Menu

Fotbal

Copa América

Brazílie – Venezuela

2:1

konec (1:0)

21.06.2015, 23:30 • Estadio Monumental David Arellano (Santiago de Chile) • Skupina C • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.58 3.75 7.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Brazilští fotbalisté potvrdili roli papírového favorita a posledním zápase skupiny si dokráčeli pro vítězství. Svěřenci trenéra Dungy i bez hvězdného kanonýra Neymara udolali Venezuelu v poměru 2:1. Skóre zápasu otevřel již v 9. minutě Thiago Silva a na jeho trefu navázal po změně stran Roberto Firmino. Venezuelané se ale s porážkou nehodlali smířit a v závěru zápasu Kanárkům pořádně zatopili, když kontaktní gól deset minut před koncem duelu vsítil Fedor. Stejný hráč měl v nastaveném čase i možnost vyrovnat, v dobré střelecké pozici však míč kolem jeho hlavy pouze proletěl. (01:38:22)

90+5

Konec zápasu.

90+4

Venezuelané v závěru utkání obléhají pokutové území Brazilců a snaží se vstřelit vyrovnávací gól.

90+3

Skvělým centrem zleva se blýskl Martínez, který v předbrankovém prostoru hledal hlavu Fedora, kterému ke gólovému zakončení scházel zhruba půlmetr.

90+1

Hlavní arbitr prodlouží druhý poločas o čtyři minuty.

90

Zpoza šestnáctky napřáhl ke střele Dani Alves, ale Baroju svounepřesnou střelou k zákroku nakonec nepřinutil.

88

Andres Tuñez doslova sestřelil Daniho Alvese a po právu byl potrestán žlutou kartou.

86

González zahrával rohový kop, ale v pokutovém území žádného ze svých spoluhráčů nenalezl.

Nicolás FEDOR - 2:1

84

Venezuela právě vstřelila branku!
Závěr zápasu bude podle všeho ještě dramatický! Střelu z přímého volného kopu vyrazil s pomocí levé tyče gólman Jefferson, míč se však odrazil do předbrankového prostoru, ve kterém se nacházel NICOLÁS FEDOR a ten neměl sebemenší potíže rybičkou poslat míč z bezprostřední blízkosti za záda ležícího Jeffersona.

83

Za ostrý faul před vlastním pokutovým územím obdržel žlutou kartu Thiago Silva.

Akrobatický pokus Davida Luize

81

Po rohovém kopu Brazílie došlo k akrobatickému zakončení, takzvané nůžky zády k bráně vyprodukoval David Luiz a Baroja měl štěstí, že efektní střela brazilského reprezentanta letěla doprostřed brány.

78

Rosales vybojoval pro svůj celek rohový kop, ale obrana Brazílie si náběh svých protihráčů pohlídala a nedovolila jim zakončit.

77

Zpoza pokutového území se do míče pořádně opřel González, který však neměl dostatečně přesně srovnaná mířidla a svůj projektil poslal vysoko nad branku.

76

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Robinho, přichází Marquinhos.

Brazílie – Venezuela

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 9. Thiago Silva, 51. Roberto Firmino – 84. Fedor

Karty:   83. Silva (BRA) – 45. Vargas (VNZ), 45+2. Seijas (VNZ), 88. Tuñez (VNZ)

Brazílie: Jefferson – Dani Alves, Thiago Silva, Miranda, Filipe Luis – Fernandinho, Elias – Willian, Philippe Coutinho (67. Diego Tardelli), Robinho (76. Marquinhos) – Roberto Firmino (67. David Luiz)
Náhradníci: David Luiz, Douglas Costa, Diego Tardelli, Marquinhos, Geferson, Neto, Fabinho, Casemiro, Fred, Everton Ribeiro, Marcelo Grohe. Trenér: Carlos Dunga.

Venezuela: Baroja – Rosales, Vizcarrondo, Túñez, Cichero – Rincón, Seijas (46. Martínez) – Vargas (46. González), Arango, Guerra (72. Fedor) – Rondón
Náhradníci: Ángel, Fedor, González, Hernández, Martínez, Lucena, Acosta, Murillo, Perozo, Rivas, Fariñez. Trenér: Noel Sanvicente.

Rozhodčí: E. Cáceres – Aquino, C. Cáceres (vš. Paraguay)