Menu

Hokej

President Cup

All-stars – CSKA Moskva

2:8

konec (0:3, 2:5)

09.08.2015, 14:30 • Nová WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Exhibiční utkání • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Jan Peterek turnaj oficiálně zakončil, a tak se budu loučit také já. Doufám, že jste byli s přenosy z turnaje spokojeni, a děkuji vám za pozornost! Mějte hezký zbytek víkendu!

U dalších přenosů z hokejových zápasů se těším. Na počtenou! (15:39:48)

Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
Jan Peterek: „Dobré odpoledne všem hokejovým příznivcům a hráčům. V prvé řadě bych chtěl poděkovat organizátorům, kteří mi pomáhali uspořádat turnaj. Doufám, že se to líbilo. Doufám, že turnaj přinese hráčům skvělé vzpomínky do budoucnosti a pomůže jim v další hokejové kariéře. Chci také poděkovat partnerům, kteří přispěli finanční částkou. Díky nim jsme mohli uspořádat turnaj, který nemá v Evropě nemá obdoby. Teď všichni hurá domů... šťastnou cestu, doufám, že se zase za rok uvidíme!"
President Cup jde do rukou hokejistů CSKA Moskva, kteří to do Třince měli nejdál, ale naprosto bezpečně ukořistili vítěznou trofej.
Oceněni jsou také organizátoři turnaje – pánové Jan Peterek a Lukáš Madecki.
CSKA Moskva se stali hegemonem tohoto turnaje. Připomeňme výsledky – 4:1, 9:1, 13:0, 6:0, 9:2 a 8:2. Ruští hokejisté teď přebírají zlaté medaile.
Jakub Michálek přebírá pohár za druhé místo.
Pro menší pohár a pro stříbrné medaile si přicházejí domácí hráči – HC Oceláři Třinec. Nutno podotknout, že za potlesku solidně naplněné WERK ARENY.
Nejlepší útočník turnaje – NIKITA DOLGOPJATOV (CSKA Moskva)

Nejlepší obránce turnaje – ARTJOM KOMAROV (CSKA Moskva)

Nejproduktivnější hráč turnaje – MICHAL KVASNICA (9+3, Třinec)

Nejlepší brankář turnaje – DENIS RYBALKIN (CSKA Moskva)
Teď přichází na řadu vyhlášení nejlepších hráčů turnaje.
Oceněni jsou také rozhodčí a časoměřiči, bez kterých by turnaj nemohl proběhnout.
Hráči si vyzvedli upomínkové předměty, CSKA se ještě fotografují. Teď se k nim přidávají i hráči All stars, aby vytvořili společnou fotografii.
Ve druhém poločase padlo mnohem více gólů než v prvním. Branky CSKA přidali většinou po nádherných akcích pět branek, All stars korigovali dvěma góly. Hattricku dosáhl hráč CSKA Merkulov. Za All stars se prosadili Kumpošt (Sparta) a Peterek (Třinec).
Utkání skončilo a týmy jsou na modrých čarách. Moskvané předvedli oslavnou kreaci v podobě lidského domina, na turnaji končí bez porážky. Následuje tradiční rituál podávání rukou a poté si hráči vyzvednou upomínkové předměty.

Konec zápasu.

29:40

V závěru ještě ujížděli sami na Ochmana Garevskych a Škljaruk. Druhý jmenovaný střílel jen do betonu třineckého brankáře!

28:38

Tým All-stars právě vstřelil branku! All stars se prosazují podruhé v zápase! Vojtovič jel zprava sám na Bespalova, položil si ho ale puk za čáru nedostal. To se podařilo doklepnutím až JONÁŠI PETERKOVI – 2:8! Asistence: Jan Vojtovič.

27:34

Kvasnica jel sám na Bespalova, ale přestože měl spoustu času, nedokázal gólmana CSKA překonat!

26:52

CSKA právě vstřelilo branku!
Debaklem skončí také exhibiční utkání na závěr, Rusové vedou již o sedm branek! Ochman předvedl v posledních okamžicích pár zázračných zákroků, ale po zakončení KARENA DAVTJANA už se natahoval marně – 1:8! Asistence: Grigirij Filippov, Daniil Rumjancev.

26:06

Útočníci All stars sice v útočném pásmu kombinují pěkně, ale nemohou najít recept na Bespalova.

