Menu

Fotbal

Copa América

Brazílie – Paraguay

1:1

po penal. (3:4) (1:0)

27.06.2015, 23:30 • Estadio Municipal Alcaldesa Ester Roa Rebolledo, Concepción • Čtvrtfinále • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.6 3.8 6.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Velké překvapení je na světě! Brazílie končí na Copa América! Penaltovou loterii lépe zvládla Paraguay, která se v semifinále utkání s Argentinou!

Z mé strany je to vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (01:39:08)

Konec zápasu.

Derlis GONZÁLEZ

5. série 3:4

Derlis González proměnil a rozhoduje o postupu Paraguaye do semifinále Copa América!

5. série 3:3

Mladý záložník Philippe Coutinho těžkou situaci zvládl a proměnil!

4. série 2:3

Tak pozor! Roque Santa Cruz sitauci nezvládl a přestřelil! Brazílie tak nadále žije!

4. série 2:3

Douglas Costa přestřelil!! Paraguay je blízko postupu do semifinále!

3. série 2:3

Rovněž střídající hráč Bobadilla se s tím nepáral a poslal míč přesně do rohu branky! Na řadě je Brazílie!

3. série 2:2

Stoper Miranda si počínal zkušeně a poslal Villara na druhou stranu. Brazílie tak srovnává!

2. série 1:2

Víctor Cáceres udržel nervy na uzdě a proměnil! Hráč Paraguaye se s tím nemazal a poslal tvrdou bombu doprostřed branky!

2. série 1:1

Everton Ribeiro nedává! Tak to může Brazílii hodně mrzet! Střídající hráč poslal míč vedle!

1. série 1:1

Střídající Martínez poslal tvrdou bombu doprostřed branky a srovnává stav na 1:1!

1. série 1:0

Jako první se k penaltě postavil Fernardinho a proměnil! Villar trefil stranu, nicméně záložník Manchesteru City poslal hodně tvrdou ránu a Villar nedokázal míč vyrazit!

Střílení penalt začíná.

Základní část je u konce! Paraguay dokázala srovnat na 1:1 a čekají nás pokutové kopy!

90+3

Druhý poločas skončil.

90+2

Standardní situace se ujal Cáceres, jehož centr se snášel do vápna. Hlavní rozhodčí však viděl nedovolený zákrok Santa Cruze a je pískáno!

90+1

Na pravé straně se prezentoval nedovoleným zákrokem Fernardinho, který poslal k zemi Gonzáleze a Paraguay má k dispozici standardní situaci!

90

Hlavní sudí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!

90

Ani z následného rohového kopu Brazílie nedokázala udeřit. Hra je navíc přerušena, neboť na hranici vápna zahrál rukou střídající Everton Ribeiro.

89

Rozehrávky se ujal Dani Alves, jehož centr nebyl příliš povedený. Na zadní tyči se k míči dostal Douglas Costa, který vybojoval další rohový kop.

89

Tardelli dostal do vápna zajímavou přihrávku, nicméně opřel míč pouze o Aguillara a Brazílie má k dispozici rohový kop!

88

Po pravé straně mohl jít do úniku střídající Everton Ribeiro. Jeho postup však zastavil Piris, který se výborně vrátil a poslal míč do zámezí.

87

I Brazílie provádí poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází jediný střelec Kanárků Robinho, kterého nahrazuje Everton Ribeiro.

86

Dlouhý výkop Jeffersona hledal za obranou Tardelliho. Ten však prohrál vzdušný souboj s Bruno Valdezem a u míče je Paraguay.

84

Paraguay provádí poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Edgar Benítez, kterého nahrazuje Óscar Romero!

83

Brazílie zahrávala volný přímý kop po faulu Aguilara. K rozehrávce se postavil Dani Alves, nicméně jeho rána mířila hodně mimo.

Philippe Coutinho vypálil velmi dobře, avšak Villar střelu dokázal vyrazit

82

Na levé straně to udělal výborně Philippe Coutinho, který si udělal prostor a vyslal technickou ránu na zadní tyč. Justo Villar však dokázal zasáhnout!

