Menu

Fotbal

Chance Národní Liga

1. SC Znojmo FK – FK Třinec

5:2

konec (1:2)

21.08.2015, 19:00 • Městský stadion Znojmo • 4. kolo • Petr Frömel

Tipsport: 1.65 3.45 4.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

81

Znojmo právě vstřelilo branku!
STIJEPO NJIRE s přehledem penaltu proměnil, když míč poslal ze svého pohledu po zemi na levou stranu. Paleček skočil na stranu druhou.

69

Znojmo právě vstřelilo branku!
Znojmo rozjelo v tuto chvíli opravdu gólové hody. Parádní nadýchaný centr vyslal před bránu kapitán domácího celku Cihláře a LIBOR ŽONDRA hlavou poslal balón k pravé tyči, kam se Paleček natahoval marně.

65

Znojmo právě vstřelilo branku!
Obra dokonán. Jeden ze znojemských hráčů, zřejmě Šamánek, naběhl za míčem do útoku, dobře se vyhnul ofsajdové pasti, přihrál na pravou stranu, kam si naběhl ŠIMON ŠUMBERA, na kterého hostující obránci úplně zapomněli, a míč jemně ztečoval za brankovou čáru.

58

Znojmo právě vstřelilo branku!
Znojmo se dočkalo podruhé srovnání stavu a nutno říct, že zaslouženě. Po velkém tlaku přišel centru z levé strany, na jehož konci stál ROSTISLAV ŠAMÁNEK, který hlavou zamířil ke vzdálenější tyči. Paleček se po míči jen ohlédl.

34

Třinec právě vstřelil branku!
Jenže domácí znovu zaspali v obraně, kde nechali až trestuhodně mnoho prostoru JAROSLAVU MÁLKOVI, jenž, podobně jako před chvílí na druhé straně Šumbera, poslal míč po zemi k levé tyči. Veselý zareagoval pozdě.

32

Znojmo právě vstřelilo branku!
Vše začalo špatný odkopnutím Palečka po malé domů. Znojmo poté ukázalo kombinaci na jeden dotek, po které se k míči dostal Šamánek, ten ještě v dobré pozici místo střely volil přihrávku na ŠIMONA ŠUMBERU, který střelou po zemi ke vzdálenější tyči srovnává.

25

Třinec právě vstřelil branku!
Domácí zcela propadli v obranné činnosti před bránou a po zásluze jsou potrestáni. Hosté se hned několikrát dostali k odraženému míči, jako poslední JAKUB TEPLÝ, jenž se s ničím nepáral a poslal jej přímo pod břevno. Hostující hráč zřejmě ani moc nemířil, přesto proti jeho ráně neměl Veselý žádnou šanci.

1. SC Znojmo FK – FK Třinec

5:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 32. Šumbera, 58. Šamánek, 65. Šumbera, 69. Žondra, 81. Njire (pen.) – 25. Teplý, 34. Málek

Karty:   40. Šumbera (ZNO), 89. Njire (ZNO) – 26. Mozol (TRI), 77. Šenk (TRI), 80. Hloch (TRI)

Neproměněná penalta: 17. Mozol (TRI), brankář Veselý zneškodnil

1. SC Znojmo FK: Veselý – Mezlík, Cihlář "C", Odehnal, Helísek – Šumbera, Nepožitek, Okleštěk (86. Serenkov) – Žondra, Ledecký (67. Njire), Šamánek (77. Lapeš).
Náhradníci: Konvalina – Serenkov, Nehyba, Njire, Hříbek, Lapeš.

FK Třinec: Paleček – Joukl (85. Dedič), Málek, Knötig, Mozol (78. Motyčka), Teplý (64. Janoščin), Šenk, Černý, Vomáčka "C", Hloch, Bedecs.
Náhradníci: Bruk – Velner, Janoščin, Čelůstka, Ceplák, Motyčka, Dedič.

Rozhodčí: Dresler – Vysloužil, Boček

Diváci: 1 673