25:07

Spolupráce dvou hráčů Blues mohla znamenat další snížení! Juvanen přihrál před bránu úplně volnému Laaksonenovi, který minul svatyni Bespalova!

24:33

Na jedné straně střílel vedle Čížek, na druhé jeden z Rusů už překonal Ochmana, ale ještě před čarou zachytil puk Juvanen.

23:20

CSKA právě vstřelilo branku!
Takovou branku naposled pamatuji z MS 2011 v Bratislavě od Granlunda! Kotkov přihrál za bránu, kde sebral puk ALEXEJ GAREVSKYCH, nahodil si kotouč na čepel hole a doslova jej donesl do horního růžku Ochmanovy branky! Parádní kousek – 1:7! Asistence: Vladimir Kotkov.

22:54

Z. Malík nabídl nahozením od modré čáry teč Polcsovi a kotouč skončil jen těsně vedle! Na druhé straně ve velké šanci netrefil branku Kotkov.

21:17

Tým All-stars právě vstřelil branku! Hráči All stars se přeci jen dočkali branky! P. Marcinkevičs se protlačil k puku za brankou, přihrál mezi kruhy JAKUBU KUMPOŠTOVI a obránce Sparty prostřelil Bespalova! Puk se taktak doklouzal za čáru – 1:6! Asistence: Patriks Marcinkevičs.

20:30

Ochman zneškodnil další nájezd CSKA skvělým zákrokem, na druhé straně nedokázal přesně zakončit Beránek.

19:31

CSKA právě vstřelilo branku!
Opakuji se, ale další krásná kombinace CSKA znamená šestou branku! Biljalov poslal kotouč před branku na najíždějícího GEORGIJE MERKULOVA, ten zakončil bekhendem a završil hattrick – 0:6! Asistence: Damir Biljalov, Nikita Rtisčev.

19:07

CSKA právě vstřelilo branku!
Další krasavec v brance All stars! Jeden z Rusů přihrál na pravý kruh, odkud Koroškov nastřelil puk před branku, kde jej ALEXEJ GAREVSKYCH zasunul do sítě – 0:5! Asistence: Pavel Koroškov.

18:30

Koreškov odevzdal v útočném pásmu puk Juvanenovi, který rozehrál na Peterka. Ten pronikal po pravé straně, pak přihrával nepřesně.

17:45

Na opačné straně střílel z bezprostřední blízkosti Puolakka z Espoo, jenže trefil jen Bespalova, který stihl i rozehrát.

17:12

Do další velké šance ujel po levém křídle Moskvan s číslem 18, zkusil Forsbergovu kličku, ale bekhendem puk za Ochmana nedostal.

16:05

CSKA právě vstřelilo branku!
Další kombinace Rusů už končí gólem a CSKA vede o čtyři branky! Puk se po několika přihrávkách odrazil před branku ke GRIGIRIJOVI FILIPPOVOVI, jenž se dnes prosazuje podruhé – 0:4! Bez asistence.

15:44

Moskvané totálně rozebrali obranu All stars, ujeli do přečíslení tří proti jednomu, jenomže zakončující Davtjan narazil na ležícího Ochmana!

15:01

Na začátek druhého poločasu došlo k výměně brankářů. V bráně All stars nahradil Jakuba Dobeše Radek Ochman, branku CSKA bude ve druhé půli hájit Nikita Bespalov místo Denise Rybalkina.

15:01

Začal druhý poločas.
Po prvním poločase jsou hráči Moskvy, kteří nechtějí prohrát ani v tomto zápase a odjet z Třince bez porážky. Ve čtvrté minutě otevřel skóre Merkulov, když dostal v přečíslení přihrávku od Kotkova, vymíchal Dobeše a zakončil do prázdné branky. Ve dvanácté minutě skóroval Merkulov podruhé, po přihrávce Škljaruka zakončoval do prázdné branky. Zatím poslední branku přidal Filippov, jenž zakončil samostatný únik skvostně provedeným blafákem do bekhendu. Rybalkov v brance CSKA pochytal největší šance z holí Kvasnici a Polcse. Po střele Peterka zvonila tyč.

Oproti předpokladům se budou hrát dva poločasy jen po patnácti minutách.
Další třetina začne přibližně v 15:00.

15:00

První poločas skončil.

14:47

CSKA Moskva v další obrovské šanci, hráč s číslem 8 přestřelil. Na opačné straně byla zablokována rána Juvanena.