81

Střídající Osvaldo Martínez dostává žlutou kartu tři minuty po svém příchodu! V souboji s Douglasem Costou si pomohl rukou a žlutou kartu dostal zaslouženě!

80

Do zajímavé příležitosti se dostal Derlis González, který se ocitl nehlídaný na pravé straně. Střelec vyrovnávací branky vyslal hodně tvrdou střelu, nicméně Jefferson dokázal zasáhnout!

79

Stoper Paulo Da Silva se pokoušel najít dlouhým nákopem na levé straně Bobadillu. Těsně před ním však míč odhlavičkoval Filipe Luis!

78

Brazílie vybojovala po dlouhé době rohový kop. Exekuce se ujal Miranda, který poslal do vápna zajímavý centr, na který si naběhl Miranda. Jeho hlavička však vůbec nemířila na branku.

77

Paraguay vzápětí provádí i druhou změnu v tomto utkání! Ze hřiště jde Eduardo Aranda, který prakticky nebyl vidět. Na jeho místo přichází Osvaldo Martínez.

76

Zajímavý průnik provedl na hranici vápn Philippe Coutinho, nicméně mu míč utekl a ve skluzu dohrál Pablo Aguillara a vidí zaslouženou žlutou kartu!

75

Na levé straně se pokoušel Filipe Luis odcentrovat, nicméně jeho centr zablokovala hostující obrana a Paraguay šla do protiútoku. Z pravé strany se podařilo odcentrovat Pirisovi, na jehož centr si naběhl Valdez. Jeho hlavička však neměla dostatečnou razanci.

74

Hned po vyrovnání provádí Paraguay první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Nelson Valdez, který dnes příliš výrazný nebyl. Na jeho místo přichází Raúl Bobadilla.

Derlis GONZÁLEZ - 1:1

72

Paraguay právě vstřelila branku!
K penaltovému puntíku se postavil DERLIS GONZÁLEZ, který poslal míč přesně k tyči a srovnává na 1:1!

Ruka Thiaga Silvy ve vápně

70

Ve vápně zahrál rukou Thiago Silva a je odpískána penalta pro Paraguay!

69

Druhou změnu provádí tým Brazílie. Ze hřiště jde Roberto Firmino, který se prezentoval velmi dobrým výkonem. Na jeho místo jde čistokrevný útočník Diego Tardelli!

68

Dlouhý výkop Jeffersona nikdo z brazilských hráčů nezachytil a míč doskákal až k Justo Villarovi.

67

Na druhé straně se i Paraguay dostala do protiútoku, který táhl Benítez. Následně šel míč na Roque Santa Cruze, ten se však nacházel v těsném ofsajdu a je pískáno!

66

Do zajímavého protiútoku se dostala Brazílie. Robinho měl ve středu pole míč a mohl jej poslat na levou stranu, kde se nacházel nabíhající Firmino. Robinho však zvolil druhou možnost a poslal míč na Douglase Costu. Jeho následný centr odvrátila obrana Paraguaye.

65

Z pravé strany poslal do vápna centr Derlis González. Míč doletěl do rukavic Jeffersona, nicméně po souboji s Thiago Silvou spadl Valdez. Penalta se však pískat nebude!

64

Paraguay volí postupnou rozehrávku na vlastní polovině. Brazílie navíc napadá hodně lehkovážně, což ulehčuje práci hostujícím hráčům.

63

Philippe Coutinho unikl svému strážci na pravé straně a pokoušel se prostrčit míč do vápna na nabíhajícího Douglase Costu. Tomu však kousíček chyběl, aby zpracoval míč.

Hlavička Da Silvy a skvělý zákrok Jeffersona

61

Paraguay vybojovala rohový kop, kterého se ujal Edgar Benítez. Jeho centr našel ve vápně Paulo Da Silvu, který hlavičkoval. Jefferson však vytáhl výborný zákrok!

61

Brazílie provádí první střídání v tomto zápase! Ze hřiště jde Willian, který odvedl velmi dobrý výkon. Na jeho pozici jde hráč Doněcku Douglas Costa!

60

Výkop Jeffersona propadl až k Robinhovi, který se s ním nemazal a vypálil. Jeho rána však letěla hodně vysoko nad brankou Justo Villara.

