Menu

Další

Fotbalové události

Poslední den přestupů v Anglii

konec

01.09.2015, 10:00 • FB, Michal Belšán (@belly11mb), Tomáš Kubečka

21:31

Přestupové okno se uzavřelo i v Anglii. Od nás je to vše, děkujeme za pozornost a těšíme se na vás u dalších přenosů. Dobrou noc! (21:31:38)

21:03

Potvrzeno: Tiago Illori odchází z Liverpoolu na roční hostování do Aston Villy.

20:57

Potvrzeno: Nathaniel Chalobah odchází z Chelsea do italské ligy. Sezónu odehraje v Neapoli.

20:56

Potvrzeno: Wigan získal do svých řad Jacka Hendryho. Přestupová suma zůstává utajena.

20:47

A znovu Manchester United. Rudí ďáblové do svých řad získali také jednoho mladíka. Do svých řad získali sedmnáctiletého obránce z Newportu, kterým je Regan Poole.

20:36

Vedení Manchesteru také uvedlo, že je nadšeno ze setrvání svého brankáře v klubu.

20:35

Manchester United vydal stanovisko k nepovedenému přestupu svého gólmana. Real Madrid údajně o 28 minut nestihl potvrdit přestup, jehož součástí byl David de Gea.

20:21

Leicester se před angažováním Nathana Dyera vážně zajímal o Carrilla ze Sportingu Lisabon. Carrillo však nechtěl opustit Lisabon.

20:21

Spekulace: Podle Sky Sports odejde Saido Berahino do Tottenhamu. Oba celky se údajně dohodly na lednovém přestupu.

19:46

Jose Enrique potvrdil, že je v Liverpoolu šťastný a od West Bromwiche, se kterým byl dnes skloňován, neobdržel žádnou nabídku.

19:12

Transfer Saida Berahina z WBA do Tottenhamu padl jen z toho důvodu, že předseda „Baggies“ Jeremy Pearce nechtěl o přestupu vůbec jednat.

I proto tak přišlo vyjádření Saida Berahina na Twitteru, ve kterém napsal, že už za West Brom nikdy nenastoupí.

Inu, pokud svá slova opravdu dodrží, čeká ho tedy půlroční pauza. Přestupový trh se znovu otevře až v lednu.

19:06

Liverpool se údajně domluvil s Aston Villou na celosezonním hostování Tiaga Illoriho v birminghamském klubu.

Kluby tuto dohodu již poslaly vedení Premier League a mají do 20:00 hodin čas, aby dokončily papírování.

19:02

Jak už jsme dnes avizovali, naprostý klid byl na Emirates Stadium – Arsene Wenger v poslední den přestupů nepřivedl žádného útočníka, po kterém fanoušci a experti tak volali.

V posledních desítkách minut přestupového termínu se objevily spekulace ohledně příchodu Zlatana Ibrahimoviče z PSG, ale jak vidno, byla to pouhá „novinářská kachna“.

19:00

Přestupový termín v Anglii právě skončil! Stále však budeme čekat na potvrzení dalších přestupů, které kluby ještě nestačily oznámit.

18:33

REKORD POKOŘEN!
858 750 000 liber. Přesně tolik do této chvíle v součtu utratily kluby Premier League v aktuálním přestupovém termínu. Je to vůbec nejvyšší částka v historii PL.

18:30

OFICIÁLNĚ: Řady Watfordu rozšířil Adlène Guedioura z Crystal Palace, který podepsal s klubem smlouvu na 3 roky.

18:03

Poslední hodina zbývá do konce přestupového období v Anglii!

17:53

SPEKULACE: West Bromwich Albion údajně odmítl i čtvrtou nabídku Tottenhamu za Saida Berahina!

17:46

SPEKULACE: Everton odmítl nabídku Norwich City za záložníka či útočníka Stevena Naismitha. Ta se prý pohybovala v rozmezí 7-8 milionů liber. Zájem o tohoto borce měli i v Sunderlandu, ale nikdy nedošlo k oficiální nabídce.

17:44

SPEKULACE: Stoke City jedná s Crystal Palace o přestupu záložníka Mile Jedinaka.

17:24

SPEKULACE: Stane se útočník Emmanuel Adebayor dnešní pátou posilou West Hamu? „Mluvil jsem s ním po telefonu, prý sedí doma, sleduje přestupové dění na Sky Sports a čeká na případnou nabídku. Řekl mi, že by moc rád odešel do West Hamu,“ uvedl Andy Burton ze Sky Sports.

17:04

Do konce přestupů v Anglii zbývají už jen necelé dvě hodiny!

