Menu

Fotbal

Evropská liga

FC Dněpr Dněpropetrovsk – Sevilla FC

2:3

konec (2:2)

27.05.2015, 20:45 • Národní stadion Varšava • Finále • Radim Sochor (@RadimSochor)

Tipsport: 5.85 3.66 1.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Carlos BACCA - 2:3

73

Sevilla právě vstřelila branku!
A Sevilla jde znovu do vedení! CARLOS BACCA dostal famózní přihrávku za obranu, která v té chvíli mírně spala na vavřínech. Kolumbijský kanonýr španělského celku si v souboji s brankářem poradil bez menších problémů.

Ruslan ROTAŇ - 2:2

44

Dněpropetrovsk právě vstřelil branku!
Tak to bylo fantasticky kopnuté! RUSLAN ROTAŇ milimetrovou střelou překopl zeď a našel přesně to místo, kam Rico nemohl dosáhnout. Tomu říkám finále, první poločas nám nabídl už 4 góly!

Carlos BACCA - 1:2

31

Sevilla právě vstřelila branku!
José Antonio Reyes vymyslel milimetrovou kolmici na CARLOSE BACCU, který se tak dostal za obranu. Brankáře Bojka si zkušeně obhodil, následně trefil prázdnou branku. Sevilla tak během tří minut otáčí vývoj zápasu!

Grzegorz KRYCHOWIAK - 1:1

28

Sevilla právě vstřelila branku!
Sevilla sehrála rohový kop na krátkou vzdálenost, následně přišel centr, který Bacca srazil k GRZEGORZU KRYCHOWIAKOVI, jenž s mírným štěstím dokázal prostřelit brankáře Bojka! Krychowiak dává svůj druhý gól v dosavadních třinácti zápasech. Jediný polský muž na trávníků dokázal skórovat tam, kde hraje s reprezentací, zajímavý příběh.

Nikola KALINIČ - 1:0

7

Dněpropetrovsk právě vstřelil branku!
Dněpr otevírá po velmi rychlé akci skóre! Matheus vyslal z pravé strany milimetrový centr, kterým našel hlavičku NIKOLY KALINIČE, jenž nezaváhal a rozvlnil síť. Uvidíme, jak na obdržený gól Sevilla zareaguje.

FC Dněpr Dněpropetrovsk – Sevilla FC

2:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 7. Kalinič (Matheus), 44. Rotaň – 28. Krychowiak (Bacca), 31. Bacca (J. Reyes), 73. Bacca (Vitolo)

Karty:   17. Kankava (DNP), 45+2. Kalinič (DNP), 74. Rotaň (DNP), 83. Leo (DNP) – 45+1. Krychowiak (SEV), 62. Carriço (SEV), 73. Bacca (SEV)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 4:9.

FC Dněpr Dněpropetrovsk: Bojko – Fedeckij, Douglas, Čeberjačko, Leo – Kankava (85. Šachov), Fedorčuk (68. Bezus) – Matheus, Rotaň (C), Konopljanka – Kalinič (78. Selezňov).
Náhradníci: Laštůvka – Gama, Bezus, Lučkevič, Selezňov, Alexandru, Šachov.

Sevilla FC: S. Rico – Vidal, Carriço, Kolodziejczak, Trémoulinas – Mbia, Krychowiak – J. Reyes (C) (59. Coke), Banega (87. Iborra), Vitolo – Bacca (82. Gameiro).
Náhradníci: Beto – Coke, Figueiras, Gameiro, Iborra, Den. Suárez, F. Navarro.

Rozhodčí: Atkinson – Mullarkey, Child (Královec)