59

Záložník Liverpoolu byl znovu v akci, když posílal křížnou přihrávku za obranu pro Robinha. Akci však zastavil hvizd hlavního rozhodčího, který odpískal ofsajd.

58

Filipe Luis těžil z výborné přihrávky Robinha a poslal do vápna nadýchaný centr. Roberto Firmino se však k hlavičce nedostal, navíc mu byl odpískán útočný faul.

56

Na pravé straně svedl další souboj Pablo Aguilar s Willianem, který spadl na zem. Hlavní rozhodčí však nedovolený zákrok neodpískal, bude se pouze odkopávat od branky Paraguaye.

55

Rozehrávky rohového kopu se ujal Edgar Benítez, který svým centrem našel na přední tyči Nelsona Valdeze. Jeho hlavička prolétla těsně nad břevnem!

54

Ve středu pole dokázal vybojovat míč Roque Santa Cruz, který následně poslal přihrávku na pravou stranu, kde se nacházel Aranda. Jeho centr srazil do zámezí Filipe Luis a Paraguay má k dispozici rohový kop!

53

Roberto Firmino zabojoval na levé straně a i proti přesile udržel míč. Následně našel ve středu pole Eliase, který se opřel do míče. Jeho rána však mířila nad branku Justa Villara.

Nebezpečný přímý kop Gonzáleze

51

Rozehrávky standardní situace se ujal Derlis González, který to zkusil přímou střelou. Jefferson míč vyboxoval do nabíhajícího Valdeze, od kterého se míč odrazil do zámezí!

50

Na levé straně pláchl Edgar Benítez Dani Alvesovi a obránce Barcelony musel fauloval. Od hlavního rozhodčího vidí zaslouženou žlutou kartu! Paraguay má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci!

49

Philippe Coutinho kombinoval na pravé straně s Dani Alvesem. Do jejich kombinace se však vložil Iván Piris, který poslal míč do zámezí a Kanárci budou vhazovat.

48

Edgar Beníetz posílal zajímavou přihrávku za obranu pro Derlise Gonzáleze. Útočník Paraguaye však vybíhal z ofsajdového postvaneí, což postřehl pomezní rozhodčí.

47

Willian byl na levé straně napadán, tak raději zvolil zpětnou přihrávku k Jeffersonovi. Ten zvolil odkop až na polovinu Paraguaye.

46

Začal druhý poločas.
První poločas nabídl velmi vyrovnanou partii. Úvod zápasu patři Brazílii, které se podařilo skórovat již po patnácti minutách. Na přízemní centr Alvese si naběhl Robinho a bylo to 1:0. Po úvodní brance se však hra vyrovnala a žádnou vážnější šanci jsme neviděli. Za zmínku stojí pouze střela Santa Cruze, která mířila mimo.

Druhý poločas začne na Estadio Municipal Alcaldesa Ester Roa Rebolledo přibližně v 0:31!

45+1

První poločas skončil.

45

Hlavní sudí nastavuje jednu minutu nad rámec základní hrací doby!

44

Brazílie se postoupnou kombinací dostala na útočnou polovině. Následně se pokoušel o individuální průnik obránce Barcelony Dani Alves, avšak neuspěl a u míče je Paraguay.

43

Roberto Firmino výborně napadal na levé straně a málem se mu podařilo získat míč. Stoper Bruno Valdez nakonec zvolil razantní odkop, který opřel do bránícího Williana, od kterého se míč odrazil do zámezí.

42

Bruno Valdez se s Willianem střetl v souboji znovu. Tentokrát však hráč Paraguaye fauloval a Kanárci zůstanou u míče.

41

Rozehrávky se ujal Edgar Benítez, jehož centr se snášel na malé vápno. V tomto prostoru šel do vzduchu Jefferson, avšak příliš jistě míč nevyboxoval. Práci dokončil Fernardinho, který míč odkopl.

40

Willian zajel na pravé straně pod nohy Bruno Valdeze, nicméně brazilský záložník zasáhl nejprve míč a Paraguay bude zahrávat pouze rohový kop!

39

Brazílie je zatím v obranné fázi velmi silná a nepouští svého soupeře do zakončení.

