Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

MFK Chrudim – FK Králův Dvůr

2:0

konec (1:0)

23.05.2015, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • Petr Dejnožka

87

Poslední výměna na domácí straně. Jakub Krčál dostane šanci na závěrečné minuty, odejde Tomáš Vácha.

85

Vzápětí další výměna na obou stranách. V sestavě Králova Dvora střídá Eliáš druhou žlutou kartou ohroženého Saboua, na domácí straně Luptovský vymění Kesnera.

84

Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Lukáš Kopecký, přichází Jiří Nadrchal.

80

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Martin Kraus, přichází Jiří Junek.

78

Radim Holub dostává v dnešním zápase pořádně naloženo, za atak na něj dostal žlutou Jiří Sabou.

71

Ondřej Kesner zakombinoval přes celou šíři hřiště s Lukášem Kopeckým, který mohl postupovat sám na gólmana! Ještě se následně zbavil vracejícího se obránce, jeho prudkou ránu však gólman Krbeček zastavil!

70

Hosté začínají trochu zatápět Chrudimi, druhou žlutou kartu obdržel Jiří Adámek.

67

Sebastien Langr se uvedl zbytečným faulem a žlutou kartou na svém kontě.

65

Kupa střídání pokračuje. Agilního Mastíka vymění Sebastien Langr.

64

Střídají tak domácí, Petra Rybičku nahradí na trávníku zkušený Radim Holub.

63

Kouč hostí připravil další změnu. Ivo Polanský má pro dnešek padla, místo něj přijde Marek Vybíral.

Lukáš KOPECKÝ - 2:0

59

Chrudim právě vstřelila branku!
Tak to byla fotbalová lahůdka nejlepšího střelce České fotbalové ligy LUKÁŠE KOPECKÉHO! Chrudimský záložník dostal na levé straně spoustu času, udělal kličku do středu a ranou z obrovské vzdálenosti ke vzdálenější tyči nedal plachtícímu Krbečkovi šanci zasáhnout – 2:0!

57

Králův Dvůr reaguje na nepříznivý vývoj střídáním, ze hry odchází Filip Řezáč, místo kterého dostane šanci se ukázat Patrik Brandner.

39

Petr Rybička měl v souboji se Soldátem navrch, následně zachytil balon na hrací ploše a milimetrovou přihrávkou našel nabíhajícího si Váchu! Chrudimský forvard z voleje ve stoprocentní příležitosti přestřelil!

Jiří ADÁMEK - 1:0

26

Chrudim právě vstřelila branku!
Tlak domácího týmu je po zásluze odměněn! Rohový kop nejprve několik hráčů zasáhnout nedokázalo, míč tak dolétl až na JIŘÍHO ADÁMKA na malé vápno, který bez potíží hlavou trefil prázdnou branku – 1:0!

16

Lukáš Kopecký si naskočil na Kesnerův centr, míč končí na tyči hostující svatyně! Následně se o dorážku pokusil David Vodrážka, jeho rána ale zamířila do nebes!

14

A znovu hosté pustili chrudimské fotbalisty do vápna a mohli za to tvrdě zaplatit! Ondřej Kesner si totiž v šestnáctce položil dva protihráče, následně však těsně minul branku Králova Dvora!

12

Chrudimští si hlasitě řekli o vedoucí branku, Mastíkova dělovka z velké dálky prosvištěla jen těsně nad břevnem branky Lukáše Krbečka!

7

Tak to byl výborně zahraný signál chrudimského týmu! Vodrážka rozehrál standardní situaci po zemi na Kesnera, který centrem hledal Petra Rybičku! Ten se sice k zakončení nedostal, Krbeček ale musel vyškrábnout balon mimo tři tyče!

MFK Chrudim – FK Králův Dvůr

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 26. Adámek, 59. Kopecký

Karty:   67. Langr (CHR), 70. Adámek (CHR) – 78. Sabou (KDV)

MFK Chrudim: Mrázek – Adámek, Radouš (C), Drahoš, Řezníček – Kopecký (84. Nadrchal), Vodrážka, Mastík (65. Langr), Kesner (85. Luptovský) – Vácha (87. Krčál), Rybička (64. Holub)
Náhradníci: Vostradovský, Krčál, Luptovský, Langr, Holub, Sixta, Nadrchal

FK Králův Dvůr: Krbeček L. – Petr (C), Soldát, Šilhavý, Pilík, Polanský (63. Vybíral), Sabou (85. Eliáš), Šípek, Kraus (80. Junek), Krbeček T., Řezáč (57. Brandner)
Náhradníci: Krček, Vybíral, Dochtor, Brandner, Junek, Eliáš

Rozhodčí: Koval – Musil, Flimmel

Diváci: 260