Menu

Softball

Extraliga žen

Joudrs Praha – Eagles Praha

7:6 (E: 2:6, H: 10:8)

konec

23.05.2015, 14:00 • Svoboda Park • Pavel Hrdina

Sedmá směna BOT, bez autu, obsazené mety: 2-3

Rendlová odpaluje daleko do středního pole, míč přeskakuje za plůtek. Joudrs tak dobíhají pro rozhodující vítězný bod. Eva Rendlová se tak stává hráčkou tohoto druhé zápasu dnešního derby.

Šestá směna BOT, 3 auty, prázdné mety

Na pálce je Jakešová odpaluje na druhou metařku Chadrabovou, ta přihazuje na catcherku, která tečuje druhou běžkyni před domácí metou, je to třetí aut. Joudrs však předtím ještě stihly doběhnout pro vyrovnávací bod.

Šestá směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 1

Borecká propaluje po zemi dlouhý odpal za druhou metu. Stahuje Pochobradskou domů pro bod a obsazuje první metu.

Pátá směna BOT, 2 auty, prázdné mety

Eva Rendlová pálí do levého pole a je aut ze vzduchu, zároveň ovšem stahuje Novotnou pro třetí bod v této dohrávce.

Pátá směna BOT, 1 aut, obsazené mety: 3

Novotná pálí dvoumeťák a stahuje dva body. Následně vybíhá do rundownu a je safe na třetí metě jen díky chybě obrany Eagels.

Pátá směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 3

Dvořáková odpaluje trojmetový odpal do prázdného místa mezi levým a středním polem, kde míč prolít obraně pod tělem. Všechny běžkyně doběhly pro bod. Dvořáková obsazuje třetí metu. 3RBI. Eagles jsou ve vedení.

Třetí směna TOP, 2 auty, prázdné mety

Novotná odpaluje do levého zadního pole. Spurná při chycení padá na zem. Polmanová dobíhá pro druhý bod. Novotná je chycená při běhu zpět na první metu.

Třetí směna TOP, 1 aut, obsazené mety: 3

Polmanová odpaluje do zadního pravého pole, Jakešová dobíhá pro bod a Polmanová obsazuje metu třetí. První bod Joudrs je zde.

Joudrs Praha – Eagles Praha

7:6 (E: 2:6, H: 10:8)

konec

Zpět na online

Směny: 0:0 (1), 0:0 (2), 2:0 (3), 0:0 (4), 3:3 (5), 1:3 (6), 1:0 (7)

Joudrs Praha: 1. Tereza Jakešová (2B) 2. Magda Polmanová (LF) 3. Helena Novotná (CF) 4. Eva Rendlová (P) 5. Denisa Podzimková (C) 6. Anna Lemberková (3B) 7. Dina Pfeiferová (RF) 8. Klára Patlichová (1B) 9. Apolena Výborná (SS)

Eagles Praha: 1. Kateřina Dvořáková (CF) 2. Lucie Černohlávková (C) 3. Tereza Pochobradská (SS) 4. Martina Lackner (DP) 5. Jana Chýlová (1B) 6. Sabina Borecká (RF) 7. Lenka Spurná (LF) 8. Sabina Vítková (3B) 9. Kristýna Chadrabová (2B) 10. Petra Cinkeová (P)

Rozhodčí: Tůma