Menu

Hokej

Hlinka Gretzky Cup

JOJ ŠPORT Slovensko U18 – USA U18

3:7

konec (0:2, 1:2, 2:3)

12.08.2015, 17:30 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • Skupina B • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer)

Tipsport: 5.0 6.0 1.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Posledný zápas Slovenska v základnej časti sa skončil prehrou, najbližšie si teda zahráme o umiestnenie.

Najlepší hráči zápasu:
Slovensko: Dušan Kmec
USA: Mitch Eliot (19:36:08)

Konec zápasu.

59:32

Slovensko sa bude brániť! Za hákovanie odchádza na dve minúty na trestnú lavicu Rajnoha.

58:46

58:46. John LEONARD - 3:7

58:46

USA právě vstřelilo branku!

Američania napokon pridávajú aj desiaty gól tohto zápasu. Prudkou strelou z pravej strany sa o neho postaral JOHN LEONARD. Asistencie: Drake Rymsha a Garret Wait.

57:31

57:31. Christopher BERGER - 3:6

57:31

USA právě vstřelilo branku!

Američania ale pochovávajú naše nádeje, pretože CHRISTOPHER BERGER pridáva aj šiesty presný zásah svojho tímu.

55:55

Slovensko síce inkasovalo, ale v Bratislave vládne perfektná atmosféra a diváci povzbudzujú Bartánusových zverencov!

55:55

55:55. Kailer YAMAMOTO - 3:5

55:55

USA právě vstřelilo branku!

Američania sa presunuli do útoku a dávajú aj svoj piaty gól. Tvrdou strelou sa o to postaral KAILER YAMAMOTO, ktorý vymietol pavučinu v pravom hornom rohu bránky. Asistencia: Timmy Gettinger.

55:27

Američania teda medzičasom hrajú v plnom počte a začínajú sa strachovať o výsledok.

55:21

55:21. Samuel SOLENSKÝ - 3:4

55:21

Slovensko právě vstřelilo branku!

Slovensko využíva presilovku dve sekundy pred jej koncom a je na dosah veľkého úspechu! Postaral sa o to SAMUEL SOLENSKÝ. Asistencie: Martin Bodák a Saumel Buček.

54:16

Slováci sa ale v pásme nedokázali udržať, pretože americkí hokejisti si puk dobre postrážili a opäť ho poslali preč zo svojej tretiny.

53:49

Američania puk vyhodili cez všetky čiary a Slovensko ho následne do útoku dostalo iba nahodením na zadný mantinel.

53:23

USA sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie v hre Eliot.

52:55

Slovensko sa opäť rútilo do útoku, ale bolo odstavené po hre do tela. Diváci si pýtali vylúčenie, no neuspeli.

52:36

Rudy sa spoločne so spoluhráčom v tandeme rútil na bránku súpera, ale zakončovať napokon nemohol, pretože súper sa dobre vrhol do dráhy puku.

51:47

Hráči USA si iba zobrali puk na svoju hokejku a ihneď sa presunuli do útoku. Prítomní diváci povzbudzujú Bartánusových zverencov.

51:22

Stále sledujeme veľkú aktivitu na americkej strane. Na útočnej modrej čiare sa prihrávku pokúšal zastaviť Rossini, ale nevyšlo mu to.

50:33

Nervozita na ľadovej ploche stúpa. Američania sa opäť natlačili až do slovenského gólmana, a to sa obrancom nemôže páčiť.

49:59

Američania museli útočnú tretinu opustiť, ale potom ich späť do nej dostal Eliot. Jeho prízemná strela bola síce pruská, ale gólman ju vyrazil betónom.

49:36

Američania začali v ofenzíve ihneď agresívne a natlačili sa až do slovenského brankára. Rozhodca hru prerušil pre postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.

49:02

Američania teda už medzičasom hrajú v plnom počte. Ich pohodlný náskok je minulosťou, Slovensko je späť v hre.

48:33

48:33. Dušan KMEC - 2:4

48:33

Slovensko dalo gól!

Slováci sa usadili v útočnej tretine a súpera tam poriadne vytrápili. Výsledkom ich kolotoča bola strela DUŠANA KMECA z hranice pravého kruhu, ktorú zastavila až sieť. Asistencie: Miloš Roman a Matej Galbavý.

