Menu

Softball

Extraliga žen

Joudrs Praha – Eagles Praha

3:4 (E: 4:1, H: 8:10)

konec

23.05.2015, 12:00 • Pavel Hrdina

Sedmá směna BOT, 3 auty, prázdné mety

Vítková hraje slap Polmanové na první metu a ukončuje první letošní derby Joudrs vs. Eagles.

Sedmá směna BOT, 2 auty, prázdné mety

Eagles stačí na vítězství jediný aut!

Sedmá směna TOP, 3 auty, plné mety

Mohutný tlak Eagles domácí Joudrs ustály! Helena Novotná skáče dopředu pro luft Černohlávkové a vysvobozuje svůj tým. Domácí však stále ztrácejí jeden bod a hrozí jim první extraligová porážka v letošní sezoně.

Sedmá směna TOP, bez autu, obsazené mety: 1-2

Pro nepovedenou ulejvku Borecké skáče rybičku Lemberková (3B). Míč ovšem padá na zem a Eagles mají v 7. směně dvě obsazené mety bez autu!

Šestá směna BOT, 2 auty, obsazené mety: 3

Pfeiferová úspěšně krade druhou metu. Přehoz Borecké pak trestá posunem až na trojku!

Šestá směna TOP, 2 auty, prázdné mety

Černohlávková je doma a posílá Eagles opět do vedení. Vítková dopadla úplně přesně jako ve svém předchozím startu – Rendlová v pravém poli jí stihla vyautovat příhozem na první metu.

Čtvrtá směna BOT, 3 auty, obsazené mety: 1-2

Joudrs srovnávají! Propal Jakešové po zemi středního pole hraje Dvořáková na tečovaný aut Klimplové na třetí metě. Pfeiferová už je ale doma a po čtvté směně je skóre 4:4.

Čtvrtá směna TOP, 1 aut, prázdné mety

Vítková propálila Jakešovou (2B), ale na obsazení první mety to nestačilo! Rendlová (RF) v záběhu míč chytá a přihazuje na šlapaný aut 9-3!

Druhá směna TOP, 3 auty, prázdné mety

Pochobradská pálí přes první metu do zázemí, míč je ve hře. Než pro něj Rendlová doběhla, Vítková je doma a Eagles jsou zase ve vedení. Kouč Eagles posílá na risk domů i Dvořákovou, tu ale před domácí metou tečuje catcherka Podzimková.

První směna BOT, 2 auty, obsazené mety: 1-3

Ulejvka Lemberkové ke třetí metě se povedla, Joudrs vyrovnávají na 2:2 doběhem Novotné.

První směna BOT, 1 aut, obsazené mety: 1

Novotná nakonec souboj vyhrála a solidním hitem přes spojku posílá Jakešovou pro kontaktní bod a sama obsazuje první metu.

První směna TOP, 3 auty, plné mety

Dvojaut! Pfeiferová ukončuje směnu chycením odpalu Spurné, sama si šlape dvojku a s náskokem několika kroků přihrává na třetí aut na první metě. Krásná akce!

První směna TOP, 1 aut, plné mety

Druhý doběh. Černohlávková obloučkem přepaluje Jakešovou na druhé metě a hitem do pravého pole posouvá běžkyně o metu dál.

První směna TOP, 1 aut, plné mety

Eagles skórují! Chýlová pálí na spojku, kde Pfeiferová ale zaváhala a míč nakonec jen podržela v rukavici. Dvořáková dobíhá domů a hosté vedou 1:0. Tlak Eagles pokračuje s jedním autem a plnými metami.

První směna TOP, 1 aut, plné mety

Lacknerová plní poslední volnou metu povedenou ulejvkou. Lemberková (3B) přihrála na první metu pozdě!

Joudrs Praha – Eagles Praha

3:4 (E: 4:1, H: 8:10)

konec

Zpět na online

Směny: 2:2 (1), 0:1 (2), 0:0 (3), 1:0 (4), 0:0 (5), 0:1 (6), 0:0 (7)

Joudrs Praha: 1. Tereza Jakešová (2B) 2. Magda Polmanová (LF) 3. Helena Novotná (CF) 4. Eva Rendlová (RF) 5. Denisa Podzimková (C) 6. Anna Lemberková (3B) 7. Dina Pfeifferová (SS) 8. Veronika Klimplová (DP) 9. Apolena Výborná (1B) 10. Lucie Zappová (P, FLEX)

Eagles Praha: 1. Kateřina Dvořáková (CF) 2. Sabina Borecká (C) 3. Tereza Pochobradská (SS) 4. Martina Lacknerová (P) 5. Jana Chýlová (1B) 6. Lucie Černohlávková (2B) 7. Lenka Spurná (LF) 8. Sabina Vítková (3B) 9. Tereza Krbcová (RF)

Rozhodčí: Radek Tůma (HP), Svatopluk Smysl, Vojtěch Machovský.