Menu

Fotbal

Niké liga

AS Trenčín – MŠK Žilina

0:1

konec (0:0)

23.05.2015, 17:15 • Mestský štadión - Na Sihoti • Marián Vychovalý sk

Tipsport: 1.72 3.63 4.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Žilina dala gól!
Tak predsa to hostia dokázali, ich zvýšená aktivita v závere priniesla prienik Škvarku po pravej strane a finálnu prihrávku pred bránu na MATEJA JELIČA, ktorý z prvej prestrelil Šemrinca.

80

Hosťom vyšla akcia na dve krátke prihrávky, v šestnástke sa dostal k zakončeniu Špalek, no obetavo mu do rany padol Rundič.

80

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Miroslav Káčer, prichádza Jakub Paur.

80

Rundič tvrdo fauloval Mabouku, zaslúžene potrestaný kartou.

77

Mondek po príchode hýri aktivitou, nabral rýchlosť na pravej strane, ale z ostréh uhla neprestrelil Volešáka. Ani následný roh nepriniesol Trenčanom úspech.

74

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza László Bénes, prichádza Michal Škvarka.

73

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ryan Koolwijk, prichádza Ibrahim Rabiu.
Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Dávid Guba, prichádza Karol Mondek.

67

Prenikajúceho Lobotku držal za ruku Bénes, rozhodca neváhal s kartou.

65

Tutovka pre domácich, vybojoval ju Bero, ktorý pred žilinským hráčom v sklze poslal loptu napravo Čogleyovi. Jeho presná lopta na hranicu 10 m našla Kessela, ten z voleja prestrelil.

58

Hosťujúci Káčer bol príliš agresívny v útočnom súboji, vidí kartu.

56

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Kingsley Madu, prichádza Ramon Rodriguez da Silva.

55

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Jaroslav Mihálik, prichádza Nikolas Špalek.

45+1

Traja na troch mierili Trenčania, strela Gubu bola stečovaná na roh. Po ňom sa hlavičkou snažil presadiť Kleščík, lopta preletela tesne mimo.

45

Koolwijk prestrkával loptu medzi stopérov na rozbehnutého Kessela, dobre zasiahol Volešák, keď bol pri lopte skôr.

44

Beneš s Káčerom zakombinovali pred pokutovým územím domáceho tímu, Káčer predložil loptu Mihálikovi. Jeho strela mierila pod brvno, ale Šemrinec výborným zákrokom vytlačil loptu rukami nad brvno.

42

Čmelík poslal oblúčik z pravej strany pred päťku, kde to Jelič skúšal nožničkami! Aj loptu zasiahol, no nie podľa svojich predstáv, to by bol exkluzívny žilinský gól.

39

Hostia boli nasťahovaní pred trenčianskou bránou, keď domáci odkopom založili rýchly protiútok. Pečovský zaťahoval ručnú brzdu na polovici ihriska, keď nepustil cez seba Jaira. Za žltú kartu musí byť rád.

31

Po Mihálikovom oblúčiku mieril Káčer pomedzi obrancov sám na bránu, v poslednej chvíli ho obranným zákrokom rozhodil Rundič, takže hosťujúci hráč nedokázal zakončiť.

28

Trenčania založili útok dlhým nákopom, do priestoru si pre loptu nabehol Bero, pred bránou videl pripraveného Jaira, loptu mu však neposlal ideálne.

22

Dobre kopnutý roh od Lobotku, zakončenie Rundiča hostia zblokovali, lopta sa odrazila zhruba na hranicu jedenástich metrov, kde by ju Kessel zakočnoval na bránu, ale Jairo si ho nevšimol a koncovku mu pokazil.

18

Čmelík si nabehol na dlhú loptu a z pravej strany sám mieril na brankára. Šemrinec dobre zasiahol pri zakončení unikajúceho hráča, čím si vyslúžil potlesk publika a poďakovanie od spoluhráčov.

15

Mihálik vyriešil akciu veľmi šikovnou prihrávkou za obrancov smerom k brankárovi, Šemrinev vybehol po lopte, ale skôr tam bol dorážajúci Bénes, lenže zakončil len do vybiehajúceho brankára.

11

Kessel sa svojim tradičným driblingom prebojoval do pokutového územia z ľavej strany, loptu prudko posielal do päťky. Volešák vyrazil na hranicu šestnástky, odkiaľ nepresne vystrelil Madu.

9

Žilinčania prebrali iniciatívu a teraz rozohrali na pravej strane veľmi peknú kombinačnú akciu, Čmelík ju zakončoval spätnou prihrávkou na nabiehajúceho Káčera, toho v poslednej chvíli zblokoval Lobotka.

4

Druhýá zákrok Šemrinca, tentoraz už náročnejší. Center Mabouku z pravej strany pristál rovno na hlave Jeliča, ten to skúšal do protipohybu brankára, Šemrinec loptu dokázal skrotiť na čiare.

AS Trenčín – MŠK Žilina

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 86. Jelić (Škvarka)

Karty:   80. Rundič (TRE) – 39. Pečovský (ZIL), 58. Káčer (ZIL), 67. Bénes (ZIL)

AS Trenčín: Šemrinec – Rundič, Kleščík, Čögley, Madu (56. Rodriguez da Silva) – Bero, Lobotka, Koolwijk (73. Rabiu) – de Macedo da Silva, Guba (73. Mondek), van Kessel.
Náhradníci: Vozár – Rabiu, Rodriguez da Silva, Mondek, Skovajsa.

MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Škriniar, Vavro, Letić – Pečovský, Bénes (74. Škvarka), Káčer (80. Paur) – Čmelík, Mihálik (55. Špalek), Jelić.
Náhradníci: Le Giang – Hučko, Paur, Alves de Oliveira, Špalek, Piaček, Škvarka.

Rozhodčí: Kružliak – Balko, Mókoš

Diváci: 3500