Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Košice – Wisla Krakov

1:0

konec (0:0)

27.06.2015, 16:00 • NTC Poprad • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 4.39 4.2 1.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Košičanom sa napokon v druhom polčase podarilo skórovať, a to v priebehu 63. minúty z kopačky Pavúka.

Zajtra budeme v NTC svedkami zápasu medzi domácim FK Poprad a FK Ždaňa Podolie. Už teraz vás srdečne pozývam k sledovaniu.

Prajem príjemný zvyšok dňa. (17:48:43)

90

Koniec zápasu.

90

Hráč s číslom 20 si však nedobre spracoval loptu, unikla mu totižto za postrannú čiaru, a tak môžu Košice bezpečne udržať loptu a s istotou zakončiť stretnutie víťazstvom.

89

Wisla drží loptu s prehľadom v strede poľa a ešte sa snaží čosi vytvoriť na defenzívu slovenského mužstva.

87

Spoza pokutového územia ohrozil brankára Zajaca hráč s číslom 19, ale napokon sa Wisla s pomocou kvalít brankára dokázala ubrániť.

Zahodená šanca Košíc.

86

Pekná akcia v podaní FC VSS Košice! Neskončilo sa to však gólom. Lopta sa ocitla na ľavej strane šestnástky, kde si ju na kopačku spracoval Kubík, ale následne svojou ľavačkou mieril vedľa.

83

Kuczak vysúval z pravej strany na hrot svojho spoluhráča Brozeka, ten však nebol rýchlejší ako jeden z obrancov FC VSS Košice.

81

Kuczak smeroval s loptou po pravej strane ihriska, následne to odcentroval do vnútra šestnástky, ale tam bolo už bezpečne na svojom mieste košický brankár.

80

Košičania zahrávali rohový kop, ktorý napokon bezpečne skončil v rukách brankára Wisly Krakow.

78

Ďalšie striedanie na strane Wisly. Z ihriska odchádza stopér s číslom 6 a na jeho miesto prichádza hráč s číslom 49 s menovkou "Witek".

76

Prichádza ďalšie striedanie, tentokrát na krakovskej lavičke. Hráča s číslom 7 vystrieda hráč s číslom 8.

74

Wisla začína svoju ďalšiu útočnú akciu od vlastnej brány.

Výborné nožničky sa gólom neskončili.

71

Hráč Wisly Krakow s číslom 19 si vyskúšal typické futbalové nožničky, na ktoré mu servíroval Jović. Loptu však krakovská 19-tka napálila iba do protihráča. Ak by tam on nestál, tak by z toho bol pravdepodobne krásny kúsok!

70

V zostave FC VSS Košice nastáva päť zmien. Vrátane štyroch hráčov v poli vystrieda spoľahlivého Poláčka druhý náhradný brankár.

69

Krakow sa snaží čoraz viac a viac dostávať pred bránu brankára Poláčka, zatiaľ všetky pokusy likviduje buď on sám alebo jeho kolegovia z obrany.

67

Jeden z hráčov Krakowa poslal z ľavej strany nebezpečnú loptu do vnútra pokutového územia, no napokon tam nikoho zo svojich spoluhráčov na zakončenie nenašiel.

65

Košičania v týchto chvíľach museli odolávať istému náporu zo strany futbalistov Wisly Krakow, po dvoch resp. troch zakončeniach však napokon dokázali odolať.

PAVÚK - 1:0

63

Tím FC VSS Košice dal gól!
Košice zahrali štandardku a tá bola úspešná! K lopte sa postavil hráč s číslom 29 a šikovne ju posunul pred malé vápno, kde len ľahkým tečom hlavou nasmeroval loptu do brány FRANTIŠEK PAVÚK!

60

V týchto chvíľach došlo na ihrisku k striedaniu troch hráčov na oboch stranách.
Z pohľadu Košíc vyzerajú zmeny takto: Vancák nahradí Šinglára, Kubík nastúpi namiesto Djordeviča a z ihriska odchádza aj Karaš, ktorého nahradí Horodník.

59

Haskič bol v ďalšej šanci! Spracoval si prihrávku na pravej strane a následne pálil z tesnej blízkosti, no opäť mimo brány.