14:28

Rozběhla se poslední minuta prvního poločasu. Oproti předpokladům se totiž bude hrát jen dvakrát patnáct minut.

13:59

P. Marcinkevičs se probíjel po levé straně do útočného pásma, tam ale o kotouč přišel. Hra pak byla přerušena ve střední třetině.

12:08

CSKA právě vstřelilo branku!
Třetí gól byl možní ještě hezčí než ten druhý! Byšrin vyslal do samostatného úniku GRIGIRIJE FILIPPOVA, který předvedl krásný bekhendový blafák a zavěsil pod břevno – 0:3! Asistence: Daniil Byšrin.

11:41

CSKA právě vstřelilo branku!
CSKA střílí po překrásné akci druhou branku. GEORGIJ MERKULOV vjel do útočného pásma, vyměnil si puk se Škljarukem, a ten zakončoval z blízkosti do prázdné branky – 0:2! Asistence: Jurij Škljaruk.

10:41

Rybalkin si zachytal, v krátkém časovém sledu zlikvidoval nebezpečnou střelu Kvasnici a pokryl také dorážku Polcse z bezprostřední blízkosti.

10:16

CSKA překombinovalo další útočnou akci, Koreškov už mohl střílet, ale ještě před brankou vymýšlel nadbytečnou přihrávku.

09:46

V útočném pásmu neuspěli ani hokejisté All stars, jmenovitě Beránek a Kumpošt. Vhazuje se ve středním pásmu.

08:40

Byšrin pronikl do útočného pásma, jenže v rohu kluziště o kotouč přišel. Sebral mu jej Barovskis.

07:48

Dobeš zasahoval proti jednomu z Rusů a vzápětí si připsal úspěšný zákrok proti další střele z prostoru mezi kruhy.

07:34

Mäkiaho zatáhl kotouč do útočného pásma, tam o něj ale přišel. All stars musí zpět dozadu, a to rychle.

06:34

Hraje se sice ve stylu nahoru a dolů, ale tempo je zatím velmi vlažné. Mäkinen střílel od modré čáry pouze mimo.

05:52

Na modré čáře napřáhl sparťan Haša a jeho tvrdá rána trefila do masky Rybalkina. Na druhé straně Rusové útok překombinovali.

05:30

Na opačné straně mohl vyrovnat Peterek! Třinecký útočník si najel mezi kruhy a orazítkoval některou z tyčí!

04:50

Další střelu od modré čáry skryl Dobeš do lapačky. Po pravém křídle pak unikl Davtjan, ale nezakončil.

04:26

Kotkov dostal za brankou kotouč pod kontrolu a přihrál mezi kruhy volnému Koroškovovi! Dobeš se přesouval, ale stihl skvěle zakročit lapačkou!

03:47

Do další zajímavé příležitosti se po pravé straně vřítil Koreškov. Bekhendový pokus tentokrát Dobeš ukryl.

03:22

CSKA právě vstřelilo branku!
Z první vážnější šance Moskvané skórují! Kotkov ujel do přečíslení, přihrál přesně na hůl GEORGIJOVI MERKULOVOVI, který vymíchal Dobeše a zakončil do prázdné branky – 0:1! Asistence: Vladimir Kotkov.

02:40

Hráči All stars si v útočné třetině nepřihráli přesně a o puk přišli. Hru zklidňuje Lebeděv a rozehrává.

02:20

Mäkinena napadá při rozehrávce Biljalov, ale je vidět, že hráči CSKA už zřejmě nehrají na sto procent.

01:37

Vojtovič dvakrát otestoval pozornost Rybalkina. Poprvé ruský gólman jeho střelu vyrazil, podruhé už kotouč udržel.

01:24

CSKA Moskva se zatím nedostali z obranného pásma. Juvanenovu střelu od modré čáry skryl Rybalkin do lapačky.

00:50

Kvasnica střílel z pravého křídla, Rybalkin vyrazil jeho střelu jenom před sebe a dorážka Polcse jen zázrakem neskončila v síti!

00:25

All stars jsou nastěhovaní v útočném pásmu, ale Rybalkina ještě pořádně neohrozili. Střela Puolakky postrádala razanci.

