Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

PSV Eindhoven – FC Groningen

2:0

konec (1:0)

16.08.2015, 12:30 • Philips Stadion, Eindhoven • 2. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.31 5.65 9.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

85. Proti hlavičce de Leeuwa výborně zasáhl Zoet!

85

Na druhé straně zahrozil také Groningen! Z levé strany dokázal poslat do vápna zajímavý centr Lorenzo Burnet, který našel ve vápně hlavu Michaela de Leeuwa. Hostující kanonýr však nepřekonal výborného Jeroena Zoeta!

83

Hostující celek provádí své druhé střídání v tomto zápase! Švédský záložník Simon Tibbling neodvedl špatný výkon, je to však právě on, kdo odchází ze hřiště. Na jeho místo nastupuje Larsen.

82

82. Šance Maxime Lestienneho

82

Beglický záložník Maxime Lestienne dokázal na hranici vápna skvěle zakombinovat s Davy Pröpperem a dostal se ke střele. Výborný zákrok však předvedl Sergio Padt. Domácí tým bude zahrávat další rohový kop!

81

Domácí kouč Phillip Cocu provádí necelých deset minut před koncem základní hrací doby první střídání! Ze hřiště odchází domácí hrdina Luciano Narsingh, kterého nahrazuje Gastón Pereiro!

76

76. Luciano NARSINGH - 2:0

76

PSV právě vstřelilo branku!
Domácí Eindhoven se necelých patnáct minut před koncem dostává do dvoubrankového vedení! Ve středu hřiště se dostal k míči Adam Maher, který směřoval míč do vápna na Luuka de Jonga. Od Reijnena se míč odrazil na nohu LUCIANA NARSINGHA, jehož rána zamířila přesně k tyči! Sergio Padt byl bez šance!

70

Hostující kouč Erwin van de Loois poprvé v tomto zápase střídá! Ze hřiště odchází slovenský záložník Albert Rusnák, kterého nahrazuje Mamoun Mahi. Groningen má ještě dvacet minut na vyrovnání!

66

66. Narsinghovi nevyšlo zakončení

66

André Guardado výborně zabojoval ve středu hřiště o míč a Adam Mahrer dokázal dostat míč na levou stranu, kde se nacházel Lestienne. Centr belgického záložníka našel ve vápně zcela volného Narsingha, kterému však nevyšlo zakončení!

62

Narsingh velmi chytře posílal míč na Davyho Pröppera, který si jej výborně pokryl a mohl postupovat osamocený po levé straně. Na poslední chvíli ho však poslal k zemi Simon Tibbling, který dostává zaslouženou žlutou kartu!

59

59. Nebezpečná rána Luciana Narsingha

59

Švédský záložník však ve středovém kruhu míč ztratil a Guardado se pokoušel najít na pravé straně naběhnutého Ariase. Míč však ve skluzu zablokoval Hateboer a ve středu pole si jej zpracoval Luciano Narsingh. Střela nizozemského reprezentanta skončila těsně nad!

57

Mexičan André Guardado zatím hraje ve druhém poločasu naprosto skvěle! Jeho další centr našel za obranou Luciana Narsingha, kterému však příliš nesedlo zpracování a s míčem se dostal příliš blízko brankáři Padtovi, který dokázal míč vyrazit mimo!

54

54. Střela Davyho Pröppera

54

Na útočné polovině dokázal Maxime Lestienne skvěl uvolnit Davyho Pröppera, který neváhal a z dobrých 25 metrů vyslal zajímavou střelu. Sergio Padt však jeho skákavou střelu dokázal lapit!

52

Domácí hráči dnes s důrazem opravdu nešetří! Na pravé straně mohl jít do zajímavého úniku Santiago Arise, toho však poslal ostrým skluzem k zemi Lorenzo Burnet, který dostává zcela zaslouženě žlutou kartu!

48

To může Groningen mrzet! Albert Rusnák dostal skvělou přihrávku za obranu, nicméně slovenský záložník nevystřelil, nýbrž poslal do vápna přízemní centr, který měl směřovat na de Leeuwa. Míč však doputoval pouze k Isimat-Mirinovi. Na druhé straně podnikl rychlý protiútok PSV, který táhl Narsingh. Střelec zatím jediné branky stihl poslat míč do vápna na de Jonga, který spadl po souboji s Reijnenem. Penalta se však pískat nebude!