38

Velmi zákeřným zákrokem v souboji s Fernandinhem se prezentoval Pablo Aguilar, který od hlavního sudího vidí zaslouženou žlutou kartu!

37

Tentokrát už se Dani Alves na levé straně prezentoval nedovoleným zákrokem. Paraguay rozehrávala standardní situaci a centr Beníteze nadělal v pokutovém území pořádný zmatek, nicméně Brazilcům se podařilo dostat míč do bezpečné vzdálenosti.

35

Philippe Coutinho opět kouzlil na levé straně. Obehrál celkem dva protihráče, nicméně ten třetí byl již nad jeho síly. Paraguay však nerozhrála rozumně a u míče je Brazílie.

Střela Roque Santa Cruze mířila mimo

34

První střelu Paraguay vyslal Roque Santa Cruz, který dostal před vápno prostor. Jeho přízemní rána však letěla mimo a Jefferson mohl zůstat v klidu!

33

Teď se však Paraguay hodně zlobí! Edgar Benítez dokázal obehrát Daniho Alvese a následně po kontaktu spadl! Dle opakovaných záběru se měl pískat nedovolený zákrok!

32

Roque Santa Cruz svedl na pravé straně souboj o míč s Thiago Silvou. Dle názoru hlavní hostující útočník fauloval a hra je přerušena. Santa Cruz ale s rozhodnutím evidentně nesouhlasí.

31

Do zajímavé příležitosti se mohl dostat Roberto Firmino, kdyby Robinho poslal ideální přihrávku. Místo toho má míč Paraguay.

30

Brankář Jefferson teď jistě pořádně vyděsil všechny brazilské fanoušky. Stoper Thiago Silva hlavičkoval míč zpět, Jefferson si nechal míč skočit a málem ho přeskočil. Gólman Brazílie si však vyskočil a situaci zvládl!

29

Druhý rohový kop se však Benítezovi nepovedl a do protiútoku se dostala Brazílie. Aktivní Philippe Coutinho napadal na pravé straně. Míč získal, avšak ten mu následně unikl do zámezí.

28

Paraguay vybojovala druhý rohový kop v tomto zápase. Rozehrávky se ujal Edgar Benítez, který míč výborně kroutil na přední tyč. Do tohoto prostoru naštěstí pro domácí naběhl Fernandihno, který míč odhlavičkoval na další rohový kop!

27

Středopolař Elias se pokoušel najít za obranou Philippe Coutinha. Záložník Liverpoolu však vybíhal z ofsajdového postavení a pomezní si poprvé v tomto zápase mohl "zamávat".

26

Na levé straně byl opět faulován Filipe Luis. Tentokrát si na obránce Chelsea vyšlápl Pablo Aguilar. V tomto případě se to obešlo bez karty.

25

Sám postižený se ujal rozerávky volného přímého kopu. Jeho nadýchaný centr se snášel na hranici vápna, kde však kraloval Aranda, který míč odhlavičkoval.

24

Filipe Luis se snažil obhodit ve středu pole protihráče. To se mu povedlo, následně však do něj ostře zajel Bruno Valdez, který vidí zaslouženě žlutou kartu! Brazílie má navíc k dispozici zajímavou standardku!

22

Coutinho se opět pokoušel něco vymyslet na útočné polovině, avšak míč mu uskočil a Paraguay má možnost postupné kombinace.

21

Z levé strany házel hodně dlouhý aut Aguilar, nicméně Jefferson si ve spolupráci Filipe Luisem poradil. Následně gólman Brazílie rychle rozehrál na Philippe Coutinha, který si krásnou kličkou obhodil dva protihráče a postupoval vpřed. Poté byl však faulován a hra je přerušena!

20

Paraguay v rozehrávce nikterak nepospíchá. Postupnou kombinací se však dostala až na útočnou polovinu a snaží se nají cestu k brance Jeffersona.

18

Paraguay však míč ztratila a rozehrávali domácí. Velmi špatnou rozehrávku zvolil Elias, který poslal hodně nepřesnou přihrávku na Filipe Luise. Bek Chelsea míč na hrací ploše stihl a Brazílie pokračuje v kombinaci.