47:52

Slovensko sa do útoku vrátilo a Galbavý pálil od mantinelu! Jeho strela z pravej strany bola myslená dobre, no mierila iba do betónov.

47:16

Následne Američania vyhodili puk cez všetky čiary a pokračujú v pohodlnom zvládaní defenzívnych povinností.

46:52

Slováci začali v presilovke aktívne a Solenský sa ihneď natlačil pred bránku. Skúšal to tam dorážkou, ale Dhillon pred ním puk schoval v lapačke.

46:43

USA sa budú brániť! Za hrubosť smeruje na trestnú lavicu Gleason.

43:42

Američania potiahli akciu po pravej strane, ale napokon im to úspech neprinieslo. V týchto chvíľach vidíme na ľade viacero nepresností.

43:19

Slovensko sa presunulo do útoku, ale o puk tam prišlo už pri mantineli. Hostia hrajú aj naďalej veľmi dobre a duel majú pod kontrolou.

42:13

V ostatnej časti oslabenia sa hráči USA ani nezdržiavali obrannými činnosťami a puk iba držali vo svojej moci. Medzičasom teda hrajú v plnom počte.

41:19

Americkí hokejisti sa ale následne veľmi dobre bránia a puk držia ďaleko od svojej bránky.

40:26

Slovensko sa okamžite usadilo v útoku a pokúsilo sa skórovať. Od modrej čiary pálil Bodák, no gólman USA jeho pokus zrazil na ochrannú sieť.

40:13

USA sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie Tufte.

40:01

Začala třetí třetina.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:17

Slováci sa vzápätí presunuli na opačnú polovicu klziska, kde ale pridlho váhali a svoju šancu na dobrú strelu napokon zahodili.

39:06

Priamo spred slovenskej bránky teraz pálil Tufte, ale jeho rana našťastie pre Slovákov skončila iba mimo priestoru troch žrdí!

37:28

V plnom počte už hrajú aj americkí hokejisti, ktorých inkasovaný gól zatiaľ mrzieť nemusí, pretože majú pohodlný náskok.

36:47

Slovensko hrá v plnom počte, situácia už pre neho vyzerá priaznivejšie.

36:46

36:46. Samuel BUČEK - 1:4

36:46

Slovensko dalo gól!

Slováci sa predsa len dokázali presadiť vo vyrovnanom počte. Za všetko vďačia SAMUELOVI BUČEKOVI, ktorý ostal osamotený pred bránkou a dorážal dovtedy, kým puk neskončil v sieti. Asistencie: Dušan Kmec a Miloš Roman.

35:50

V hre štyroch proti štyrom nahodil Rudy puk do pásma a Slováci sa za ním presunuli, ale nedokázali využiť dobre sa otvárajúci priestor.

35:28

Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za seknutie Casey Mittelstadt.

34:59

Američania začali aktívne a neboli ďaleko od ďalšieho gólu. Pri pravej žrdi ostal úplne nepokrytý Knierim, ktorý by bol zakončoval do prázdnej bránky, ale našťastie pre domáci výber predtým gólman dobre zasiahol.

34:47

Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nedovolené bránenie v hre Marián Studenič.

33:42

Američania sú stále aktívni a strieľajú z každej pozície. Tentokrát to z pravej strany od mantinelu skúšal Lown, ale opäť iba do brankára.

33:19

Američania pokračujú vo svojej aktivite. Od modrej čiary pálil Perunovich, no jeho rana brankára Slovenska nezaskočila a vyrazil ju betónom.

32:55

Slovensko sa opäť muselo stiahnuť pred svoju bránku. Tam prišla strela z americkej strany, ale Kožiak ju vytlačil na ochrannú sieť.

32:10

Američania už v pätici útočia. Pri ľavej žrdi si na puk počkal McGing a prudko švihol hokejkou, ale napokon iba naprázdno.

31:56

Američania už medzičasom hrajú opäť v plnom počte, ubrániť sa dokázali bez väčších problémov.

31:16

Rysuje sa ďalšia prehra Slovenska na tomto prestížnom turnaji. Našim chlapcom nemôžeme vytknúť bojovnosť, ale ich súper je na inej kvalitatívnej úrovni.

