Menu

Další

Hokejová Liga mistrů

Hokejová Liga mistrů – 8. hrací den

konec

30.08.2015, 12:00 • Jan Vojkůvka (@JanVojkuvka)

20:30

Ode mě je to z dnešního souhrnného přenosu osmého hracího dne Ligy mistrů vše, díky za pozornost a přeji krásný zbytek večera. (20:30:58)
Konečné výsledky osmého hracího dne:
Linköpings HC – IFK Helsinky 2:0
KalPa Kuopio – Stavanger Oilers 2:1
HK Něman Grodno – HC Vítkovice Steel 0:2
HC Dynamo Pardubice – Färjestads BK 2:3
EC Klagenfurter AC – HC Košice 2:3
Sheffield Steelers – JYP Jyväskylä 2:4

JYP Jyväskylä potvrdila roli favorita v anglickém Sheffieldu a po výhře si zajistila i postup do play off v Lize mistrů.

Sheffield Steelers – JYP Jyväskylä 2:4
Branky a nahrávky:
16. Dowd (Nelson), 38. Roy (Eddy, Fretter) – 28. J. Nättinen (Tavi, Tuppurainen), 32. Hotakainen (Tavi, Nenonen), 48. Antonen (Luoma), 59. Tavi (Kemiläinen, Tuppurainen)

Gól! Sheffield Steelers – JYP Jyväskylä 2:4!
Hosté získali ve vlastním pásmu kotouč. Tam si ho přebral Jani Tuppurainen, který ho ve středním pásmu i s trochou štěstí předal JANNE TAVIMU, jenž ho dopravil do prázdné branky!

Gól! Sheffield Steelers – JYP Jyväskylä 2:3!
Finský celek znovu skóruje v přesilové hře a dostává se do vedení 3:2! Joose Antonen dokázal dorazit puk do branky po střele Luomy a dostat JYP do vedení.

Košičtí se ujali vedení v 58. minutě přesilovkovým gólem Suji, nicméně agresivně hrající Klagenfurt se dostal k závěrečnému náporu při hře bez brankáře a hosté měli co dělat, aby těsný náskok udrželi! Ale podařilo se.

EC Klagenfurter AC – HC Košice 2:3
Branky a nahrávky:
10. Kapstad (Koch, Schumnig), 35. Setzinger – 4. Lelkeš (Jenčík), 31. Bicek (Bartánus, Suja), 58. Suja (Bicek, Philipp)

Gól! EC Klagenfurter AC – HC Košice 2:3!
Košice využívají tři minuty před koncem dvojnásobnou přesilovku a ujímají se těsného vedení! Dotáhnout zápas k vítěznému konci?

Gól! Sheffield Steelers – JYP Jyväskylä 2:2!
Menších zmatků v obraně finského celku dokázal výborně využít MATHIEU ROY, který si sjel před brankáře a tečoval rychlý pokus obránce Cullena Eddyho z blízkosti!

Pardubice tahaly od úvodu za kratší konec provázku a bohužel se nepodařilo nic vytěžit ani z jednoho srovnání skóre. Färjestads byl vždy o krůček napřed a nakonec to potvrdil výhrou. Pardubice prohrály i druhý domácí zápas.

HC Dynamo Pardubice – Färjestads BK 2:3
Branky a nahrávky:
50. Svoboda (Gregorc, Sýkora), 55. Rolinek (Sýkora) – 14. Johan Persson (Gulaš, Ryno), 51. Johansson (Nygren), 58. Ryno (Nygren)

Gól! Sheffield Steelers – JYP Jyväskylä 1:2!
Valtteri Kotakainen dotahuje obrat ve skóre! Jyväskylä se ve 32. minutě dostává do vedení!

Gól! Sheffield Steelers – JYP Jyväskylä 1:1!
JOONAS NÄTTINEN po individuálním průniku Taviho obdržel pěknou přihrávku před branku a střelou z voleje překonal Tylera Planteho! Finský celek se po zásluze ve druhé periodě konečně prosadil.
Gól! HC Dynamo Pardubice – Färjestads BK 2:3!
Tentokrát to domácímu celku vydrželo o něco déle, ale pouze o trochu. Hostující celek se zásluhou JOHANA RYNOA, jenž tečoval střelu Nygrena, dostává opět do vedení v době, kdy do konce třetí třetiny zbývají necelé tři minuty.

Gól! HC Dynamo Pardubice – Färjestads BK 2:2!
A je opět vyrovnáno! Sýkora vyhrál vhazování přímo na připraveného TOMÁŠE ROLINKA, který na nic nečekal a poslal kotouč přímo do soupeřovy brány.