17

Poprvé v tomto zápase se Paraguay dostává k postupné kombinaci na vlastní polovině. Napadání Brazílie není nikterakt aktivní, a tak mají stopeři hostů prostor vymyslet nějakou kreativní rozehrávku.

16

Velmi zákeřným faulem se na levé straně prezentoval Iván Piris, který dohrál Williana. Hlavní sudí však zatím zůstává klidný a kartu neudělil!

ROBINHO - 1:0

15

Brazílie právě vstřelila branku!
Favorit utkání jde již po čtvrthodině do vedení! Roberto Firmino našel na pravé straně Daniho Alvese, který poslal do vápna přízemní centr, na který si naběhl ROBINHO a posílá Brazílii do vedení!

12

Brazílie se dostala do postupné kombinace na vlastní polovině. Philippe Coutinho si naběhl pro míč a následně posílal křížnou přihrávku pro Robinha. Ten však úmysl svého spoluhráče vůbec nepochopil a míč má Paraguay.

11

Paraguay nezvolila ideální rozehrávku rohového kopu a centr Santa Cruze nebyl vůbec povedený. Willian míč odvrátil, avšak Kanárci se budou muset nadále bránit!

10

Ve středu pole kombinovala dvojice Willian – Coutinho. Druhý jmenovaný však míč ztratil a Paraguay se dostala do protiútoku. Z pravé strany centroval Valdez. Jeho přízemní centr odklidil na rohový kop stoper Thiago Silva!

9

Na levé straně tentokrát úřadoval Edgar Benítez, který poslal do vápna zajímavý centr. Jefferson si šel pro míč, avšak těsně před ním hlavičkoval Roque Santa Cruz. Naštěstí pro Kanárky mimo!

8

Zajímavou individuální akci předvedl na levé straně Bruno Valdez, který přešel přes Dani Alvese a odcentroval. Na jeho centr si nabíhal Valdez, nicméně měl míč na dlouhou nohu.

7

Exekuce standardní situace se zhostil Robinho, který však svůj centr přetáhl a míč skončil v zámezí. Následuje odkop od branky Justa Villara.

7

Na polovině Paraguaye spáchal nedovolený zákrok Paulo Da Silva na Roberta Firmina a Brazílie má k dispozici první zajímavou standardní situaci v tomto zápase!

6

Na pravé straně velmi dobře napadal brazilskou rozehrávku Nelson Valdez. Skluzem zajel do Felipe Luise, avšak právě od útočníka hostů se míč odrazil do autu.

4

Teď však Kanárci krásně přešli na útočnou polovinu a Dani Alves výmýšlel kolmou přihrávku na Firmina. Hráč Liverpoolu však svůj náběh špatně načasoval a u míče byl dříve Valdez.

3

Kombinace Kanárků na útočné polovině k ničemu kloudnému nevedla. Mirandova přihrávka na pravou stranu pro Robinha přesná nebyla a vhazovat budou hosté.

2

První rohový kop rozehrál Robinho, jehož centr však nenapáchal v pokutovém území žádnou neplechu a Paraguay se poprvé v tomto zápase dostává k postupnému útoku!

2

Fernandihno na levé straně výborně uvolnil Felipe Luise, který předal míč do středu, kam si naběhl Philippe Coutinho. Střela záložníka Liverpoolu letěla velmi dobře. Gólman Villar míč raději vyrazil na rohový kop!

1

Kanárci zatím nikam nespěchají a posílají si míč z nohy na nohu na vlastní polovině. Napadání Paraguaye zatím také není nikterak aktivní.

1

Je to tady! Hlavní sudí Andrés Cunha právě zahájil dnešní utkání! Úvodní výkop měli k dispozici fotbalisté Brazílie. Míč šel od Robinha ke stoperům, kteří rozehrávají postupný útok.