30:49

Hokejisti zo zámoria to robia veľmi dobre a puk držia ďaleko od svojej bránky. Slovensko sa nevie usadiť v útoku.

29:26

Američania sa budú brániť! Na dve minúty za seknutie ich oslabí Farmer.

29:01

Američania už medzičasom hrajú v plnom počte, stále si držia pohodlný náskok a čisté konto.

28:46

28:46. Rajnoha pálí to tyče

28:46

Slovensko si predsa len vypracovalo gólovú situáciu, ale prudká strela Rajnohu sa obtrela iba o konštrukciu bránky a skóre sa nemení.

28:11

Američania sa aj naďalej veľmi dobre bránia a puk opäť poslali cez všetky čiary. Slovensko má iba malé šance na úspech.

27:36

Slovensko sa natlačilo pred bránku, odkiaľ pálil Rudy, ale s jeho pokusom si gólman USA poradil bez najmenšieho zaváhania.

27:20

Američana ihneď po buly vyhodili puk cez všetky čiary a Slvoensko musí začínať spoza svojej bránky.

27:14

Američania sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie Mitch Eliot.

26:48

K dianiu na ľadovej ploche teraz ťažko niečo napísať. Slovenskí hokejisti sa síce snažia, ale silný súper je jednoducho nad ich sily.

26:02

26:02. Timmy GETTINGER - 0:4

26:02

USA dalo gól!

Frustrácia na slovenskej strane je obrovská po tom, čo prihrávku Yamamota z pravej strany dopravil do siete TIMMY GETTINGER. Asistencie: Kailer Yamamoto a Casey Mittelstadt.

25:34

Skvelá šanca USA! Na ľavej strane sa k puku dostal Gettinger, ktorý okamžite pálil, ale brankár Slovenska predviedol perfektný zákrok lapačkou a puk schoval vo svojej moci.

24:46

Slováci sa dokázali presunúť aj do útoku, ale nepomohlo im to. Súper ich tam zatlačil do rohu klziska a žiadna strela neprišla.

23:54

Pre Slovensko ani tretí zápas na turnaji nevyzerá nádejne. Zverenci trénera Bartánusa sa opäť snažia, ale hokejovejší Američania sú nad ich sily.

23:03

23:03. Drake RYMSHA - 0:3

23:03

USA dali gól!

Američania napokon využívajú ďalšiu príležitosť na skórovanie, keď sa natlačili do predbránkového priestoru, zmiatli gólmana a tomu napokon puk prešiel popod betóny. Autorom gólu je DRAKE RYMSHA. Asistencia: John Leonard.

21:55

Tím USA útočí aj naďalej. Priamo pred bránkou sa pokúšal cloniť Knierim, no jeho pokus úspešný nebol a puk do týchto priestorov nesmeroval.

21:43

USA pokračujú vo svojej aktivite. Od modrej čiary pálil Perunovich, no jeho rana skončila zblokovaná.

20:49

Diváci v prvej minúte tejto tretiny zatlieskali aj tvrdému hitu na amerického hokejistu, ktorý bol z kategórie čistých a vylučovať sa po ňom nebude.

20:31

Slovensko si v úvode tretiny musí dávať pozor v defenzíve. Na ľavej strane sa puk dostal k Američanovi Dineenovi, ktorý prudko pálil, ale tesne minul priestor troch žrdí.

20:01

Začala druhá třetina.
Zápas sa začal v rýchlom tempe a americkí hokejisti si vybojovali presilovú hru už po minúte hry. Tú aj bleskovo využili, keď sa po dobrom dôraze pri pravej žrdi presadil Knierim. Slovensko malo po góle takisto k dispozícii početnú výhodu, ale v nej sa neujali dobré teče cloniaceho Zeleňáka. Američania aj naďalej ohrozovali Kožiaka z najrôznejších pozícií a napokon sa dočkali aj druhého úspechu. V polovici ôsmej minúty inkasoval spoza bránky prihrávku Mittelstadt a so zakončením nemohol mať problém. Zverenci trénera Bartánusa sa v ostatnej časti tretiny snažili o gólovú odpoveď, ale všetky ich strelecké pokusy končili iba na pozornom gólmanovi, raz dokonca na konštrukcii bránky. Do šatní sa po dvadsiatich minútach hry šlo za stavu 0:2.

