Menu

Fotbal

3. Moravskoslezská fotbalová liga

1. SK Prostějov – HFK Třebíč

3:1

konec (2:0)

05.09.2015, 16:30 • 5. kolo • Michal Sobecký

81

Prostějov právě vstřelil branku!
K penaltě se letos již poněkolikáté postavil KAREL KROUPA a ani teď se nemýlil. Poslal míč do protipohybu brankáře Matiáška. Domácí vedou už 3:1.

81

81. Karel KROUPA - 3:1

55

Třebíč právě vstřelila branku!
Hosté snižují na 2:1! Skrytou, ale poměrně prudkou střelou k pravé tyči, překonal Kofroně LAMINE FALL.

31

Prostějov právě vstřelil branku!
A je z toho druhý gól Prostějova! V netradiční roli koncového hráče se ocitl LUKÁŠ ZELENKA, který překonává Matiáška svižnou střelou k pravé tyči. Zelenka měl ze svého gólu takovou radost, že to vypadalo, jako by právě rozhodl o postupu svého týmu do vyšší soutěže.

8

Prostějov právě vstřelil branku!
Domácí posílá do brzkého vedení zkušený exligista KAREL KROUPA. Klíčové pro celou akci bylo, že Petržela dokázal udržet míč a následně našel Nekudu, který si všiml volného Kroupy, jemuž předložil přihrávku na zadní tyč a Kroupa balón umístil tak, že na něj Matiášek nedosáhl.

1. SK Prostějov – HFK Třebíč

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 8. Kroupa, 31. Zelenka, 81. Kroupa (pen.) – 55. Fall

Karty:   79. Pančochář (PRO) – 27. Dobrovolný (TRE), 46. Dogui Meless (TRE), 78. M. Chalupa (TRE), 80. P. Chalupa (TRE), 85. Chlup (TRE)

1. SK Prostějov: Kofroň – Kroupa (C), Zelenka, Rus, Pančochář, Nekuda (88. Machálek), Fládr, Sečkář (62. Koudelka), Hirsch, Petržela (82. Langer), Sus.
Náhradníci: Bureš – Přikryl, Machálek, Koudelka, Hloch, Machynek, Langer.

HFK Třebíč: Matiášek – Fall, Kelbler (61. Dočekal), P. Chalupa (83. Oberreiter), Dobrovolný, Chlup, Ošmera, Kostelecký (72. M. Chalupa), Komínek (C), Dogui Meless, Havránek.
Náhradníci: Oberreiter, Dočekal, M. Chalupa, Válek, Tesař.

Rozhodčí: Možíš – Dohnálek, Miklík