1

Utkání právě začalo.
Hymny již zazněly a teď již nic nebrání úvodnímu výkopu!
Úvodní sestavy:

Brazílie: Jefferson – Dani Álves, Thiago Silva, Miranda, Luis – Fernardinho, Elias – Willian, Coutinho, Robinho – Firmino
Náhradníci: Luiz, Costa, Tardelli, Neto, Marquinhos, Geferson, Fabinho, Fred, Ribeiro, Casemiro, Grohe

Paraguay: Villar – Aguilar, Da Silva, B. Valdez, Piris – González, Cáceres, Aranda, Benízet – Santa Cruz, N. Valdez
Náhradníci: Cáceres, Samudio, Bobadilla, Barrios, Silva, Molinas, Martínez, Balbuena, Ortigoza, Romero, Aguilar

Rozhodčí: Cunha – Espinosa, Pastorino.
Hezký sobotní podvečer! Jihoamerické mistrovství Copa América dospělo již do své čtvrtfinálové fáze. Tři semifinalisté jsou již známy. My se společně zaměříme na poslední čtvrtfinále! Na Estadio Municipal Alcaldesa Ester Roa Rebolledo se střetně Brazílie a Paraguay. Úvodní výkop je naplánován v 23:30 a u textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
BRAZÍLIE
Brazílie je považována za jednoho z favoritů celého turnaje, nicméně pokud zvládne dnešní čtvrtfinále, v semifinále se utká se silnou Argentinou! Svěřenci Carlose Dungy se navíc musí již od druhého utkání obejít bez hvězdného Neymara, který se nechal hloupě vyloučit po skončení utkání!

Kanárci vstoupili do turnaje utkáním s Peru. Hned ve třetí minutě zaskočil favorita Peruánec Chueva, který poslal outsidera do vedení. Hned o dvě minuty později však srovnal Neymar. Kanárci se vítězné branky dočkali až v nastavení. Na geniální pas Neymara si naběhl Douglas Costa a rozhodl o vítězství 2:1. V druhém utkání však Brazílie vyšla naprázdno. Kanárci si nedokázali poradit s Kolumbií a zkomplikovali si tak cestu do čtvrtfinále. V poslední utkání si však Brazílie poradila s Venezuelou v poměru 2:1 a postoupila do čtvrtfinále z prvního místa.

PARAGUAY
Paraguay se představila ve velmi silné skupině B. První utkání sehráli svěřenci Ramóna Díaze utkáním s Argentinou a vybojovali velmi cennou remízu 2:2! V druhém utkání Paraguay splnila roli favorita a porazila Jamajku brankou Beníteze 1:0! I v poslední utkání byl soupeřem Paraguaye Uruguay. Svěřenci trenéra Díaze uhráli remízu 1:1 a do čtvrtfinále postoupila z druhého místa!

Do dnešního čtvrtfinále vstupují Kanárci v pozici favorita, nicméně Paraguay nemá, co ztratit a čeká nás jistě zajímavý zápas!

Brazílie – Paraguay

1:1

po penal. (3:4) (1:0)

Zpět na online

Branky: 15. Robinho – 72. González

Karty:   50. Alves (BRA), 76. Coutinho (BRA) – 24. Valdez (PAR), 38. Aguilar (PAR), 81. Martínez (PAR)

Penaltový rozstřel:
1. série:
1:0   Fernardinho (BRA)
1:1   Martínez (PAR)
2. série:
1:1   Ribeiro (BRA)
1:2   Cáceres (PAR)
3. série:
2:2   Miranda (BRA)
2:3   Bobadilla (PAR)
4. série:
2:3   Douglas Costa (BRA)
2:3   Santa Cruz (PAR)
5. série:
3:3   Coutinho (BRA)
3:4   González (PAR)

Brazílie: Jefferson – Dani Álves, Thiago Silva, Miranda (C), Luis – Fernardinho, Elias – Willian (61. Douglas Costa), Coutinho, Robinho (87. Ribeiro) – Firmino (69. Tardelli)
Náhradníci: Luiz, Costa, Tardelli, Neto, Marquinhos, Geferson, Fabinho, Fred, Ribeiro, Casemiro, Grohe

Paraguay: Villar – Aguilar, Da Silva, B. Valdez, Piris – González, Cáceres, Aranda (78. Martínez), Benítez (84. Romero) – Santa Cruz (C), N. Valdez (74. Bobadilla)
Náhradníci: Cáceres, Samudio, Bobadilla, Barrios, Silva, Molinas, Martínez, Balbuena, Ortigoza, Romero, Aguilar

Rozhodčí: Cunha – Espinosa, Pastorino