Druhá tretina sa začne približne o 18:16.

Michal Sersen odovzdal v mene SZĽH 10 kompletných výstrojov začínajúcim hokejistom v Slovane Gelnica.

20:00

První třetina skončila.

19:42

Slovensko sa stále tlačí do útoku, ale teraz to naši chlapci presilili a natlačili sa až do bránkoviska, takže hra musí byť prerušená.

18:16

USA hrajú medzičasom v plnom počte. V závere slovenskej presilovky im rozhodne nebolo všetko jedno.

17:43

Slovensko ale vo svojej snahe ešte pokračovalo, od modrej pálil Kmec, ale jeho pokus sa neujal. Následne ale pred bránkou amerického gólmana vznikol zmätok, Slováci opäť vystrelili, ale ich šancu zastavila iba konštrukcia bránky.

17:10

Slovensko sa vrátilo do útoku, ale nepodarilo sa mu tam nič vymyslieť. Zeleňák sa natlačil priamo pred brankára, ale clonenie nepomohlo, pretože strela neprišla.

16:42

Slováci chceli útočiť, ale pri mantineli im puk vzal Berger a odpálil ho preč zo svojej obrannej tretiny. Domáci sa musia vrátiť ku svojej bránke.

16:03

Slovensko hrá v plnom počte a začína sa jeho skrátená presilovka!

15:56

Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná! Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Gleason.

15:50

15:50. Buček v individuální akci

15:50

Buček sa dostal do skvelej šance vo vlastnom oslabení! Náš reprezentant vybojoval puk v obrane, prekľučkoval sa s ním na opačnú polovicu klziska a bekhendom aj zakončoval, ale iba do betónov.

15:16

Slováci držia súpera mimo dostrelu našej bránky a robia to veľmi dobre. Američania sa nevedia presadiť.

14:43

Slovensko sa zatiaľ bráni veľmi dobre a súpera vytláča aspoň k mantinelom. Američania sa márne snažia o strelu.

14:03

Po odpískaní sa pred slovenskou bránkou strhla menšia potýčka, výsledkom ktorej je vylúčenie na strane Slovenska – Juriga inkasuje menší + osobný trest za úder do oblasti hlavy a krku.

13:47

Slovensko sa dostalo do dobrej streleckej pozície! Spred modrej čiary vypálil Ružička a gólman nemal všetko pod kontrolou, ale napokon si po tlaku pred svojou bránkou poradil.

13:10

Lacka veľmi dobre vystihol súperovu prihrávku a vypichol mu puk. Do brejku sa ale nedostal, pretože americkí hokejisti sa bleskovo vrátili a prekazili jeho zámer.

12:59

Slovákom aktivitu uprieť rozhodne nemôžeme, ale Američania sa bránia veľmi dobre. Teraz sa však Slovensko samé pripravilo o možnosť strieľať, keď sa dopustilo ofsajdu.

11:59

11:59. Dhillon šanci chytá

11:59

Slovensko pokračovalo vo svojej aktivite a mohlo z nej vyťažiť gól! Do dobrej šance sa dostal Buček, ktorý prudko pálil a následne prišli z domácej strany aj dorážky, ale skončili iba u Dhillona.

10:57

Slovenský korčuliar Buček sa dostal do zaujímavej streleckej pozície z ľavej strany, ale jeho ranu od mantinelu zrazil gólman mimo troch žrdí.

10:45

Zverenci trénera Bartánusa sa ale rozhodne nemajú prečo vzdávať. Slovensko sa aj naďalej pokúša o útočenie a robí to dobre.

09:58

Američania si opäť vzali puk späť na svoje hokejky a presunuli sa do útoku. V tomto zápase sú naozaj aktívni a naši majú problém eliminovať ich.

09:37

Slováci ale stále bojujú. Po pravej strane sa do útočenia pustil Ružička, no bol veľmi tesne bránený a napokon skončil iba na zemi.