45

Za následnou strkanici dostavají žlutou kartu domácí záložník André Guardado a také Albert Rusnák! Toto rozhodnutí se zejména domácím fanouškům vůbec nelíbí!

44

44. Nafilmovaný pád Michaela de Leewua

44

Následnou standardní situaci rozehrál Santiago Arias, jehož centr však našel pouze rukavic brankáře Sergia Padta. Groningen velmi rychle přešel na útočnou polovinu, kde se prezentoval "faulem" Jeffrey Bruma. Michael de Leeuw však svůj pád výborně zahrál!

43

43. Hodně tvrdý zákrok Kappelhofa

43

Velmi pěknou individuální akci předvedl Andréé Guardado, který se nejdříve vyhnul skluzu de Leeuwa, nicméně poté ho ve skluzu sestřelil Johan Kappelhof! Hostující stoper dostává za svůj zákrok žlutou kartu!

38

Groningen teď zažívá povedené období zápasu! Na delší dobu se dokázal usadit na soupeřově polovině. Aktivní Johan Hateboer dostal na pravou stranu ideální pas od de Leeuwa a poslal do vápna centr. K hlavičce se málem dostal Bryna Linssen a následně na míč těsně nedosáhl Jarchinio Antonia!

27

27. Nebezpečná situace ve vápně Groningenu

27

Druhý rohový kop domácího celku si vzal na starost právě Maxime Lestienne, jehož centr se nebezpečně snášel před branku Sergia Padta! Michael de Leeuw podskočil míč, což mohlo mít pro obranu Groningenu fatální důsledky! Naštěstí pro hosty míč doskákal do zámezí!

22

Do vápna Groningenu naběhl na levé straně Luciano Narsingh, který si udělal prostor před Johanem Kappelhofem a posílal míč před branku! Jeho centr dle názoru domácích hráčů zasáhl do ruky stopera Etiënna Reijnena, to však opakované závěry nepotvrdily!

20

Santiago Elias si na pravé straně krásně narazil s Lucianem Narsinghem a mohl postupoval do vápna. Jeho postup však zastavil nedovoleným zárkokem Bryna Linssen, který dostává první žlutou kartu v tomto zápase!

15

15. Nenápadná střela Mahrera

15

Hostující celek však velmi rychle míč ztratil a PSV přešlo na útočnou polovinu. Ve středu hřiště se dostal k míči Adam Maher, který vyslal nenápadnou střelu přes obránce. Sergio Padt reagoval později, nicméně míč proskákal těsně mimo!

7

7. Luciano NARSINGH - 1:0

7

PSV právě vstřelilo branku!
Úřadující mistr nizozemské ligy se již po sedmi minutách dostává do vedení! Belgický útočník Maxime Lestienne našel skvělou přihrávkou za obranou naběhnutého LUCIANA NARSINGHA, který udělal kličku brankáři Padtovi a i s trochou štěstí dokázal dostat míč do opuštěné branky!

PSV Eindhoven – FC Groningen

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 7. L. Narsingh, 76. L. Narsingh

Karty:   45. Guardado (PSV) – 20. Linssen (GRO), 43. Kappelhof (GRO), 45. Rusnák (GRO), 52. Burnet (GRO), 62. Tibbling (GRO)

PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Bruma, Isimat-Mirin, Brenet – Pröpper, Guardado, Maher – L. Narsingh (81. Pereiro), L. de Jong (C), Lestienne.
Náhradníci: Pasveer – Vloet, De Wijs, S. Poulsen, Locadia, Pereiro, Hendrix.

FC Groningen: Padt – Hateboer, Reijnen, Kappelhof, Burnet – Tibbling (83. Larsen), Hiariej, Rusnák (70. Mahi) – Antonia, de Leeuw (C), Linssen.
Náhradníci: van der Vlag – Bacuna, Hoesen, J. Drost, Larsen, van Nieff, Mahi.

Rozhodčí: Makkelie – Diks, Steegstra (vš. HOL)