Menu

Hokej

Přípravné zápasy

Mountfield HK – Straubing Tigers

4:1

konec (0:0, 3:0, 1:1)

30.08.2015, 16:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Martin Voltr

Tipsport: 1.6 4.7 3.66 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:21

Jenže Radovan Pavlík (HKM) podle názoru sudích dorážel na Strahlmeiera příliš aktivně a odpočine si za sekání. 4 na 4.

59:16

A ještě si domácí zahrají přesilovku. Michael Connolly (STT) je vyloučen za vyhození puku mimo hřiště.

58:22

Straubing právě vstřelil branku!
Hradecký brankář Ondřej Kacetl měl nadosah druhé čisté konto v řadě, ale nakonec ho nebude moci slavit. Hosté totiž v předposlední minutě kosmeticky upravují skóre. CONNOR JAMES dostal prostor k výjezdu před branku a bekhendem se trefil velmi přesně – 4:1! Bez asistence.

57:57

Dylan Yeo uháněl na Kacetla úplně sám, ale Martin Pláněk se v poslední možné chvíli vrátil a svému gólmanovi pomohl vyseknutím kotouče!

57:13

Dnešní utkání sleduje 1898 diváků. Sluší se dodat, že oba kotle dodávají zápasu výbornou atmosféru.

55:36

Dustin Strahlmeier potěšil fanoušky ukázkovým semaforem, který dokázal náležitě prodat. Autorem střely z levého kruhu byl Rudolf Červený. Právě v tu chvíli startuje německá přesilovka.

54:42

Vypadalo to, že konflikt dostane větších rozměrů, ale situace se uklidnila. Nakonec je tak vyloučen jen Jaroslav Kudrna (HKM) za sekání, rozhodčí signalizovali tento trest už krátce před potyčkou.

54:42

Stadion už zvedal ruce nad hlavu, ale Šimánek po Knotkově přisunutí trefil síť jen z boku! Následně se před brankou strhla mela.

53:37

Hradec má osm sekund přesilovky pět na tři. Connor James (STT) odchází k trestoměřičům za sekání.

53:22

Kukumberg a Kudrna doráželi hradeckou střelu, puk ale do sítě neprotlačili. Jaroslav Kudrna pak inkasoval slušnou hrazdu do zad od kanadského beka Dylana Yea.

52:11

Knotkova jedovka z mezikruží byla ještě tečována obráncem, Strahlmeier zasahuje.

51:45

Hradečtí budou cílit na pátou trefu, Colten Jobke (STT) je totiž vyloučen za hrubost. Dokáží domácí podruhé využít přesilovku?

50:50

Hradec právě vstřelil branku!
Hosté jsou potrestáni za nevyužité přesilovky a teď už se jim bude se zápasem jenom těžko něco dělat. Mezi kruhy se k puku od Karla Pilaře dostal Rastislav Dej, jenž ho posunul k tyčce na BEDŘICHA KÖHLERA. Ten prokázal pohotovost a pomohl mu i velký kus štěstí, neboť kotouč odrazil o beton německého gólmana za čáru – 4:0! Asistence: Rastislav Dej, Karel Pilař.

47:43

Teď už je hra přerušena. Martin Pláněk (HKM) je vyloučen za podražení a německý tým čeká 59 sekund hry pět na tři!

46:42

Domácí celek si vzápětí nepohlídal střídání a je potrestán za hru v šesti. Přesilovka pro hosty.

46:35

Ale tohle už silně zavánělo gólem v hradecké síti. Z mezikruží pálil osamocený Steven Zalewski a Ondřej Kacetl musel kotouč skvěle vyškrábnout lapačkou!

42:47

A další ideální akce domácího týmu. Červený vysunul do přečíslení sedmnáctiletého Radovana Pavlíka, který zvolil přímou střelu. Strahlmeier byl pozorný.

41:19

Nádherná hradecká kombinace končí střelou Rastislava Deje do břevna!

36:30

Verdikt je jasný. Sean O'Connor (STT) inkasuje menší trest a trest 5 + OK za hrubost, Stanislav Dietz (HKM) menší trest za hrubost. Domácí mají k dispozici pětiminutovou přesilovku.

36:30

Dámy a pánové, tak tohle v extralize jen tak neuvidíme. Kapitán Straubingu Sean O'Connor se skutečně a nefalšovaně zbláznil, když zbaběle srazil k zemi Stanislava Dietze a jako smyslů zbavený do něj začal mlátit! I když je rozhodčí oddělili, potom se za ním ještě dral a celou akci chtěl "dokončit". Na rozdíl od zraněného Downa jsme moc rádi, že i pro tohohle chlapíka dnešní utkání končí, protože by se měl dát na úplně jiný sport.

35:14

Hradec právě vstřelil branku!
Tahle situace vyvolala mezi hokejisty velké emoce, každopádně se Hradec ujímá už tříbrankového vedení. Bohumil Jank narazil Blaina Downa na hrazení a přestože byl kanadský forvard otřesen, rozhodčí nechali plynout útočnou akci domácích. Brian Ihnačák pak v přečíslení ideálně vybídl RUDOLFA ČERVENÉHO, který neměl problém gólově zakončit – 3:0! Asistence: Brian Ihnačák.