08:40

Pre Slovensko to nevyzerá dobre už od samého úvodu. Naši chlapci síce začali bojovne, ale dva inkasované góly im poriadne podlomili kolená.

07:35

07:35. Casey MITTELSTADT - 0:2

07:35

USA dalo gól!

Američania opäť skórovali. Tentokrát poslal spoza bránky Knierim skvelú prihrávku, ktorú nikým nekrytý CASEY MITTELSTADT nemal problém umiestniť do siete. Asistence: William Knierim a Timmy Gettinger.

07:24

Slovensko hrá v plnom počte, Slovákom sa našťastie podarilo ubrániť.

07:06

Na modrej čiare sa teraz napriahol Dineen, ale slovenská defenzíva jeho pokus dokázala zblokovať.

06:17

Američania sú v úvode svojej početnej výhody veľmi aktívni, ale nedarí sa im presadiť. Slováci sa obetavo vrhajú do striel.

05:24

Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za faul kolenom Kmec.

05:10

Američania hrajú v plnom počte, Slovensko svoju presilovku nevyužilo.

04:41

Slovensko pokračovalo vo svojej presilovkovej aktivite. Od modrej čiary prudko vypálil obranca Kmec, no jeho pokus v sieti neskončil.

04:16

Napokon sme si predsa len vypracovali zaujímavú šancu! Bol v nej Zeleňák, ktorý sa natlačil pred bránku a snažil sa tečovať strelu, ale napokon puk umiestnil iba do hrude gólmana.

03:46

Slováci začali presilovku bojovne, ale Američania ich vytláčajú z dobrých streleckých pozícií. Dhillon sa zatiaľ nemusí obávať.

03:10

Slovensko si zahrá presilovku! Na trestnú lavicu smeruje za seknutie Eliot.

02:50

Slovensko hrá teda medzičasom v plnom počte, zverenci trénera Bartánusa budú musieť doháňať jednogólové manko.

02:02

02:02. William KNIERIM - 0:1

02:02

USA dali gól!

Američania napokon využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia! Postaral sa o to WILLIAM KNIERIM, ktorý bol veľmi aktívny v dorážkach a napokon mu to prinieslo úspech. Asistencie: Kailer Yamamoto a Casey Mittelstadt.

01:50

Slovensko sa síce v úvode oslabenia muselo brániť ako o život, ale teraz sa našim chlapcom puk podarilo vyhodiť a oslobodiť sa.

01:15

Slovensko sa bude brániť! Za podrazenie smeruje na trestnú lavicu Studenič.

00:54

Na opačnej strane dobre zapracovalo aj Slovensko, keď sa na ľavej strane pri mantineli pokúšal vystreli Buček, ale jeho pokus bol zrazený.

00:06

Prvé buly vyhralo Slovensko, ale Američania si puk ihneď prevzali a presunuli sa do útoku. Videli sme aj strelu od modrej čiary, no tá bola zrazená iba na ochrannú sieť.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči oboch celkov sú už pripravená na hracej ploche a stretnutie sa o malý moment začne. Slovensko nastúpi v bielych dresoch, Američania v modrej farbe.

Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
Úvodní sestavy:

Slovensko U18: Kožiak (Durný) – Bodák, Rajnoha, Zeleňák. Kmec, Krempaský, Rudy, Juriga, Fereta – Studenič, Solenský, Buček – Galbavý, Roman, Václav – Ružička, Čacho, Lacka – Vybiral, Martančík, Tamáš

USA U18: Dhillon (Rasmussen) – Peeke, Rossini, Eliot, Dineen, Farmer, Perunovich, Gleason – Yamamoto, Mittelstadt, Gettinger – Lown, Tufte, Harper – Knierim, McGing, Berger – Leonard, Rymsha, Wait

Rozhodčí: Lokšík, Müllner – Výleta, Šefčík.
Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní tretieho hracieho dňa prestížneho mládežníckeho turnaja Ivan Hlinka Memorial Cup. Neoficiálne Majstrovstvá sveta hokejistov do 18 rokov sa tentokrát uskutočňujú v Bratislave a v českom Břeclavi a portál Onlajny.eu pri tom opäť nemôže chýbať.

