Menu

Fotbal

Přípravný zápas

1.FC Slovácko – MFK Karviná

5:2

konec (1:1)

01.07.2015, 17:00 • Marek Janoš (@marekjanos)

Tipsport: 1.6 3.8 4.49 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Slovácko právě vstřelilo branku!
Mladý záložník MAREK HAVLÍK natáhl ke střele ze střední vzdálenosti a levačkou míč zakroutil na bližší tyčku. O vítězi duelu nemůže být v tuhle chvíli pochyb.

80

Slovácko právě vstřelilo branku!
Slováčtí fotbalisté unikají na dvougólový rozdíl. Francis Koné dnes připravil už druhou branku, na malém vápně posunul na úplně volného PETRA GALUŠKU, jež míč bez problémů poslal do brány.

70

Slovácko právě vstřelilo branku!
Přestřelka není ani zdaleka u konce, domácí opět vedou. Galuška zahrál standardku z pravé strany, míč skončil ve skrumáži za Pastornickým, togský útočník FRANCIS KONÉ se zorientoval nejrychleji a skóruje!

66

Karviná právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Na centr Vaňka si naskočil nikým nehlídaný LUKÁŠ DUDA, který s dostatečným přehledem uklidil míč k pravé Hečově tyči.

60

Střídání v týmu MFK OKD Karviná: ze hřiště odchází Ondruška, přichází Kurušta.

51

Slovácko právě vstřelilo branku!
Koné předvedl sólo od poloviny hřiště, prošel obranou jako nůž máslem a ve vápně posadil míč na hlavu připraveného LUBOŠE KALOUDY. Pastornický nestihl reagovat.

42

Puchel se objevil v další slibné pozici. Šel se spoluhráči do plných a zvolil střelu zpoza vápna, obstřelil obránce i brankáře, jenže míč zamířil těsně mimo.

31

Slovácko právě vstřelilo branku!
ROMAN SABLER se poprvé udržel delší dobu na míči a hned je z toho gólová situace. Sadílek vybídl slovenského útočníka kolmou přihrávkou, ten udělal uličku obránci a z bezprostřední blízkosti se nemýlil.

24

Civić je po kratším ošetření na hřišti a hned byl na konci pohledné kombinace. Jeho ránu dobře přečetl a vychytal Lipčák.

19

Rázem mohla Karviná vést ještě vyšším rozdílem! Ondruška opět vysunul vlevo Puchela, toho vychytal vyběhnutím Daněk. Souboj útočník – brankář 1:1.

17

Karviná právě vstřelila branku!
Daněk vyrobil obrovskou chybu, míčem totiž trefil přímo ERIKA PUCHELA, jemuž se balón příhodně odrazil na nohu, a útočník Karviné pohodlně dovedl míč až za brankovou čáru.

1.FC Slovácko – MFK Karviná

5:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 31. Sabler, 51. Kalouda, 70. Koné, 80. Galuška, 88. Havlík – 17. Puchel, 66. Duda

1.FC Slovácko: Daněk – Civič, Šumulikoski, Hofmann, Hlúpik, Valenta, Prajza, Simerský, Sadílek, Sabler, Reinberk 2. poločas: Daněk – Kuncl, Simerský, Hofmann, Jeleček – Daníček – Galuška, Kalouda, Havlík, Kerbr – Koné
Náhradníci: Heča – Jeleček, Kerbr, Galuška, Kone, Kalouda, Daníček, Kuncl, Havlík

MFK Karviná: Lipčák – Dreksa, Lingr, Puchel, Glaser, Ondruška, Zelený, Juřena, Sedlák, Barašič, Puljič 2. poločas: Pastornický – Moskal, Barašič, Vaněk, Leibl, Urgela, Eismann, Medak, Duda, Ondruška (60. Kurušta), Puchel
Náhradníci: Pastornický – Moskal, Kurušta, Vaněk, Leibl, Urgela, Eismann, Medak, Duda