00:01

Utkání právě začalo.
Týmy už jsou na ledě. All stars budou hrát v šedo-červených dresech. CSKA nastoupí v dresech se zlatým základem.
ÚVODNÍ SESTAVY

All-stars: Dobeš (Ochman "C") – Z. Malík, Adámek, Michálek, Juvanen, Mäkinen, Kumpošt, Haš, Barovskis – Kvasnica, Peterek, Raška, Puolakka, Mäkiaho, Laaksonen, Prymula, Čížek, Vojtovič, Beránek, Polcs, P. Marcinkevičs.

CSKA Moskva: Rybalkin (Bespalov) – Oparko, Lebeděv "C", Gusarov, Davtjan, Byšrin, Kaliničenko, Komarov, Gubil – Koreškov, Merkulov, Kotkov, Komissarov, Biljalov, Rumjancev, Škljaruk, Sorkin, Rtisčev, Dolgopjatov, Garevskych, Filippov. Trenér: Rinat Chasanov.

ZASTOUPENÍ V ALL STARS

Třinec: Ochman – Adámek, Michálek – Kvasnica, Peterek, Raška.
Vítkovice: Dobeš – Z. Malík – Vojtovič, Beránek.
Sparta Praha: Kumpošt, Haš – Prymula, Čížek.
Espoo: Juvanen, Mäkinen – Puolakka, Mäkiaho, Laaksonen.
Riga: Barovskis – Polcs, P. Marcinkevičs.
KONEČNÉ POŘADÍ PRESIDENT CUPU

1. CSKA Moskva
2. Oceláři Třinec
3. Vítkovice

4. Sparta Praha
5. Karlovy Vary
6. Espoo Blues
7. Dinamo Minsk
8. Dinamo Riga

ALL STARS GAME

All Stars Game se bude hrát na dva poločasy po dvaceti minutách. Půjde o exhibiční utkání výběru Evropy proti CSKA Moskva. Takto se o zápase před turnajem vyjádřil organizátor Jan Peterek.

„Každé dítě, ale i dospělý potřebuje motivaci a to, že někdo bude mít šanci dostat se do All Stars, je velká motivace. Kluci tak nebudou hrát na sto, ale sto padesát procent, protože víra, že se potom dostanou do All Stars, je neuvěřitelná," prohlásil před zahájením turnaje Peterek.
Krásné odpoledne všem hokejovým fanynkám a fanouškům! V Třinci skončila oficiální část President Cupu, nyní je na řadě už jen bonbónek na konec, třešnička na dortu. V nové WERK ARENĚ se totiž odehraje All Stars Game, zápas nejlepšího výběru turnaje proti vítězům CSKA Moskva.

Ve výběru Evropy jsou hokejisté Třince, Vítkovic, Sparty, Rigy a finského Espoo. Proti nim nastoupí CSKA Moskva, suverénní vítěz turnaje se skóre 41:4. Rusové zcela jasně ovládli všechny zápasy na turnaji a po zásluze získali zlaté medaile. All Stars Game se budou hrát na dva poločasy po dvaceti minutách. Nálada bude jistě uvolněná a můžeme se těšit na skvělou zábavu, plnou gólů a hokejových parádiček. Zápas začne ve 14:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

All-stars – CSKA Moskva

2:8

konec (0:3, 2:5)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Kumpošt (Marcinkevičs), 29. Peterek (Vojtovič) – 4. Merkulov (Kotkov), 12. Merkulov (Škljaruk), 13. Filippov (Byšrin), 17. Filippov, 20. Garevskych (Koroškov), 20. Merkulov (Biljalov, Rtisčev), 24. Garevskych (Kotkov), 27. Davtjan (Filippov, Rumjancev)

All-stars: Dobeš (od 16. Ochman "C") – Z. Malík, Adámek, Michálek, Juvanen, Mäkinen, Kumpošt, Haš, Barovskis – Kvasnica, Peterek, Raška, Puolakka, Mäkiaho, Laaksonen, Prymula, Čížek, Vojtovič, Beránek, Polcs, P. Marcinkevičs.

CSKA Moskva: Rybalkin (od 16. Bespalov) – Oparko, Lebeděv "C", Gusarov, Davtjan, Byšrin, Kaliničenko, Komarov, Gubil – Koreškov, Merkulov, Kotkov, Komissarov, Biljalov, Rumjancev, Škljaruk, Sorkin, Rtisčev, Dolgopjatov, Garevskych, Filippov. Trenér: Rinat Chasanov.

Průběh zápasu
1. poločas
03:22
11:41
12:08
Přestávka po pol.
2. poločas
16:05
19:07
19:31
21:17
23:20
26:52
28:38
Konec