16:43

HOSTOVÁNÍ: Andy Murdoch odchází na hostování ze skotského celku Rangers do Cowdenbeath. V týmu hrající třetí nejvyšší anglickou ligu League One bude působit do ledna.

16:22

HOSTOVÁNÍ: Do konce sezony bude ve skotském Hibernianu hostovat 19letý útočník Islam Feruz z Chelsea.

16:18

HOSTOVÁNÍ: Obránce Eoghan O'Connell z Celtiku bude hostovat do začátku nového kalendářního roku v Oldhamu.

16:17

PŘESTUP: A je to potvrzeno! Richard Stearman opouští Wolverhampton a bude hrát za Fulham, kde podepsal smlouvu na tři roky! Částka by se měla pohybovat okolo 2 milionů liber.

15:58

SPEKULACE: Tiago Illori, který loňskou sezonu strávil v Bordeaux na hostování z Liverpoolu, údajně vyjednává se Sunderlandem a Aston Villou. Do prvně jmenovaného týmu by mohl z L'poolu zamířit i Jose Enrique. O španělského beka se ale údajně zajímá i West Bromwich Albion.

15:47

HOSTOVÁNÍ: Do konce sezony bude v QPR působit Gabriele Angella z Watfordu. 26letý hráč podepsal nedávno pětiletou smlouvu s Watfordem, přesto se do sestavy neprobojoval a nyní tak míří na hostování.

15:28

SPEKULACE: AFC Bournemouth by během dnešního dne mohl přivést ještě dvě posily. Mluví se například o útočníkovi ze Sampdorie Ederovi. Vše se dozvíme ještě dnes, do uzávěrky přestupů zbývají tři hodiny a tři minuty.

15:26

SPEKULACE: Axel Witsel se podle všeho do Tottenhamu stěhovat nebude. Dle posledních informací by měl zůstat i nadále v Zenitu Petrohrad.

15:09

SPEKULACE: Ze Swansea by údajně na hostování do Leicesteru mohl zamířit útočník Nathan Dyer.

15:08

PŘESTUP: Anglický obránce Richard Sterman přestupuje z Wolverhamptonu do Fulhamu. V nejstarším klubu z Londýna podepsal tříletou smlouvu.

14:56

SPEKULACE: Zdroje Sky Sports potvrdily, že Nottingham Forest a West Ham jsou blízko dohody o přestupu Michaila Antonia na Upton Park. Podle všeho už se týmy dohodly na ceně a anglický křídelní hráč už je na cestě kvůli lékařské prohlídce.

14:48

PŘESTUP: Novou posilou nováčka Premier League z Bournemouthu se stal útočník Glenn Murray z Crystal Palace! S Cherries podepsal kontrakt na 3 roky a klub přišel přibližně na 4 miliony liber.

14:46

SPEKULACE: O přestupu Anthony Martiala do Manchesteru United už nikdo moc nepochybuje. Jak jsme již avizovali, prošel zdravotní prohlídkou. Dnes mu dokonce popřál i jeho bývalý klub Olympique Lyon hodně štěstí v novém angažmá.

Zajímavostí je, že tehdy Martial Lyon opustil za 4,4 miliony liber. To bylo před 2 lety, když přestupoval do Monaka. Dnes by se na Old Trafford mohl přesunout za 36-58 milionů liber.

14:40

HOSTOVÁNÍ: Obránce Aston Villy Nathan Baker bude celou sezonu hostovat v Bristolu City, který hraje v druhé nejvyšší soutěži. 24letý zadák má na svém kontě přes 80 startů v Premier League.
Po Liamu Mooreovi se tak stal druhou posilou Bristolu z nejvyšší anglické ligy.

13:38

SPEKULACE: Klid na Emirates. Arsenal podle fanoušků i expertů tlačí bota v útoku, Arsene Wenger je však jiného názoru a věří své trojici Giroud – Walcott – Alexis. Francouzský manažer má sice vytipované některé hráče, ale nehodlá dělat kompromisy jen pro to, aby někoho přivedl. Dá se tedy spíš očekávat, že na sever Londýna už nikdo nepřijde.

13:19

SPEKULACE: Matěj Vydra by měl zamířit na hostování do Readingu a to nebude zrovna levné. Podle všeho by měl druholigový klub zaplatit Watfordu za hostování 2 miliony liber.

13:03

SPEKULACE: Obránce Joleon Lescott prošel zdravotní prohlídkou v Aston Ville, jak uvádí zdroj Sky Sports. Přestupu z WBA tak zřejmě nic nebrání.

12:51

SPEKULACE: Sheffield United údajně poslal nabídku do londýnského Fulhamu za Dana Burna.

