Menu

Fotbal

Přípravný zápas

AS Trenčín – 1.FC Slovácko

3:0

konec (2:0)

04.07.2015, 10:30 • Nemšová • Marián Vychovalý sk

Tipsport: 1.76 3.5 4.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Bero, prichádza Jančo.

85

Blízko k hetriku bol Wesley. Loptu mu z pravej strany ideálne posadil na hlavu John, hlavička Wesleya mierila do pozíicie, ktorú dokázal pokryť gólman Heča.

82

Lepšie sa Vozár predviedol pri následnom výkope, presne našiel Wesleya, ktorý vysunul do čistej šance Alika. Ten sa rútil na brankára Heču, ktorý však dokázal dobre vybehnúť a strelu zlikvidovať.

78

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jairo, prichádza Opatovský.
Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Rabiu, prichádza John.

77

Tutovka pre Bera. Opäť ušiel obrane Slovácka a postupoval s loptou sám na brankára, pohybom ho oklamal, ale z uhla potom trafil len do žrde prázdnej brány.

68

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Koolwijk, prichádza Kleščík.

63

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Šemrinec, prichádza Vozár.
Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Kessel, prichádza Aliko.

62

Trenčín dal gól!
Kuriózny gól Trenčanov. WESLEY zachytil rozohrávku v strede poľa a keďže brankár bol ďaleko z brány, poslal dlhú loptu oblúčikom do brány.

60

Mohutné striedanie hostí. Na ihrisku ostali štyria hráči. Prišli Galuška, Havlík, Simerský, Praiza, Jeleček, Kalouda a Kerbr.

56

Chyba Radu dala domácim šancu na prečíslenie. Wesley vysunul na ľavú stranu Jaira, ale ten sa strelou z vnútra pokutového územia nepresadil. Brankár Heča úspešne vykryl.

52

Čogleyova lopta za obranu znamenala únik Matúša Bera, mieril sám na bránu z pravej strany, Heča vybehol proti nemu a dobre mu zmenšil strelecký uhol. Zakončenie pomedzi nohy tak trenčianskemu stredopoliarovi nevyšlo.

49

Bero prenikol stredom, pýtala sa aj jeho strela, ale on zvolil prihrávku Kesselovi na kraj, ten z uhla brankára neprestrelil.

46

Striedanie v tíme 1.FC Slovácko: z ihriska odchádza Došek, prichádza Kovář.

40

Trenčín dal gól!
Gubu nahradil WESLEY a prakticky pri prvej svojej akcii skóroval. Krídelnú akciu Trenčanov hostia zastaviť nedokázali, Wesley si loptu v šestnástke spracoval a pomedzi nohy vybiehajúceho brankára skóroval.

39

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Guba, prichádza Wesley.

30

Trenčín dal gól!
Guba si postavil loptu na priamy kop, zakrútil ho na bránu, na loptu skákali viacerí hráči, od hlavy hosťujúceho obrancu sa lopta odrazila za chrbát bezmocného brankára. Slovácko si teda strieľa vlastný gól.

28

Koolwijk zabojoval v strede, čím poslal do samostatného úniku Jaira, ten si však pred šestnástkou loptu poslal príliš ďaleko, a tak bolo vybehnutie brankára Heču úspešné. Jairo sa dostal s loptou len na kraj šestnástky a odtiaľ už nezakončil.

22

Koolwijkov oblúčik bol presný a dal Gubovi šancu preniknúť s loptou až k pokutovému územiu, tam jeho prihrávku najprv domáci zblokovali, následe sa trenčiansky krídelník dostal k nádejnej strele z hranice šestnástky, ale lopta letela tesne nad.

8

Prvé dve šance zápasu. Prvá bola veľká, keď sa zoči-voči brankárovi v šestnástke ocitol Jairo, ale Heča dobre vybehol a jeho strelu zastavil. Následne sa ešte dobre zorientoval Čogley, vysunul Kessela, jeho strela zo strednej vzdialenosti letela meter-dva mimo bránu.

AS Trenčín – 1.FC Slovácko

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 30. Slovácko (vla.), 40. Wesley, 62. Wesley

AS Trenčín: Šemrinec (K) – Rundič, Ramon, Madu, Čogley – Bero, Rabiu, Koolwijk – Van Kessel, Guba, Jairo
Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Opatovský, Kleščík, Jančo, John, Aliko, Wesley

1.FC Slovácko: Heča – Kuncl , Rada, Hofmann, Reinberg – Diviš, Šumulikoski, Daníček, Civic – Došek (46.Kovář), Valenta
Náhradníci: Galuška – Kalouda, Kovář, Simerský, Sadílek, Havlík, Kerbr

Rozhodčí: Ježík – Vitko, Sluk