Gól! HC Dynamo Pardubice – Färjestads BK 1:2!
Divokých 20 vteřin! Napřed na začátku 51. minuty srovnal Jakub Svoboda, ovšem Pardubice se dlouho radovat nemohly! Hned vzápětí vrací vedení Färjestadu Mikael Johansson.

Gól! EC Klagenfurter AC – HC Košice 2:2!
Ani napodruhé hostům vedení moc dlouho nevydrželo. Oceláři vyrobili další hrubku v defenzívě, čehož využil OLIVER SETZINGER a střelou pod břevno nedal Riečickému

Gól! EC Klagenfurter AC – HC Košice 1:2!
Košice se dokázaly oklepat ze ztráty brankáře Melicherčíka a po brance Jiřího Bicka z 31. minuty se dostávají do vedení!

Gól! Sheffield Steelers – JYP Jyväskylä 1:0!
Tak to je překvapení! Sheffield využívá přesilovku a po brance Roberta Dowda se nečekaně ujímá vedení proti favorizovanému soupeři!

Ani třetí dnešní zápas nepřinesl nějaké gólové hody, na druhou stranu přinesl vítězství českého týmu, což je hodně dobrá zpráva! Vítkovice zvládly souboj v běloruském Grodnu a získávají tři body!

HK Něman Grodno – HC Vítkovice Steel 0:2
Branky a nahrávky:
19. Balán (Vandas), 28. Vandas (Balán)

Posledním dnes hraným utkáním mezi Sheffieldem a Jyväskylou Vás provede Michal Belšán.

Gól! EC Klagenfurter AC – HC Košice 1:1!
V Rakousku je srovnáno. V 10. minutě se radují domácí hokejisté a fanoušci. Kevin Kapstad využil závaru před košickým brankářem a z velkého úhlu se mu podařilo dorazit kotouč do sítě.

Gól! EC Klagenfurter AC – HC Košice 0:1!
Košice se ujímají v Rakousku vedení! Skvělá zpráva pro fanoušky slovenského týmu, který v 5. minutě překonává Tuokkolu. První branku vsítil po dorážce Richard Lelkeš.

Zápasem mezi Klagenfurtem a Košicemi Vás bude svým komentářem provázet Vojtěch Balon!

Gól! HC Dynamo Pardubice – Färjestads BK 0:1!
Pardubice bohužel od 14. minuty prohrávají. Úvodní branku dokázal před brankou skórovat Johan Persson.

Norové sice stihli ve třetí třetině ještě snížit, to však bylo z jejich strany vše. Kuopio potvrdilo roli favorita, ačkoliv se od finského týmu čekalo mnohem více.

KalPa Kuopio – Stavanger Oilers 2:1
Branky a nahrávky:
18. Lukka (Lyytinen, Rissanen), 37. Davis (Keränen, Rissanen) – 43. Kristiansen

17:21

Švédský Linköpings nakonec dotáhl zápas proti Helsinkám do vítězného konce, k čemuž mu stačily pouze dvě branky. Finský tým dnes příliš nebezpečný nebyl a zaslouženě prohrál.

Linköpings HC – IFK Helsinky 2:0
Branky a nahrávky:
16. Hansson (Gordon, S. Karlsson), 44. Rakhshani (Carlsson)

17:06

Gól! HK Něman Grodno – HC Vítkovice Steel 0:2!
Michael Vandas ve 28. minutě zvyšuje vítkovické vedení!

16:53

Střetnutí mezi Pardubicemi a Färjestadem pro Vás okomentuje v podrobném on-line přenosu Robert Novotný.

16:52

Gól! Linköpings HC – IFK Helsinky 2:0!
Švédský Linköpings vstřelil pojišťovací branku! Ve 44. minutě Rhett Rakshani obdržel přihrávku přes polovinu hřiště, dostal se do úniku a překonal Lankinena v brance hostí.

16:45

Gól! KalPa Kuopio – Stavanger Oilers 2:1!
Stavanger snižuje! Tommy Kristiansen využil velké hrubky v obraně domácích a střelou švihem se mu daří vsítit kontaktní branku!

16:33

Gól! HK Něman Grodno – HC Vítkovice Steel 0:1!
Vítkovičtí se v závěru první třetiny ujímají vedení! Stanislav Balán se dokázal rychle zorientovat a dorazil kotouč za brankovou čáru.

16:15

Gól! KalPa Kuopio – Stavanger Oilers 2:0!
Domácí podruhé v dnešním utkání proměňují přesilovou hru! Ve 37. minutě zvyšuje na 2:0 Patrick Davis, který se prosadil i v krkolomné pozici po přihrávce Keränena.

15:51

David Mencl Vás od 16:00 bude provádět podrobným on-line přenosem ze zápasu HK Něman Grodno vs HC Vítkovice Steel.