32:08

Hradec právě vstřelil branku!
Ale tohle byla paráda! Kanadský rodák s italským pasem a českými kořeny BRIAN IHNAČÁK předvedl nádhernou akci, když si s pukem najel do pásma, zmátl soupeře a udělal kličku do středu hřiště. Potom natáhl k milimetrově přesné střele na první růžek a Strahlmeier se vyrážečkou jen ohnal – 2:0! Asistence: Jaroslav Kudrna.

31:50

Tomáš Knotek se nebojí pálit ani z velkých úhlů. Teď se do puku z první opřel u pravého hrazení a Dahlmeier ho vytáhl těsně vedle tyčky! Hosté jsou kompletní.

29:40

Obranný matador Karel Pilař se nádherně zbavil Floriana Ondruschky (STT), kterému nezbylo než faulovat. Dvě minuty za sekání a další výhoda pro Hradec.

25:31

Hradec právě vstřelil branku!
Tak přece jen Hradec přesilovku využívá a otevírá skóre zápasu! Domácí se rychle dostali do pásma a Karel Pilař pak z pravé strany přesunul hru na TOMÁŠE KNOTKA. Ten vypálil a než se Strahlmeier stačil přesunout, puk se mu odrazil od vnitřní konstrukce branky zpátky do hřiště. Ale rozhodčí nezaváhal – 1:0! Asistence: Karel Pilař.

24:59

Další finesy Jiřího Šimánka musí hasit výborně chytající německý gólman! Domácí kapitán si vyjel z levého kruhu až před branku, ale pak neuspěl.

23:52

A tentokrát si přesilovou hru vyzkouší domácí družina. Michael Connolly (STT) je vyloučen za podražení.

21:29

Tobias Wörle se protáhl po pravém křídle až před branku, ale Dietz mu na poslední chvíli sekl do hokejky a zabránil v zakončení.

18:24

Hradec už je ve čtyřech, když se Straubing radoval z gólu. Do prázdné brány totiž puk dorazil Tobias Wörle. Rozhodčí ale rozpažili, neboť hosté předtím sklepli kotouč vysokou hokejkou!

17:53

Nádherná teč Seana O'Connora končí na hradeckém břevnu!

17:29

Také hosté si zahrají v pěti proti třem, i když jen 15 sekund. Ale pak budou moci dlouho pokračovat v klasické výhodě. Rastislav Dej (HKM) dostává čtyři minuty za vysokou hůl.

15:44

Tomáš Troliga (HKM) se přetahoval o puk s Alexanderem Dotzlerem, vysekl mu však hokejku z ruky a odchází na trestnou. Druhá přesilovka pro Tygry.

13:39

Tohle střídání patřilo kapitánovi domácích Jiřímu Šimánkovi. Nejdřív hledal Knotka, k němuž na poslední chvíli přistoupil soupeř, potom pálil před gólmanem sám. Ale bylo to v pádu a Strahlmeier rychle vykopl levý beton.

09:47

Šimánek hledal napříč brankovištěm Kudrnu, ten mu potom ještě kotouč vracel. Ale bez střely gól nemůže padnout!

08:33

Pozor na to. Dylan Yeo (STT) sekl Zdeňka Čápa a putuje na trestnou lavici. Pro Hradec obrovská možnost!

07:57

Blaine Down (STT) je vyloučen za kraťoučké sevření kotouče, celkem se tomu diví. A já se mu nedivím. Na menším trestu to ale nic nemění, budeme sledovat hru čtyř proti čtyřem.

06:41

Na světě je první přesilová hra zápasu. Rudolf Červený (HKM) se ve středním pásmu dopustil podražení, Tygři jdou na přesilovku.

03:00

A další šance! Stefan Loibl přebruslil Karla Pilaře, jeho střelu v úniku ale zastavil Ondřej Kacetl.

02:11

Tentýž recept o chvilku později vyšel a před hradeckou brankou zůstal volný Martin Hinterstocker. Z první ale klec přestřelil!

00:27

První závar v brankovišti Straubingu! První lajna domácích zavezla kotouč, který se po střele od modré odrazil do brankoviště. Nechybělo moc a Strahlmeier si ho srazil za záda, po dorážce se ještě natahoval Kudrna.

Mountfield HK – Straubing Tigers

4:1

konec (0:0, 3:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 26. Knotek (K. Pilař), 33. Ihnačák (Kudrna), 36. Červený (Ihnačák), 51. Köhler (Dej, K. Pilař) – 59. James

Mountfield HK: Kacetl (Král) – Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Jank, Frühauf, Dietz, Čáp – Kudrna, Knotek, Šimánek "C" – Pavlík, Ihnačák, Červený – Köhler, Kukumberg, Dej – Tvrdík, Troliga, R. Pilař. Trenér: Peter Draisaitl.

Straubing Tigers: Strahlmeier (Climie) – Dotzler, Edwards, Jobke, Ondruschka, Ostreloh, Urban, Yeo – Brandl, Connolly, Down, Hedden, Hinterstocker, Höfflin, James, Loibl, O'Connor "C", Schönberger, Wörle, Zalewski. Trenér: Larry Mitchell.

Diváci: 1898

Průběh zápasu
1. třetina
06:41
07:57
08:33
15:44
17:29
Po 1. třetině
2. třetina
23:52
25:31
29:40
32:08
35:14
36:30
Po 2. třetině
3. třetina
46:42
47:43
50:50
51:45
53:37
54:42
58:22
59:16
59:21
Konec