Menu

Fotbal

Mistrovství světa U20

Srbsko – Mexiko

2:0

konec (2:0)

06.06.2015, 06:00 • Forsyth Barr Stadium at University Plaza, Dunedin • Skupina D • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.5 3.27 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ani střela Marqueze se neujala

87

Luis Marquez je opravdu jasně nejlepším hráčem druhého poločasu! Nyní se rozběhl ve středu pole a z velké dálky vypálil. Jeho tvrdou ránu však Rajkovič lapil do rukavic!

86

Srbové provádějí v závěru zápasu poslední střídání! Svou dnešní misi na trávníku ukončil sergej Savič. Na posledních pár minut se na trávník Forsyth Barr Stadium podívá Marko Grujič.

I další mexická šance zůstala nevyužita

81

Luis Marquez hru Mexika viditelně oživil. Nyní našel na hranici vápno volného Guillerma Martíneze, který si míč připravil na střelu a vypálil. Jeho rána prolétla těsně mimo Rajkovičovo branky!

79

Srbové provádějí necelých dvanáct minut před koncem druhé střídání. Z trávníku odchází Mijat Gačinovič, kterého nahrazuje Vukasin Jovanovič.

Nebezpečná střela Marqueze

77

Další velkou příležitost měli nyní Mexičané! Diaz našel za obranu krásným pasem Luize Marqueze, který vystřelil z první. Jeho střela na vzdálenější tyč prolétla těsně mimo!

75

Erick Gutiérrez se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu a vysunul na levou stranu Laíneze, ten dobře načasoval centr, který na přední tyči tečoval právě Gutiérrez. Rajkovič však i s trochou štěstí dokázal dostat míč do zámezí!

Nebezpečná hlavička Marqueze

71

Na druhé straně mohli udeřit Mexičané! Na rohový kop Lozana si naskočil Luiz Marquez, který poslal velmi dobrou hlavičku. Velmi dobrý zákrok však předvedl Rajkovič, který míč vyrazil nad branku!

"Žlutý" faul Luise Marqueze

67

Rychlého protiútoku se tak zhostil střídající Ivan Šaponjič, který postupoval středem hřiště. Zezadu se na něj vrhl Luis Marquez, který zaslouženě vidí žlutou kartu!

64

První střídání provádí i srbský kouč Veljko Paunovic. Svou dnešní "šichtu" ukončil Stanisa Mandič, kterého na trávníku nahrazuje Ivan Šaponjič.

55

Opravdu tomu tak je! Mexičané si tak již v 55. minutě vyčerpali všechny možnosti střídání! Ze hry odešel José Ramírez, kterého nahradil Mauro Laínez!

49

To střela Erick Gutiérreze už vypadala zajímavěji a protáhla gólmana Predraga Rajkoviče! Srbský gólman vytáhl míč nad branku a Mexiko bude zahrávat rohový kop!

Elegantní patička Ramíreze

46

Hodně pěknou akci hned na úvod druhého poločasu předvedlo Mexiko. Na pravé straně Ramírez uvolnil pravého obránce Aguirreho, který ideálně načasoval centr a našel ve vápně Martíneze, ten zakončil patičkou, avšak míči nedal dostatečnou razanci a Rajkovič míč lapil!

46

První střídání dnešního zápasu provádí trenér Sergio Almaguer, který poslal důl Orbelina Pinedu, který v prvním poločase nepodal ideální výkon. Nahrazuje jej Luis Marquez. Druhé střídání se týká Víctora Guzmána, kterého nahrazuje Diaz.

Andrija ŽIVKOVIČ - 2:0

42

Srbsko právě vstřelilo branku!
Srbové se v závěru poločasu dostávají do dvoubrankového vedení a s Mexikem to začíná vypadat bledě! K exekuci volného přímého kopu se postavil ANDRIJA ŽIVKOVIČ, který trefil míč parádně, a ten zapadl za záda Gonzáleze!

Vzdušný souboj Guzmána a Saviče

27

Do vzdušného souboje se nyní dostal Guzmán a Sergej Savič. Srbský křídelník se ohnal po Mexičanovi loktem a vidí zaslouženě žlutou kartu! Savič navíc zmešká případné osmifinále!

Pohotovou střelu Lozana Rajkovič lapil

18

Konečně zahrozilo také Mexiko! Na levé straně vykombinoval pozici pro Gutiérreze, jeho bratr Erick. Centr Kevina směřoval na nohu Gačinoviče, který míč odkopl, nicméně pouze k Lozanovi, ten se opřel do míče z první. Jeho rána však Rajkovič lapil!

Nemanja MAKSIMOVIČ - 1:0

2

Srbsko právě vstřelilo branku!
Tak to je parádní úvod pro Srbsko! Z pravé strany vhazoval autové vhazování Gajič, který našel ve vápně hlavu Sergeje Saviče, ten prodloužil na NEMANJU MAKSIMOVIČE a mladý Srb neměl problém míč poslat do sítě!

Srbsko – Mexiko

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 2. Maksimovič (S.Savič), 42. Živkovič

Karty:   27. Savič (SRB) – 67. Marquez (MEX)

Srbsko: Rajković (C) – Babić, Veljkovic, Gajić – Antonov, Zdjelar, Maksimović, Gaćinović (79. Jovanovič) – S.Savić, Mandić (64. Šaponjič), Živković
Náhradníci: Šaponjić, Manojlović, Milošević, Jovanović, Stetanović, Grujić, Pankov, Jaković, Ilić, V.Savić

Mexiko: González – K.Gutiérrez, González, Arreola, Aguirre – E.Gutiírrez (C), Guzmán (46. Diaz) – Ramírez (55. Laínez), Pineda (46. Marquez), Lozano – Martínez
Náhradníci: Bernal, Flores, Díaz, Reséndez, Rodríguez, Marquez, Gama, Pineda, Laínez, Gudiño

Rozhodčí: Marques – Kleber, Boschilia (vš. BRA)