Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Ural – FK Achmat Groznyj

3:3

konec (2:2)

28.08.2015, 16:00 • Centralnyj Stadion, Jekatěrinburg. Kapacita: 27,500 diváků. • 7. kolo • Martin Doležal

Tipsport: 4.75 3.35 1.82 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

88. Alexandr JEROCHIN - 3:3

88

Ural právě vstřelil branku!
A domácím se podařilo v závěru srovnat. Kulakov odcentroval z levé strany do pokutového území, kde si na míč naskočil ALEXANDR JEROCHIN, který poslal balón do země, od které se následně odrazil za záda gólmana.

66

66. Ismaïl AISSATI - 2:3

66

Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
Hosté dokonávají obrat. ISMAIL AISSATI zužitkoval přihrávku na hraně ofsajdu a s balónem si naběhl blíže k brance, kde sice napoprvé nepropálil Arapova. Měl ale štěstí, míč se k němu vrátil a z dorážky se již nemýlil.

39

39. Zaur SADAJEW - 2:2

39

Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
Je srovnáno! Emeljanov pochybyl, když nechal za svými zády uniknout ZAURA SADAJEWA. Domácí obránce se jej marně snažil dostihnout a Sadajew využil volného prostoru, naběhl si do vápna, kde ranou po zemi usměrnil balón k levé tyči.

23

23. Andrej SEMJONOV - 2:1

23

Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
A rázem je to pouze o gól. I hosté využívají standardní situace. Rybus vyslal krásný dloubáček do pokutového území, který zužitkoval ANDREJ SEMJONOV. Ten nebyl v lehké pozici, ale dokázal zakončit v úhlu ke vzdálenější tyči napříč tomu, že mu gólman zmenšil střelecký úhel.

16

16. Pablo FONTANELLO - 2:0

16

Ural právě vstřelil branku!
Druhý rohový kop domácích již končí gólem. Acevedo odcentroval na střed pokutového území přímo na hlavu PABLA FONTANELLY, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil.

8

8. Edgar Manučarjan 1:0

8

Ural právě vstřelil branku!
Erochin dostal přihrávku na střed útočné poloviny a přízemní střelou donutil Godzura zasáhnout. Hostující brankař ale vytěsnil míč jen vedle sebe, kde zůstal osamocený EDGAR MANUČARJAN, jenž z blízkosti propálil gólmana ranou ke vzdálenější tyči.

FK Ural – FK Achmat Groznyj

3:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 8. Burmistrov, 16. Fontanello (Acevedo), 88. Jerochin (Kulakov) – 23. Semjonov (Rybus), 39. Sadajew, 66. Aissati

Karty:   71. Ucijev (GRZ), 74. Mbengue (GRZ)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 2:0. Střely mimo: 3:2.

FK Ural: Arapov – Kulakov, Fidler, Fontanello, Chozin – Jemeljanov, Podběrezkin (70. Burmistrov) – Lungu (78. Dorožkin), Jerochin, Acevedo – Manučarjan (45. Strandberg).
Náhradníci: Timofejev – Dancev, Jarošenko, Strandberg, Kňazev, Stavpec, Dorožkin, Burmistrov.

FK Achmat Groznyj: Godzjur – Ucijev, Semjonov, Rodolfo, Kudrjašov – Maurício, Kuzjajev (86. Píriz) – Rybus, Ivanov, Aissati – Sadajew (64. Mbengue, 77. Kanu).
Náhradníci: Gorodov – Grigalašvili, Kadyrov, Adílson, Mbengue, Píriz, Kanu, Grozav, Lebeděnko, Šachtijev, Achjadov, Mitrišev.