V prvej časti turnaja sú tímy rozdelené do dvoch skupín. V skupine A sa v Českej republike predstavia obhajcovia titulu z Ivan Hlinka Memorial Cupu Kanaďania, mladíci silného Švédska, Švajčiarska a domáci výber Česka. Na Slovensku sa môžeme tešiť na aktuálnych majstrov sveta z USA, elitný ročník Ruska, aktuálnych vicemajstrov sveta z Fínska a domáci výber pod vedením trénera Antona Bartánusa.

SLOVENSKO
Hokejisti domáceho celku to na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, kam sa turnaj presunul pre technické problémy na štadióne v Piešťanoch, budú mať naozaj náročné. V silnej konkurencii sa naši mladí chlapci pokúsia aspoň o úspech v podobe výhry, na ktorú v tomto turnaji čakajú od roku 2009. Naši mladíci odohrali v priebehu uplynulého týždňa prípravný zápas s juniormi HKm Zvolen, v ktorom zvíťazili 6:5 a generálku absolvovali proti kompletnému tímu Kanady, s ktorým v Trnave prehrali pomerom 1:12. Slovensko doposiaľ na Ivan Hlinka Memorial Cupe získalo dvakrát bronz.

V prvom zápase nastúpili mladí Slováci proti Rusku. S favorizovaným súperom odohrali bojovný zápas a Rusom statočne vzdorovali, ale na bodový zisk im to napokon nestačilo a prehrali 2:5. V druhom zápase Slováci svoj výkon ešte zlepšili, ale s Fínmi prehrali 2:4. V tabuľke sú teda zatiaľ bez bodu.

USA
Američania pred rokom získali titul majstrov sveta do 18 rokov, ale do Bratislavy vyslali kompletne nový výber ročníka 1998. Ten sa ešte v sobotu predstavil v generálke v Česku, kde ale hráči zo zámoria prehrali najtesnejším rozdielom 1:2. Celkovo ale môžu americkí hokejisti pomýšľať na prestížnom mládežníckom turnaji na najvyššie ciele, veď pred rokom skončili tretí a celkovo majú vo svojej zbierke 12 medailí (jednu zlatú, osem strieborných a tri bronzové).

Američania začali svoju púť tohoročným Ivan Hlinka Memorial Cupom reprízou finále z minuloročných majstrovstiev sveta do 18 rokov, ale triumf z vlaňajšieho podujatia nezopakovali a do turnaja vstúpili prehrou 1:5. Nedarilo sa im ani v druhom zápase, keď Rusom podľahli pomerom 2:5 a v tabuľke sú stále bez bodu.
Vítame vás pri online prenose. Stretnutie sa začína o 17:30.

JOJ ŠPORT Slovensko U18 – USA U18

3:7

konec (0:2, 1:2, 2:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 37. Buček (Kmec, Roman), 49. Kmec (Roman, Galbavý), 56. Solenský (Bodák, Buček) – 3. Knierim (Yamamoto, Mittelstadt), 8. Mittelstadt (Knierim, Gettinger), 24. Rymsha (Leonard), 27. Gettinger (Yamamoto, Mittelstadt), 56. Yamamoto (Gettinger), 58. Berger, 59. Leonard (Rymsha, Wait)

JOJ ŠPORT Slovensko U18: Kožiak (Durný) – Bodák, Rajnoha, Zeleňák. Kmec, Krempaský, Rudy, Juriga, Fereta – Studenič, Solenský, Buček – Galbavý, Roman, Václav – Ružička, Čacho, Lacka – Vybiral, Martančík, Tamáš

USA U18: Dhillon (Rasmussen) – Peeke, Rossini, Eliot, Dineen, Farmer, Perunovich, Gleason – Yamamoto, Mittelstadt, Gettinger – Lown, Tufte, Harper – Knierim, McGing, Berger – Leonard, Rymsha, Wait

Rozhodčí: Lokšík, Müllner – Výleta, Šefčík

Průběh zápasu
1. třetina
01:15
02:02
03:10
05:24
07:35
14:03
15:56
Po 1. třetině
2. třetina
23:03
26:02
27:14
29:26
34:47
35:28
36:46
Po 2. třetině
3. třetina
40:13
46:43
48:33
53:23
55:21
55:55
57:31
58:46
59:32
Konec