Menu

Hokej

KHL

Metallurg Magnitogorsk – Avtomobilist Jekatěrinburg

1:2

konec (0:2, 1:0, 0:0)

30.08.2015, 13:30 • Metallurg Ice Arena • Tomáš Hála (@tom_hala)

Tipsport: 1.45 5.0 5.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:59

Kovář nyní poté, co mu Wolski vyrazil hůl, odpálil kotouč takovým prapodivným zákrokem, vypadalo to jako volejbalová smeč. Následovala ještě šarvátka, kde se vylučuje na obou stranách, zbývá ale jedna jediná vteřina!

58:50

Košečkin zůstává na střídačce, domácí budou hrát 6 na4!

58:50

Bude se vylučovat! Jan Kovář by po buly jasně podražen Petrem Koukalem (JEK) a ať se vzteká jak chce, na trestnou lavici musí. Hokejka mezi nohama byla jasně viditelná.

55:24

Filippi za bránou vybojoval puk, předložil ho do mezikruží na Platonova, který vypálil z první, pravou tyčku minul jen o pár centimetrů. Kdyby mířil přesněji, mohl se radovat, Jakub Kovář totiž tuto střelu vůbec nezbystřil.

53:50

Tak to je ale nepříjemné pro domácí! Polák Wolski při průniku do útočného pásma nechtěně zasáhl protihráče hokejkou do obličeje a je tam krev, to znamená 2+2 minuty!

52:04

Až nyní přišla první střela, o to nebezpečnější to ale bylo! Vasilevskij vypálil od modré pouze do mantinelu za bránou, odkud se kotouč odrazil přímo na hůl Torčenjuka, ten ale nedokázal překonat ležícího Košečkina.

50:23

Je to ale přesilovka pro hosty, za podražení si odsedí dvě minuty na trestné lavici Charytinskij (MET).

47:08

Kováč zachytil puk na modré, poslal ho před bránu tuším Mozjakonovi, který se pokoušel Jakuba Kováře rozhýbat, ten ale nenechal zmást a jeho ránu vykryl.

39:35

Málem se jim to i podařilo! Saprykin dojel k odraženému kotouči ještě před modrou čárou, kde se do něj pořádně opřel a vyslal ho na Košečkina, ten ho vyrazil Ramenem.

38:52

Dobré zákroky předvádí ale i Jakub Kovář! Wolski hledal zpoza brány před Kovářem Osalu, avšak český brankář stihl po puku skočit ještě dříve, než puk k finskému útočníkovi doputoval.

36:45

Košečkin nyní předvedl dva perfektní zákroky! Nejprve Vasilevského, poté i Trjamkina. Dostat další branku prakticky do šatny, to by bylo pro domácí opravdu nepříjemné.

31:55

Rozhodčí se nějak s těmi vyloučeními rozjeli, za hákování si odsedí dvě minuty Potěchin (MET).

30:54

O pár vteřin později si ale počínal v souboji po vhazování Osala (MET) a je také vyloučen na dvě minuty – nedovolen bránění.

30:49

Torčenjuk (JEK) před bránou podrazil protihráče a je vyloučen na dvě minuty.

27:38

Hned poté se ale dostali hosté do brejku tří proti dvěma, na konci akce stál Ondřej Roman, který dostal pas sice do jízdy, ale byl už skoro za bránou, a tak puk nedokázal dostatečně zvednout.

25:33

A zase Kovář vs. Kovář! Jan dostal od modré přihrávku před bránu, puk si stál na bekhend, ale z blízkosti se mu nepodařilo překonat beton Jakuba!

24:21

Saprykin dostal přihrávku do jízdy mezi kruhy, z první vypálil, avšak Košečkina nepřekonal, ten puk dokázal zkrotit v lapačce.

Jan KOVÁŘ - 1:2

21:34

Metallurg právě vstřelil branku!
Ačkoliv už hosté hráli v plném počtu, domácí využili vytvořeného tlaku a podařilo se jim skórovat! Sergej Mozjakin zavezl kotouč za bránu, kde s ním dlouho míchal, natáhl na sebe dva obránce, díky čemuž zůstal před bránou volný JAN KOVÁŘ, který dostal přihrávku a z první prostřelil svého bratra Jakuba. Asistence: Sergej Mozjakin, Alexej Bereglazov

Vitalij POPOV - 0:2

19:55

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelné! Hosté se vydali napadat ve dvou kupředu, Megalinskij u mantinelu vybojoval kotouč, předložil ho před bránu, kde už čekal volný VITALIJ POPOV, jenž neměl se zakončením do odkryté sítě problém. To je hodně silní facka pro Metallurg, inaksovat při přesilovce 5 vteřin před koncem! Asistence: Dmitrij Megalinskij

19:18

Navíc tu máme ve stejném čase vyloučení, Pakov (JEK) usedá na trestnou lavici na dvě minuty.

16:38

Torčenjuk se zjevil sám před bránou, mohl už zakončovat od odkryté sítě, ale Košečkin se stihl výborně přesunout a puk vyrazit.

07:20

Domácí se po krátkém bránění dostali kupředu, Filippi ukořistil puk, dostal se s ním mezi kruhy, Jakub Kovář ale jeho střelu dokázal vyrazit.

Alexandr TORČENJUK - 0:1

05:11

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Hosté se po krásné akci dostávají do vedení! Celá útočná formace si to namířila do útočného pásma, kompletně si rozebrala obranu domácích a ALEXANDR TORČENJUK dostal přesný pas na pravou stranu, odkud již pálil do odkryté brány. Asistence: Alexandr Pankov

Metallurg Magnitogorsk – Avtomobilist Jekatěrinburg

1:2

konec (0:2, 1:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Kovář (Mozjakin, Bereglazov) – 6. Torčenjuk (Pankov), 20. Popov (Megalinskij)

Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Birjukov, Bereglazov, Lee, Chabarov, Batyršin, Těreščenko, Žloba – Mozjakin, Jan Kovář, Zaripov – Wolski, Kaletnik, Charytinskij – Švyryov, Timkin, Osala – Platonov, Zacharov, Filippi – Potěchin

Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Ustinskij) – Kivisto, Megalinskij, Timašov, Vasilevskij, Ščemerov, Trjamkin, Žuravljov, Turbin – Simakov, Roman, Popov – Koukal, Garejev, Elo – Alexejev, Saprykin, Dostojnov – Torčenjuk, Mitjakin, Pankov

Rozhodčí: Safiullov, Ščenjov – Majtak, Pronskich

Průběh zápasu
1. třetina
05:11
19:18
19:55
Po 1. třetině
2. třetina
21:34
30:49
30:54
31:55
Po 2. třetině
3. třetina
50:23
53:50
58:50
Konec