58

Košický útočník Haskič vypálil z priestoru pokutového územia, no jeho tvrdá delovka letela vysoko nad bránu. Bola to vyložená šanca, ktorá sa nesmie nepremeniť.

56

Košice v týchto chvíľach predvádzajú svoje vysoké napádanie, ktoré zatiaľ futbalisti Wisly Krakow kontrolujú s prehľadom a zbytočne nezmätkujú.

54

7 nahral hráčovi s číslom 27 do šance. Napokon však Košičania nemohli ďalej pokračovať v akcii, pretože lopta smerovala už do ofsajdu.

52

Košičania nepustili Poliakov k rozohrávke, zónovo ich dokázali vytlačiť až dovtedy, kým loptu nevyblokovali za postrannú čiaru.

49

Krakovský kapitán si s prehľadom poradil s protihráčom v oblasti deliacej čiary, následne aj poľské mužstvo získalo loptu.

47

Druhý polčas začali aktívnejšie opäť košickí hráči, ktorí si v týchto chvíľach vybojovali rozohrávku, pretože ich súper fauloval.

46

Začal sa druhý polčas.
V prvom polčase sme nevideli príliš zaujímavý futbal, mierne lepšie hrali Košičania, ktorí si vytvorili aj viacero príležitostí na skórovanie. Stav je však 0:0. Možno sa to zmení v priebehu druhého polčasu, ktorý začne približne o 17:02.

45

Prvý polčas sa skončil.

43

Poľský celok ešte v závere prvého polčasu niečo skúšal, ale nepodarilo sa mu natlačiť sa do vnútra pokutového územia. Košičania to môžu využiť na protiútok.

41

Za svoj nevhodný faul pred šestnástkovým oblúkom dostáva krakovský hráč s číslom 19 žltú kartu. Je to prvý kartový trest v priebehu zápasu.

40

Košický hráč s číslom 8 nedostal príliš príjemnú loptu na svoju kopačku, iba ju bez úvahy odhlavičkoval na kopačky protihráčov.

37

Košický krajný obranca s číslom 15 na drese ponúkol spoluhráčom loptu do vnútra šestnástky, kde však napokon bezpečne zasiahla defenzíva Wisly Krakow.

35

Košičan s číslom 27 zakončoval už nevedno po koľkýkrát v poradí, ale opäť nedokázal prekonať brankára Krakowa. Tento raz nemusel ani zasahovať, keďže lopta smerovala nad bránku.

32

Košickí futbalisti si vytvorili ďalšiu zaujímavú príležitosť, keď hlavičkoval hráč s číslom 26, ktorého zakončenie brankár Krakowa vyrazil priamo na rohový kop pre slovenský celok.

29

Poľský tím ohrozil košického brankára. Hráč s číslom 29 vypálil spoza pokutového územia priamo na bránu, ale brankár VSS si bezpečne postrážil svoju svätyňu.

28

Košičania s istotou radšej odkopli loptu ďaleko od svojej brány. Wisla rozohrala cez brankára novú akciu.

24

Šance pre Košice! Najprv si loptu pripravoval hráč s číslom 27, ale mieril iba do protihráča. Následne okamžite z prvej strieľal futbalista s číslom 6, ktorého zakončenie letelo tesne vedľa pravej žrde a poriadne natiahlo krakovského brankára!

22

Defenzíva Košíc sa musela mať na pozore po dlhej chvíli, keď do zakončenia mierila dvojica hráčov súpera, ale Východniarom sa to podarilo ubrániť.

20

Ani po tejto rozohrávke sme však strelecké zakončenie nezahľadeli. Krakowčania sa musia stále intenzívnejšie a intenzívnejšie brániť, košickí hráči sú zatiaľ ťažkým orieškom.

19

Dobre sa uvoľnil košický futbalista s číslom 27 na drese, ale jeho hlavičkové zakončenie smerovalo iba do protihráča. Košice majú ďalší roh.

18

Jeden z hráčov Krakowa fauloval, a tak budú Košice zahrávať štandardku z miesta, ktoré sa nachádza pár metrov od rohovej zástavky.

