Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Angers SCO – OGC Nice

1:1

konec (1:0)

29.08.2015, 20:00 • Stade Jean Bouin, Angers • 4. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.3 3.2 3.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

V samotném závěru ještě provádí střídání hostující trenér, který posílá ze hry Alassane Pléu, kterého nahrazuje Puel. Druhé střídání se týká Valare Germaina, kterého nahrazuje Alexander Mendy. Je vidět, že hostující trenér je s remízou spokojený.

87

Domácí Angers provádí poslední střídání v tomto zápase! Kouč Stéphane Moulin posílá ze hry Thomase Manganiho, který zajistil jedinou branku domácího celku. Na jeho místo přichází Capelle.

81

I hostující trenér Claude Puel provádí první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Vincent Koziello, kterého na posledních deset minut nahradí Wallyson Mallmann.

73

Domácí kouč Stéphane Moulin provádí druhé střídání v tomto zápase! Gilles Sunu dnes nepředvedl idelní výkon a možná i proto odchází z trávníku. Na jeho místo nastupuje Karanović.

61

Domácí tým provádí vůbec první střídání v tomto zápase. Francouzský útočník Vilayphone Ketkeophomphone si své odvedl a odchází ze hřiště. Na jeho místo nastupuje útočník Doré!

Angers SCO – OGC Nice

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 24. Mangani – 56. Germain (Ben Arfa)

Karty:   55. Andreu (AGR), 87. Dore (AGR) – 22. Germain (NIC), 40. Boscagli (NIC)

Angers SCO: Butelle – Manceau, Saïss, Thomas, Andreu – N'Doye, Mangani (87. Capelle), N'Gosso – Ketkeophomphone (61. Dore), Sunu (73. Karanovic), Camara.
Náhradníci: Letellier – Angoula, S. Sissoko, Capelle, Diers, Karanovic, Dore.

OGC Nice: Hassen – Pied, Baysse, Boscagli, Da Fonseca – Koziello (81. Mallmann), N. Mendy, Seri – Ben Arfa – Pléa (90+4. Puel), Germain (90+4. A. Mendy).
Náhradníci: Cardinale – Mallmann, Benrahma, Puel, A. Mendy, Rafetraniaina, K. Gomis.

Rozhodčí: Jochem – Moreau, Lamouche (vš. Francie)