Menu

Fotbal

Španělský pohár

Athletic Bilbao – FC Barcelona

1:3

konec (0:2)

30.05.2015, 21:30 • Camp Nou (Barcelona) • Finále • Daniel Kinc

Tipsport: 18.5 7.2 1.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Xavi pozvedl pohár a Barcelona se oficiálně stává vítězem Copa del Rey pro ročník 2014/2015!

Barcelona vítězí v dnešním utkání 3:1 a stává se vítězem Copa de Rey pro ročník 2014/2015!

90+1

K rozehrávce přímého kopu se postavil Xavi, jehož rána skončila na pravé tyči branky Herrerína.

90

Budou se nastavovat 4 minuty!

90

Žlutou kartu ještě předtím vidí Sergio Busquets, nejspíš také za nějaké nemístné poznámky.

88

A po něm vidí žlutou kartu také Neymar, kterému teď trochu vytekly nervy a podrazil protihráče.

87

Aduriz je dalším hráčem potrestaným žlutou kartou, nejspíš za nějaké poznámky směrem k hlavnímu rozhodčímu.

WILLIAMS - 1:3

80

Bilbao právě vstřelilo branku!
Ale pozor! Bilbao využilo nepozornosti v obraně Barcelony a deset minut před koncem snižuje na 1:3! K centru se dostal na levé straně střídají Ibai, na který si naběhl INAKI WILLIAMS a hlavou usměrnil míč za bezmocného Ter Stegena. Zasloužená odměna pro španělského útočníka za vydařený výkon v dnešním zápase.

78

A hned poté následuje i poslední střídání Barcelony. Hřiště opouští Luís Suárez, kterého nahrazuje Pedro.

77

Barcelona znovu střídá. Hřiště opouští Jordi Alba, kterého nahrazuje Jerémy Mathieu.

75

Bilbao reaguje střídáním. Hřiště opouští Rico a Etxebarria, které nahrazují Iturraspe a Ibai.

MESSI - 0:3

74

Barcelona právě vstřelila branku!
Nakonec ji našla a navyšuje znovu své vedení již na rozdíl tří branek. Na levé straně aktivní Dani Alves dostal trochu místa a poté skvělým centrem našel před brankou volného LIONELA MESSIHO, který se prosadil před tři protihráče a poté dopravil míč do branky! Druhý zásah pro argentinského útočníka v dnešním utkání – 0:3!

66

Williams si pomohl nedovoleně na obranné polovině a za svůj zákrok vidí žlutou kartu.

59

Následuje nebezpečný zákrok Balenziagy, po kterém vidí právě krajní obránce Bilbaa žlutou kartu.

58

I Athletic poprvé střídá. Hřiště opouští Iraola, kterého nahrazuje Sasueta.

56

K míči se po odrazu dostal Luís Suárez a do jeho rány na poslední chvíli skočil jeden z obránců Bilbaa, který srazil míč na rohový kop. Velká škoda pro útočníka Barcelony.

56

Barcelona si připravila první střídání. Ze hřiště odchází Iniesta, kterého nahrazuje Xavi.

44

K míči se postavil kdo jiný než Lionel Messi, jehož skvělou ránu točící se do šibenice vyrazil skvělým zákrokem brankář Herrerín!

43

Athletic ztratil míč a rychlou akci Barcy musel řešit pouze za cenu žluté karty Iraola. Následuje volný přímý kop z vynikající pozice.

42

Nakonec přecijenvidí španělský stoper Piqué za svůj zákrok žlutou kartu.

40

Ovšem teď přišla mnohem lepší akce ze strany Bilbaa! Na dlouhý centr do vápna si naběhl Williams, který se do míč opřel z voleje, ale jeho rána ke smutku příznivců Athleticu pouze prosvištěla nad břevnem branky Ter Stegena.

NEYMAR - 0:2

36

Barcelona právě vstřelila branku!
Tohle finále zatím patří jedinému týmu, a tím je Barcelona. Celá akce začala u Raktiće, který si narazil s Messim a poté skvělou přihrávkou do uličky vybídl zcela volného Suáreze. Uruguayec zachoval chladnou hlavu a poslal přihrávku před prázdnou branku na zcela volného NEYMARA, který po skvělém rozebrání obrany zvyšuje na 0:2! Asistence: Luís Suárez.

30

Barcelona si vytváří jednu šanci za druhou! Alba dostal vynikající pas na pravou stranu, odkud hledal zcela volného Suáreze na malém vápně, ale tomu chybělo asi půl metru, aby na míč dosáhl.

28

Ten se nijak nevyvedl, ale poté se v pokračující akci do stal míč k Neymarovi, který z dobré pozice trefil pouze boční síť branky Bilbaa.

26

Další šanci měl Piqué, který si naběhl na dlouhý centr, avšak jeho hlavičku skvělým reflexivním zákrokem vyrazil Herrerín těsně nad břevno.

25

Znovu našli Katalánci okénko v obraně v Bilbaa, když zcela sám postupoval Suárez ze strany, který hledal před brankou lépe postaveného Neymara před brankou, před nímž však na poslední chvíli zasáhl Herrerín.

Lionel MESSI - 0:1

20

Barcelona právě vstřelila branku!
Jedním slovem neuvěřitelné! "Dejte míč Messimu a běžte se radovat" – tohle by si teď hráči Barcelony mohli říct. Argentinský kouzelník LIONEL MESSI si vzal míč kousek za středovým kruhem, poté obešel dva protihráče u čáry, z nichž jednoho potupil jesličkami, dalšího se zbavil těsně před pokutovým územím a celou akci zakončil zasekávačkou, kterou znovu zmátl obranu a poté vystřelil na bližší tyč do protipohybu Herrerína, který neměl žádnou šanci na tuto vydařenou ránu dosáhnout – 0:1!

11

Obrovská radost vypukla na Camp Nou, neboť Neymar po skvělé přihrávce Messiho vstřelil branku. Nicméně oslavy byly předčasné, protože se dle pomezního rozhodčího nacházel brazilský útočník v ofsajdu! Opakované záběry však ukazují, že branka měla platit.

Athletic Bilbao – FC Barcelona

1:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 80. Williams – 20. Messi, 36. Neymar, 74. Messi

Karty:   43. Iraola (ATB), 59. Balenziaga (ATB), 66. Williams (ATB), 87. Aduriz (ATB) – 42. Piqué (BAR), 88. Neymar (BAR), 90. Busquets (BAR)

Athletic Bilbao: Herrerín – Bustinza, Etxeita, Laporte, Balenziaga – San José, Rico (75. Iturraspe) – Iraola (58. Sasueta), Beñat (75. Ibai), Williams – Aduriz
Náhradníci: Iraizoz – Iturraspe, Kike Sola, Ibai, Susaeta, Gurpegi, Ager Aketxe

FC Barcelona: Ter Stegen – Alves, Piqué, Mascherano, Alba (77. Mathieu) – Rakitić, Busquets, Iniesta (56. Xavi) – Messi, Suárez (78. Pedro), Neymar.
Náhradníci: Bravo – Xavi, Pedro, Rafinha, Bartra, Adriano, Mathieu

Rozhodčí: Carlos Velasco Cabrallo