Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

SC Heerenveen – BV De Graafschap

3:1

konec (2:0)

11.08.2015, 20:45 • Abe Lenstra Stadion, Heerenveen (kapacita 27.224 diváků) • 1. kolo • Daniel Kubelka (@DanielKubelka)

Tipsport: 1.56 4.1 5.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Jerry St. Juste, přichází Younes Namli.

82

82. Vincent VERMEIJ - 3:1

82

Graafschap právě vstřelil branku!
Hosté se po dlouhotrvajícím tlaku dočkali zasloužené gólové odměny, když centr Willa z levé strany uklidil do domácí branky z malého vápna hlavičkující VINCENT VERMEIJ!

81

Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Sam Larsson, přichází Morten Thorsby.

78

78. Alexander Bannink (GRA)

78

Hosté v závěru viditelně přidali a nyní je o gólový úspěch připravil vynikající zákrok domácího gólmana, který se stačil rychle přesunout k pravé tyči a na brankové čáře vyrazit ránu Banninka!

73

73. Vincent Vermeij (GRA)

73

Hosté vybojovali roh a po něm málem udeřili. Nový muž na hřišti Vermeij se dostal k hlavičce na bližší tyči a jen o kousek minul pravý horní roh domácí branky!

70

Střídání v týmu BV De Graafschap: ze hřiště odchází Nathan Kabasele, přichází Youssef El Jebli.

70

Střídání v týmu BV De Graafschap: ze hřiště odchází Erik Quekel, přichází Vincent Vermeij.

65

65. Dean Koolhof (GRA)

65

No ale přeci jen se hosté dostali do šance a bylo to opravdu zničehonic! Kollhof se napřáhl pět metrů za vápnem a jeho překvapivá rána skončila na levé tyči domácí branky! Mulder se za míčem jen ohlédl.

63

Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Luciano Slagveer, přichází Younes Namli.

57

Střídání v týmu BV De Graafschap: ze hřiště odchází Lion Kaak, přichází Alexander Bannink.

54

54. Simon THERN - 3:0

54

Heerenveen právě vstřelil branku!
Domácí nejprve rozehráli roh nakrátko, pak však stejně přišel centr do šestnáctky hostů, kde se na hranici malého vápna pověsil do vzduchu SIMON THERN a svým druhým gólem v zápase zvyšuje vedení svého týmu již na 3:0!

44

44. Nathan Kabasele (GRA)

44

Obrovská šance pro hosty na snížení! Domácím nevyšla rozehrávka zpět a k míči se vcelku snadno dostal Nathan Kabasele, který s ním uháněl sám k domácí brance, jenže jeho ránu skvělým reflexním zákrokem levou nohou vyrazil Mulder na roh!

36

36. Mitchell te Vrede - 2:0

36

Heerenveen právě vstřelil branku!
Domácí skórují z další nenápadné akce. Po dlouhém nákopu z vlastní poloviny táhli útok po pravé straně hřiště až do vápna, kde si na přihrávku Slagveera zprava naběhl do šestnáctky MITCHELL TE VREDE, který dokázal na hranici pravidel předskočit Pröppera a poslat míč do branky!

23

23. Simon THERN - 1:0

23

Heerenveen právě vstřelil branku!
Neskutečná hrubka hostující obrany posílá domácí celek do vedení! Brankář Jurjus rozehrál před sebe na obránce Kaaka, ten se však nechal předskočit SIMONEM THERNEM, který sám před hostujícím brankářem nezaváhal!

14

14. Mitchell te Vrede (HEE)

14

Další šance v podání te Vredeho, který se dostal s míčem za obranu a pokusil se o zakončení. Přes obránce se mu ale nepodařilo vystřelit s patřičnou razancí a tak balon chytá brankář Jurjus.

7

7. Mitchell te Vrede (HEE)

7

Domácí se sice radují z branky, jenže je to radost naprosto předčasná. Na levé straně se pěkně uvolnil Slagveer a poslal centr na malé vápno, kde se k míči dostal te Vrede a o tyč poslal míč do branky, jenže předtím si pomohl faulem a tak se skóre nemění!

SC Heerenveen – BV De Graafschap

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 23. Thern, 36. te Vrede, 54. Thern – 82. Vermeij

SC Heerenveen: Mulder – van Anholt, St. Juste (89. Namli), Bijker, Cavlan – van den Berg (C), van den Boomen, Thern – Slagveer (63. Namli), te Vrede, Sam Larsson (81. Thorsby).
Náhradníci: De Fockert – Zahovič, Otigba, Thorsby, Marzo, Namli, Veerman.

BV De Graafschap: Jurjus – Bouma, Pröpper (C), Linthorst, Will – K. Vida, Kaak (57. Bannink), Koolhof, Smeets – Kabasele (70. El Jebli), Quekel (70. Vermeij).
Náhradníci: Verstappen – Bannink, Vermeij, Straalman, El Jebli, Lammers, Menting.

Rozhodčí: Van de Graaf – Balder, Bluemink