15:29

Gól! Linköpings HC – IFK Helsinky 1:0!
Prakticky ve stejný čas jsme svědky změny stavů v obou zápasech. V Linköpingu otevírá skóre Petter Hansson, který střelou z voleje překonává hostujícího brankáře.

Gól! KalPa Kuopio – Stavanger Oilers 1:0!
Přesilovku využívá Kuopio. Santeri Lukka dostal přesný pas od Lyytinena a prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

15:23

Oba rozehrané duely prozatím pokračují bez branek.

14:56

Sestava Vítkovic na zápas v Grodnu.

14:48

Za několik minut začnou první dva zápasy dnešního dne Utkání mezi Linköpingsem a Helsinkami pro Vás zprostředkuje Filip Ardon. Na zápas Kuopia se Stavangerem se v on-line přenosu zaměří Vojtěch Balon.

14:24

18:00 Sheffield Steelers – JYP Jyväskylä
Poslední zápas dnešního hracího dne má jasného favorita v podobě finské Jyväskyly, která na ledě Sheffieldu Steelers bude potvrzovat domácí výhru nad tímto soupeřem 3:0. Sheffield má po dvou zápasech hrůzostrašné skóre 1:12. Dokáže konečně bodovat?

14:22

17:30 EC Klagenfurter AC – HC Košice
Předposledním zápasem dnešního programu bude duel v Košic v rakouském Klagenfurtu. Košice sice dvakrát prohrály s Mnichovem, ale ani Klagenfurtu se doma proti mnichovskému týmu příliš nedařilo a tak nás dnes čeká zápas dvou týmů, které na první body v Lize mistrů čekají. Který se dočká?

14:04

17:00 HK Něman Grodno – HC Vítkovice Steel
Ve stejný čas naskočí do akce také Vítkovice, které na úvod prohrály v německém Mannheimu a napravit to budou chtít na ledě Grodna, kde na ně však čeká velmi těžká úloha. Běloruský celek totiž patří k takovým trochu neznámým pro většinu hokejové Evropy, to však neznamená, že by to nebyl kvalitní tým. Pocítil to i Mannheim. A co Vítkovice?

13:56

17:00 HC Dynamo Pardubice – Färjestads BK
Pardubice po domácí prohře s Davosem touží v reparát a potěšení svých fanoušků. Češká je však velmi nepříjemný soupeř v podobě Färjestadu, který sice nemá nijak úchvatnou formu, přesto však patří k týmům, které hrají urputný hokej a nedají svým soupeřům nic zadarmo.

12:58

15:00 KalPa Kuopio – Stavanger Oilers
I druhý dnešní zápas bude ve znamení skandinávského derby. Tentokrát se však střetne finské Kuopio s norským Stavangerem. V utkání bude velkým favoritem Kuopio, které na úvod porazilo Třinec. S Třincem dvakrát hrál i Stavanger a překvapivě z dvojzápasu vyválčil hned 4 body za výhru a prohru v prodloužení. Norové tak vedou tabulku této skupiny, ale po dnešku by se to mělo změnit.

12:51

15:00 Linköpings HC – IFK Helsinky
Premiérově se dnes střetnou proti sobě ve skandinávském derby Linköpings a Helsinky. Favorita v tomto utkání těžko hledat, oba týmy mají na kontě jednu výhru, k nimž Helsinky přidaly porážku v prodloužení v Bernu. Poslední vzájemný zápas se navíc datuje do roku 2010 a zápas je tak poměrně otevřený. Přeci jen, více ze hry by měl mít domácí švédský celek.

11:59

Šestice zápasů, to je dnešní náplň hokejové Ligy mistrů. Postupně si představíme ve zkratce všechny dnešní zápasy. Ještě jednou vítejte u souhrnného on-line přenosu z nedělního osmého hracího dne!
Vítám Vás u souhrnného on-line přenosu, který bude mapovat veškeré dění během osmého hracího dne hokejové Ligy mistrů. Během neděle se představí hned dva české a jeden slovenský tým. V Bělorusku budou hrát Vítkovice proti Němanu Grodno, v rakouském Klagenfurtu se představí Košice a Pardubice doma přivítají švédský Färjestard.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

Hokejová Liga mistrů – 8. hrací den

konec

Zpět na online


Statistiky:
Program osmého hracího dne Ligy mistrů:
15:00 Linköpings HC – IFK Helsinky 2:0
15:00 KalPa Kuopio – Stavanger Oilers 2:1
16:00 HK Něman Grodno – HC Vítkovice Steel 0:2
17:00 HC Dynamo Pardubice – Färjestads BK 2:3
17:30 EC Klagenfurter AC – HC Košice 2:3
18:00 Sheffield Steelers – JYP Jyväskylä 2:4