Menu

Fotbal

Mistrovství světa U20

Myanmar – Ukrajina

0:6

konec (0:0)

02.06.2015, 03:00 • Northland Events Centre, Whangarei, kapacita 8.016 diváků • Skupina A • Daniel Kubelka (@DanielKubelka)

Tipsport: 20.0 9.1 1.11 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Viktor KOVALENKO - 0:6

77

Ukrajina právě vstřelila branku!
Ukrajinci si ve druhé půli otevřeli střelnici na stadionu Northland Events Centre! Bjesjedin se pěkně uvolnil na pravé straně šestnáctky přes soupeře a poslal přesný pas před branku, kam si naběhl VIKTOR KOVALENKO a míč jen usměrnil do sítě!

Arťom BJESJEDIN - 0:5

71

Ukrajina právě vstřelila branku!
Lučkevič zatáhl balon do vápna a našel volného Kabajeva, ten však zády k brance nemohl vystřelit a tak vrátil zpět na Lučkeviče, který ještě posunul míč nahoru na střed na ARŤOMA BJESJEDINA, jenž už si věděl rady a poslal balon k pravé tyči branky Myanmaru!

Eduard SOBOL - 0:4

68

Ukrajina právě vstřelila branku!
Další perfektní kolmice od nohy Kovalenka našla před vápnem EDUARDA SOBOLA, který levačkou vypálil pod brankářem Lattem a zvýšil již tak vysoké vedení svého týmu!

Viktor KOVALENKO - 0:3

57

Ukrajina právě vstřelila branku!
Další přesný pas za obranu Myanmaru vyslal Bjesjedin, Lučkevič tentokrát proti Lattovi neuspěl, ten však vyrazil míč přesně do míst, odkud dorážel do odkryté branky VIKTOR KOVALENKO!

Valerij LUČKEVIČ - 0:2

54

Ukrajina právě vstřelila branku!
Nový muž na hřišti VALERIJ LUČKEVIČ si naběhl z pravé strany na perfektní přímou přihrávku ze středu hřiště od Kovalenka a měl hodně času i prostoru, aby sám proti Lattovi poslal míč přesně tam, kam chce!

Roman JAREMČUK - 0:1

51

Ukrajina právě vstřelila branku!
Prvotní nebezpečí hrozící z rohového kopu dokázali Myanmařané odvrátit. Ukrajinci se však udrželi u míče, z pravé strany odcentroval Čumak do vápna, kde si na jeho nedýchaný oblouček naskočil ROMAN JAREMČUK a hlavou poslal balon do sítě!

Myanmar – Ukrajina

0:6

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 51. Jaremčuk (Čumak), 54. Lučkevič (Kovalenko), 57. Kovalenko, 68. Sobol (Kovalenko), 71. Bjesjedin (Lučkevič), 77. Kovalenko (Bjesjedin)

Karty:   23. Jaremčuk (UKR), 45. Čumak (UKR)   74. T. H. Aung (MYA)

Myanmar: M.M. Latt – H.H. Aung, T. H. Aung, N. D. Kyaw (C) – M.M. Soe (76. N.L. Tun), M.K. Tun, K.M. Oo, M.M. Lwin (64. N.W. Min), Y.N. Oo – A. Thu, T. Paing (86. Y.L. Aung) Trenér: Gerd Zeise.
Náhradníci: P.S. Chit, W.L. Aung – A.M. Htwe, N.L. Tun, N.C. Aung, H.M. Aung, Y.L. Aung, N.W. Min, S.H. Aung, M.Z. Oo,

Ukrajina: Sarnavskij (C) – Polehenko, Burda, Kačaraba, Sobol – Čumak (73. Tkačuk), Jaremčuk (62. Habelok)– Tatarkov (46. Lučkevič), Kovalenko, Kabajev – Bjesjedin. Trenér: Oleksandr Petrakov.
Náhradníci: Pidkivka, Grycenko – Kuzněcov, Tkačuk, Tankovskij, Habelok, Lučkevič, Kovtun, Němtinov, Charatin.

Rozhodčí: Ricardo Marques – Kleber Gil, Bruno Boschilia (všichni BRA)

Diváci: 4.985