12:40

SPEKULACE: Anthony Martial prošel zdravotní prohlídkou v Manchesteru a nic tak nebrání tomu, aby přestoupil do United. Mladý útočník se nyní vrátil zpět do Francie, aby se připojil k reprezentačnímu týmu. Nyní se tak čeká už jen na oficiální stanovisko klubů.

12:09

OFICIÁLNĚ: Ještě než Victor Moses zamířil na hostování do West Hamu, podepsal novou 4letou smlouvu s Chelsea. Klub to oficiálně potvrdil na svých webových stránkách.

11:54

SPEKULACE: Obránce Wolverhamptonu Wanderers Richard Stearman míří na zdravotní prohlídku před přestupem do Fulhamu. Přestupová částka by měla být 2 miliony liber.

11:40

SPEKULACE: Vypadá to, že hostování Jonathana de Guzmána v Bournemouthu definitivně padlo. Podle jeho agenta hráč neměl zájem.

11:33

SPEKULACE: O služby Victora Wanyamy ze Southamptonu se ucházel Arsenal, největším favoritem na jeho zisk byl však konkurenční Tottenham. A zdá se, že z transferu sejde, defenzivní záložník se totiž připojil k reprezentaci Keni a nevypadá to, že by dnes změnil klubový dres.

11:23

SPEKULACE: Vypadá to, že by mohl Matěj Vydra zamířit na hostování do druholigového Readingu.

11:16

SPEKULACE: Kolem Arsenalu je zatím ticho. Poslední zprávy hovořily o tom, že se severolondýnský klub pokusí získat jednoho z dvojice Andrij Jarmolenko (Dynamo Kyjev) – Edinson Cavani (PSG) a manažer Wenger údajně odcestoval do Paříže, od té doby je ale ticho po pěšině.

10:54

SPEKULACE: Nottingham je blízko zisku útočníka Chrise O'Gradyho na hostování z Brightonu. Už včera Forest získali křídelníka Ryana Mendese z Lille. Znamená to tedy, že už nemají zájem o Matěje Vydru?

10:32

SPEKULACE: Na spadnutí je přestup útočníka Glenna Murrayho z Crystal Palace do Bournemouthu, kde je nyní na zdravotní prohlídce. Naopak situace kolem hostování Jonathana de Guzmána je zatím s otazníkem, nicméně je téměř jisté, že v Neapoli nezůstane a odejde na hostování.

10:24

SPEKULACE: Zdá se, že West Ham na přestupovém poli jen tak neskončí. Podle zpráv z Anglie byl včera za manažerem „Kladivářů“ Slavenem Biličem Emmanuel Adebayor a probírali možné hostování útočníka z Tottenhamu. Uvidíme, jak to nakonec dopadne.

10:22

SPEKULACE: Stoper Celticu Virgil Van Dijk by se měl dnes stát novou posilou Southamptonu, který skotskému klubu zaplatí 11,5 milionů liber.

10:16

HOSTOVÁNÍ: Kromě Alexe Songa bude ve West Hamu hostovat také Victor Moses. Ten ale ještě před svým odchodem na hostování podepsal novou smlouvu s Chelsea, jak uvádí zdroj Sky Sports.

10:00

Liveblog z posledního dne přestupů v Anglii byl zahájen.

„Transfer deadline day“ bývá v Anglii hektický a v posledních hodinách a minutách dochází k velkým překvapením i obratům. A nejinak by tomu mělo být i dnes. Připomínáme, že přestupový termín se v Anglii definitivně uzavře v 19:00 hodin.
Rozuzlení dnes čeká Matěje Vydru, který by měl zamířit na hostování do druhé anglické ligy. Zájem projevily kluby Nottingham Forest nebo Sheffield Wednesday.

Nejasná situace je také kolem Libora Kozáka. Podle médií měl totiž zamířit do Celticu, jenže z přestupu sešlo a podobně to bylo i v případě zájmu německé Mohuče. V tuto chvíli je však pravděpodobnější varianta, že v Aston Ville zůstane minimálně do zimy.
Ve většině špičkových zahraničních soutěžích končily přestupy včera a dění jste mohli sledovat v našem celodenním liveblogu. Udály se opravdu zajímavé přestupy a velice aktivní byly i anglické kluby. A to hlavně Manchester United, který poslal Januzaje na hostování do Dortmundu, prodal Javiera Hernandeze do Leverkusenu a pustil Anderse Lindegaarda na volný přestup do WBA.
Příjemný den při sledování liveblogu, který bude mapovat dění ve fotbalové Anglii. Tam totiž dnes končí přestupové období a kluby mají poslední možnost, jak doplnit svá mužstva.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

Poslední den přestupů v Anglii

konec

Zpět na online


Statistiky:
Uzávěrka přestupů
Dnes v 19:00.