Menu

Fotbal

Italská Serie A

Juventus FC – SSC Neapol

3:1

konec (1:0)

23.05.2015, 18:00 • Juventus Stadium, Turín (kapacita 45666) • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.9 3.24 2.56 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Simone PEPE - 3:1

90+3

Juventus právě vstřelil branku!
Ke značce pokutového kopu se postavil SIMONE PEPE, který poslal míč do středu branky a připisuje si první branku v této sezóně!

90+2

Álvaro Morata měl zřejmě k zákrok také co řící a na oplátku vidí od hlavní arbitra žlutou kartu!

Zákrok, po kterém dostal Britos červenou kartu

90+1

Velký zkrat teď předvedl stoper Neapole Miguel Britos, který neudržel nervy a poslal Álvara Moratu hlavičkou k zemi! Juventus navíc bude zahrávat pokutový kop!

83

Ve středu pole se ve vzdušném souboji střetl Kingsley Coman a Miguel Britos. Faulu se dopustil domácí borec, který uviděl žlutou kartu.

82

Volného přímého kopu se ujal Drei Mertens, který však svým centrem našel ve vápně pouze hlavu Pepeho. Juventus se poté dostal do rychlého protiútoku, který táhl po pravé straně Coman. Toho však zastavil Ghoulam, který za svůj zákrok uvididěl žlutou kartu. Akce pokračovala a Morata posílal míč z pravé strany do vápna. Zde však míč zachytil stoper Albiol.

79

Druhou změnu v zápase provádí Juventus. Massimiliano Allegri stahuje střelce první branky Roberta Perreyru, kterého nahrazuje italský hráč Simone Pepe.

78

Neapol provádí poslední střídání. Ze hřiště odchází Walter Gargano, kterého nahradí na hřišti Brazilec Jorginho.

Stefano STURARO - 2:1

77

Juventus právě vstřelil branku!
Juventus se dostává do vedení! Morata našel na hranici vápna STEFANA STURARA, který se bleskově obtočil kolem Britose a Albiola a rázem byl před Andújarem. Italský hráč poslal krásnou střelu do protihybu brankáře Neapole a poslal Juventus do vedení!

71

Druhé střídání provádí i domácí Juventus. Velmi dobrý výkon dnes podal Claudio Marchisio, za kterého přichází na "plac" Andrea Pirlo.

Fantastický zákrok Gianluigiho Buffona

69

Tak teď se vyznamenal gólman Staré dámy! Maggio poslal hlavičkou míč do vápna, kde se dostal ke střele zcela nehlídaný David López. Jeho střelu z první však fantasticky vytáhl nad branku Gianluigi Buffon!

68

Druhá změna Neapole je na světě. Ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, kterého nahrazuje Marek Hamšík.

62

Na útočné polovině se míč dostal k Paulu Pogbovi, který udělal rychlou kličku do středu a vyslal technickou střelu. Mariano Andújar ale byl včas na správném místě a míč lapil!

David LÓPEZ - 1:1

50

Neapol právě vstřelila branku!
Ke značce pokutového kopu se postavil Lorenzo Insigne. Italský reprezentant však svého krajana v brance Juve nepřekonal. U míče byl však jako první DAVID LÓPEZ, který poslal míč do sítě a srovnává na 1:1!

49

Ve vápně zahrál rukou Kwadwo Asamoah a je nařízena penalta pro Neapol!

48

Paul Pogba dostal přihrávku na levou stranu a krásným centrem našel ve vápně Stefana Sturara, který se opřel do míče z první, ale branku Neapole netrefil!

46

První změnu provádí trenér Massimiliano Allegri, který stahuje ze hry Andreu Barzagliho a posíla na "plac" Leonarda Bonucciho.

I Neapol střídá. Ze hřiště putuje nevýrazný Gonzalo Higuiaín, toho nahrazuje Manolo Gabbiadini.

Standardní situace v podání Paula Pogby

36

K míči se postavil Francouz Pogba, který to zkusil přímo a vůbec nemířil špatně. Míč prolétl těsně nad břevnem branky Mariana Andújara!

Roberto PEREYRA - 1:0

13

Juventus právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku zápasu! Ve středu hřiště se míč dostal k mladíčkovi Kingsleymu Comanovi, který nádherným "lobíkem" našel za obranou ROBERTA PEREYRU, ten nedal Andújarovi přesnou ranou k tyči žádnou šanci!

3

První velkou příležitost měl na kopačce Dries Mertens, který těžil z výborné přihrávky od Insigneho. Jeho tvrdá rána z první Buffona lehce překvapila a italská legenda vyrazila míč pouze na roh!

Juventus FC – SSC Neapol

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 13. Pereyra (Coman), 77. Sturaro (Morata), 90+3. Pepe (pen.) – 50. David López

Karty:   83. Coman (JUV), 90+2. Morata (JUV) – 82. Ghoulam (NEA)   90+1. Britos (NEA)

Juventus FC: Buffon (C) – Asamoah, Ogbonna, Barzagli (46. Bonucci), Padoin – Sturaro, Marchisio (71. Pirlo), Pogba – Pereyra (79. Pepe) – Morata, Coman.
Náhradníci: Storari, Rubinho – Chiellini, Pepe, Tévez, Llorente, De Ceglie, Bonucci, Pirlo, Vidal, Matri, Evra.

SSC Neapol: Andújar – Ghoulam, Britos, Albiol, Maggio (C) – Gargano (78. Jorginho), David López – Mertens, L. Insigne (68. Hamšík), Callejón – Higuaín (46. Gabbiadini).
Náhradníci: Cabral, Colombo – Strinić, Henrique, Jorginho, Hamšík, Gabbiadini, Inler.

Rozhodčí: Banti – Meli, Vuoto (vš. ITA)