Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Čáslav – SK Viktorie Jirny

4:2

konec (1:1)

30.05.2015, 14:00 • Sportovní areál Vodranty, Čáslav • Petr Dejnožka

86

Čáslav právě vstřelila branku!
Čáslavští fotbalisté definitivně pojišťují dnešní vítězství! ERIK TÝFA si vyběhl od postranní čáry a křižnou ranou po zemi nedal Poráčaninovi šanci zasáhnout – 4:2!

79

Čáslav právě vstřelila branku!
A domácí tým otáčí po několika sporných rozhodnutích sudího! Hosté téměř nenaskakovali na hlavičkový souboj, čehož využil PETR VÁŇA, který otočil skóre ve prospěch svého týmu – 3:2!

73

Čáslav právě vstřelila branku!
Hostující defenzíva zapomněla v levém rohu pokutového území na osamoceného TOMÁŠE MLYNKU, který z první poslal míč do horní poloviny branky Poráčanina – 2:2!

70

Jirny právě vstřelily branku!
Hosté otáčí skóre utkání ve svůj prospěch! Jako správný kapitán se do míče kousek za hranicí šestnáctky opřel ONDŘEJ KEJHA, který umístil po zemi lehkou ránu přímo k tyči – 1:2!

6

Jirny právě vstřelily branku!
Druhý tým České fotbalové ligy přispěchal s hodně rychlou odpovědí! Z pravé strany našel Tomáš Dubský centrem hlavu DENISE TOKARA, který z hranice malého vápna propálil domácího brankáře. Stehno si sice na míč sáhl, mimo tři tyče ho ale vytáhnout nedokázal – 1:1!

4

Čáslav právě vstřelila branku!
Hostující obrana trestuhodně zapomněla na domácího hráče, který místo střely volil ještě neomylnou přihrávku na TOMÁŠE MLYNKU, který parádně přehodil brankáře Poráčanina – 1:0!

FK Čáslav – SK Viktorie Jirny

4:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 4. Mlynka, 73. Mlynka, 79. Váňa, 86. Týfa – 6. Tokar, 70. Kejha

FK Čáslav: Stehno – Tomášek, Kunášek, Záviška, Váňa, Maxa (87. Martínek), Strnad, Mlynka, Vančura (46. Výborný), Vacek, Vencl
Náhradníci: Dastych, Výborný, Martínek, Týfa

SK Viktorie Jirny: Poráčanin – Parys, Stehlík, Haviernik, Dubský (55. Skuček), Besta, Nečas, Tokar (55. Dvořák), Pávek (65. Pešina), Nevařil, Kejha
Náhradníci: Ducheček, Dvořák, Skuček, Pešina

Rozhodčí: Myška – Vnuk, Hocek