16

Ďalšia nebezpečná možnosť pre Košice! Hneď z následného rohového kopu sa lopta poodrážala od niekoľkých hráčov pred bránou a skončila na pravej žrdi!

15

Košický kapitána nebezpečne vystrelil z rohového kopu. Brankár Krakowa musel vyrážať strelu, inak by možno aj skončila v bráne.

14

Hráč s číslom 6 hľadal v medzere košickú 27-ičku, dobre tam však zasiahol jeden z krakovských obrancov, ktorý nedovolil prihrávke, aby sa presunula na druhého hráča súpera.

13

VSS Košice sa už rútili do zakončenia v pätici, center od hráča s číslom 26 však napokon nebol presný, a tak z tejto akcie Východniari nič nevyťažili.

12

Košičania sa snažili akciu zjednodušiť, rozložili si ju na tri prihrávky, avšak neúspešne. Wisla bude vhadzovať aut.

11

Košický hráč s číslom 15 nabral úctyhodnú rýchlosť, následne však loptu iba neúmyselne prenechal súperovi.

8

Jeden z košických hráčov krásne potiahol akciu od polovice ihriska až ku bránkovej čiare, rútil sa po ľavej strane, ale nakoniec jeho snaha končí iba na rohovom kope pre jeho tím.

7

Košičan s číslom 27 takpovediac oklamal samého seba, keď sa snažil dostať cez protihráča, ale svojou kľučkou loptu posunul až za bránkovú čiaru.

6

Krakowčania si vytvorili zaujímavú príležitosť, keď loptu posunuli cez stred až na pravú stranu, odkiaľ strieľal hráč s číslom 20, ale jeho delovka smerovala vedľa brány.

4

Košičania sa nikam neponáhľajú, hru upokojili na vlastnej polovici a pomaličky rozvíjajú svoju útočnú akciu.

3

Uryga sa púšťal do pohybu zo stredu ihriska, nedovolene ho však potiahnutím za dres zastavil košický stredopoliar s číslom 6, rozhodca teda adekvátne odpískal faul.

2

Sadlok hľadal zo stredu ihriska na hrote svojho spoluhráča s číslom 7, ten sa však ku zakončeniu nedostal. Bol pozorne bránený dvojicou košických hráčov.

1

Úvodného výkopu sa zmocnili futbalisti Wisly Kraków. Poľský tím hrá toto stretnutie v červených dresoch, Košičania v typických žlto-modrých.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Všetko je už pripravené na začiatok zápasu!

Prajem vám príjemný dobrý deň z popradského futbalového štadióna – NTC. Podmienky na futbal sú vyhovujúce, žiaľ, novinárom neboli doposiaľ poskytnuté súpisky mužstiev.
Prajem vám príjemné popoludnie a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z prípravného zápasu medzi MFK Košice (alebo po novom už aj FC VSS Košice) a Wislou Kraków. Zápas sa v NTC v Poprade začne o 16:00.

MFK Košice
Košičanov v závere fortunaligovej sezóny sprevádzali obrovské problémy v súvislosti s podlžnosťami klubu voči hráčom. Aj toto je jeden z faktorov, prečo budú Košičania v budúcej sezóne nastupovať v našej druhej najvyššej súťaži. Prípravu na druhý ročník DOXXbet ligy odštartovali 23.6., keď na svojom ihrisku porazili Lokomotívu Košice suverénne 5:0.

Wisla Kraków
Celok z najvyššej poľskej futbalovej súťaže (Ekstraklasy) týmto zápasom iba začína prípravu na novú sezónu. V ďalšom priebehu prípravy sa stretne ešte s tímami: Zaglebie Sosnowiec (PL), MFK Karviná (CZ) a Baník Ostrava (CZ). V minulom ročníku Ekstraklasy Wisla skončila na úctyhodnom 5. mieste.

K sledovaniu vás srdečne pozývam. Prajem vám pekný športový zážitok!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

FC Košice – Wisla Krakov

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 63. Pavúk

Karty:   41. 19 (WIS)

FC Košice: Poláček – Huk, Djordevič, Dimun, Tóth, Karaš, Gáll, Haskič, Šinglár, Bukata, Pavúk