na své polovině a postupnou kombinací se bude chtít dostat před Saláka.

56:19

Hosté opět vyvezli puk ze svého obranného pásma a pokoušeli se zaútočit. To se jim ani nyní nepovedlo. Přesilovka Ufy je zatím hodně špatná.

55:29

Hostující hráči zachytili přihrávku domácích hokejistů a vydali se směrem na Svedberga. Puk měl na hokejce David Ullström, ale ten o něj před brankou přišel. Švédský forvard byl odstaven tělem.

55:02

Dmitrij Moňja oslabuje v nejhorší možný čas svůj celek, ačkoliv je toto vyloučení hodně přísné. Po rychlém útoku byl natlačen na brankáře, který upadl.

54:37

Niklas Svedberg chytá nahození ze středního pásma. Padáček mířil těsně vedle jeho levé tyčky, kde jej švédský brankář ukryl do lapačky. Přerušil tak po delší době hru.

53:24

Tlak hokejistů v modrobílé kombinaci pokračoval, ale ani jedna ze střel nenadělala Svedbergovi žádné větší problémy. Ufa je blízko k pátému vítězství v řadě.

52:44

Do šance se prodírali i hosté, ale střela po vyjetí zpoza branky byla jen zablokována, a tak branku Svedberga ani neohrozila.

51:39

Nepřesná rozehrávka hostujících hokejistů byla zakončena střelou Teemua Hartikainena, kterému se nepovedlo takovou opatrnou střelou překonat Saláka.

51:04

Na ledové ploše leží Alexandr Nesterov, který byl hodně tvrdě atakován Ibragimovem. Ten si na něj naskočil a hokejkou jej zasáhl do zad v oblasti pod hlavou. Nepříjemný zákrok.

50:16

Další tlak na branku Novosibirsku. Saša Salák musel řešit střelu Kirilla Kolcova poté, co si skvěle stahovačkou stáhl puk a vystřelil k pravé tyčce.

Salavat Julajev Ufa – HC Sibir Novosibirsk

2:1

konec (0:1, 2:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 36. Lazarev (Čěrňov), 38. Omark (Hartikainen) – 14. Šumakov (Ibragimov, Ullström)

Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Chakimov) – Lepistö, Arzamacev, Višněvskij, Gončarov, Kolcov, Metljuk, Derljuk, Culygin – Lisin, Omark, Prochorkin – Makarov, Chlystov, Hartikainen – Soin, Čěrňov, Lazarev – Engqvist, Nesterov, Setdikov

HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Menšikov, Ignatovič, Vereščagin, Ibragimov, Alexejev, Roth, Gimajev, Naumov – Šumakov, Moňja, Ullström – Ridderwall, Okulov, Vorošilo – Bobrov, Kopejkin, Sannikov – Žafjarov, Gubin, Žalunov

Rozhodčí: Gusev, Oskirko – Aljošin, Nesterov

Průběh zápasu
1. třetina
04:31
13:19
13:46
18:49
Po 1. třetině
2. třetina
35:53
37:34
Po 2. třetině
3. třetina
44:21
47:24
55:02
Konec