Menu

Fotbal

Perleťový pohár

SK Dynamo Č. Budějovice – FC Vysočina Jihlava

5:4

konec (3:2)

04.07.2015, 12:30 • Žirovnice • Semifinále • Pavel Kortus ml. (@KortusPavel)

Tipsport: 3.1 3.2 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

63

Jihlava právě vstřelila branku!
Vysočina to ještě nevzdává. Po centru z pravé strany pálil nekrytý Dvořák, jehož ránu ještě Křížek skvěle vyrazil. Míč však do odkryté branky dopravil svým třetím dnešním gólem MURIS MEŠANOVIČ a je tak ještě o zábavu ve zbývajících sedmi minutách postaráno.

49

Jihlava právě vstřelila branku!
Zatímco zraky příznivců Dynama směřovaly k Jakubu Peškovi, tak MURIS MEŠANOVIČ po rychlé akci snižuje na 3:5 z pohledu Jihlavy.

43

Dynamo právě vstřelilo branku!
Míč si vzal ten nejzkušenější PETR BENÁT a střelou k levé tyči zvyšuje už na 5:2.

37

Dynamo právě vstřelilo branku!
Pěkná akce Dynama končí čtvrtým gólem v síti Jihlavy. Pešek se na pravé straně hezky uvolnil, poslal do vápna míč, u kterého byl jako první MILAN JURDÍK, který jej poslal do sítě.

30

Dynamo právě vstřelilo branku!
Gólového hody v prvním semifinále pokračují. Vaňkův přetažený míč pěkně vrátil z první do vápna Pešek přesně na nohu ZDEŇKA LINHARTA, který zkušeně uklidil míč do sítě. Je to čistý hattrick mladého českobudějovického forvarda během osmnácti minut!

29

Jihlava právě vstřelila branku!
Míče se chopil PAVEL DVOŘÁK a nekopl penaltu dobře. Křížek vystihl směr, ale smolně se od jeho rukavic míč odrazil do sítě. Je tedy znovu vyrovnáno.

19

Dynamo právě vstřelilo branku!
Jihočeši otáčejí vývoj zápasu. Nebezpečné útočné duo Linhart-Jurdík znovu zaúřadovalo, když Jurdík přihrávkou zleva našel před brankou volného ZDEŇKA LINHARTA, který do protipohybu brankáře skóruje dnes již podruhé.

12

Dynamo právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno. Peškův centr z pravé strany netrefil Jurdík, ale pohotový ZDENĚK LINHART už jej poslal do sítě.

3

Jihlava právě vstřelila branku!
Vysočina se snadno dostává do vedení. Stopeři Dynama Hric s Karafiátem se nedomluvili, kdo půjde na dlouhý míč, a tak MURIS MEŠANOVIČ mohl upalovat sám na brankáře. Tuto situaci přetavil ve vedoucí branku, protože Křížek na jeho přesnou střelu neměl šanci dosáhnout.

SK Dynamo Č. Budějovice – FC Vysočina Jihlava

5:4

konec (3:2)

Zpět na online

Branky: 12. Linhart, 19. Linhart, 30. Linhart, 37. Jurdík, 43. Benát (pen.) – 3. Mešanovič, 29. Dvořák (pen.), 49. Mešanovič, 63. Mešanovič

SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Řezáč, Hric, Karafiát, Vaněk – Pešek (47. Wermke), Benát, Hála, Funda – Linhart, Jurdík.
Náhradníci: Havel, Held, Wermke, Hajdušek.

FC Vysočina Jihlava: Hanuš – Kukoľ, Tlustý, Krejčí, Šulek (61. Sladký) – Marek, Nerad (61. Demeter) – Fulnek (65. Jungr), Dvořák, Batiola – Mešanovič.
Náhradníci: Kryštůfek, Pedro, Opluštil, Jungr, Klíma, Sladký, Addo, Demeter, Vaculík, Soukup.

Rozhodčí: Švehla – Čamra, Dobrovolný

Diváci: 250