Menu

Fotbal

Niké liga

FK Senica – FK Železiarne Podbrezová

3:0

konec (1:0)

30.05.2015, 17:15 • FK Senica (Senica) • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 1.43 4.35 6.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Senica dala gól!

A už je to rozdielom triedy, domáci tím vyhráva 3:0! Domáci celok sa dostal do rýchleho brejku, loptu na pravú stranu dostal Kosorín, ktorý prízemnou prihrávkou do pokutového územia hostí, tá sa dostala ku zle pokrytému JÁN KALABIŠKA, ktorý sa tak opäť vyrovnáva Matejovi Jelićovi!

61

Senica dala gól!

Domáci tím sa dostáva do vedenia 2:0! Domáci celok získal priamy kop, loptu do pokutového územia hostí ešte obrana Podbrezovej dokázal odvrátiť, tá však padla ku JÁN KALABIŠKA, ktorý krásnou strelou ku pravej tyčke prekonal brankára hostí!

27

Senica dala gól!

Domáci futbalisti sa po zisku lopty dostali do nebezpečného brejku, pred bránou hostí sa po nedovolenom zákroku dostali ku priamemu kopu, center z priameho kopu padol na hlavu RÓBERTA PILLÁRA, ktorý nedal brankárovi Balážovi žiadnu šancu na úspešný zákrok! Domáci tím sa tak dostáva do vedenia 1:0!

FK Senica – FK Železiarne Podbrezová

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 27. Pillár, 61. Kalabiška, 83. Kalabiška

Karty:   72. Hovančík (POD)   63. Vaščák (POD)

FK Senica: Šulla (88. Junas) – Pavlík (C), Krč (66. Komara), Dolný, Mráz (85. Gombala) – Hlohovský, Pillár, Kosorín, Kalabiška – Hušek, Čunta.
Náhradníci: Junas – Privrel, Komara, Malý, Gombala.

FK Železiarne Podbrezová: Baláž – Harvilko (56. Jur. Pančík), Gál-Andrezly, Migaľa, Vaščák – Kochan, Kupčík (C), Nworah, Mich. Pančík – Hovančík, Nosko.
Náhradníci: Penksa – Minčič, Jur. Pančík, Šlapák, Blahuta, Švanter.

Rozhodčí: Richard Trutz – Roman Slyško, Martin Balko – Michal Smolák