Menu

Fotbal

Synot liga

Bohemians Praha 1905 – FC Viktoria Plzeň

3:2

konec (2:1)

23.05.2015, 17:15 • Ďolíček • Jiří Čihák (@jicihak)

Tipsport: 3.85 3.6 1.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Ještě jedno střídání v dresu Bohemians. Matúše Mikuše nahradil Michal Hubínek a odbude si svůj první ligový start.

90

Rohovému kopu se domácí ubránili a nyní mohou podruhé vystřídat. Jana Moravce nahradil při své derniéře v Ďolíčku Václav Kalina.

84

Lietava vyslal do samostatného úniku Mikuše, kterého těsně před Kozáčikem dostihl střídající Procházka a šanci na definitivní rozhodnutí domácímu útočníkovi zmařil.

81

Hrdina odchází. Autor hattricku Elvis Bratanovič přepouští místo Ivanu Lietavovi.

Václav PILAŘ - 3:2

79

Plzeň právě vstřelila branku!
Plzeň vstřelila podruhé v utkání kontaktní gól! Na roh Jana Kovaříka si naskočil VÁCLAV PILAŘ, nejmenší muž na hřišti hlavou přesně zacílil ke vzdálenější tyči!

75

Do rozhozené obrany Plzně pronikl z levé strany Šírl, který našel před Kozáčikem v tutové gólové šanci Mikuše. Slovenský forvard pálil z voleje nepřesně.

69

Dvojí střídání plzeňské Viktorie. Ze hřiště odstoupili Aidin Mahmutovič s Milanem Petrželou, jejich místa zaujali Jan Holenda a Václav Procházka.

Elvis BRATANOVIČ - 3:1

64

Bohemians právě vstřelili branku!
Brankář Zdeněk Zlámal lapil hlavičku Milana Petržely a tím umožnil svému týmu rychlý přechod do útoku. Míče se na pravé straně zmocnil Matúš Mikuš, který přihrávkou napříč pokutovým územím našel nehlídaného ELVISE BRATANOVIČE, jenž završil hattrick do sítě mistra ligy!

62

Ve druhém poločase sledujeme útočný fotbal „nahoru-dolu“. V další šanci se objevil plzeňský Pilař, jehož technický obstřel skončil mimo!

61

Hostující defenziva se otevřela Mikušovi, který postupoval zcela sám na Kozáčika, jehož bránu jen o centimetry minul. Na svého spoluhráče se následně zlobil Bratanovič, který by v případě přihrávky zakončoval do prázdné brány!

58

Petržela nasměroval odražený míč z voleje k pravé tyči, u ní byl včas hrdina posledních okamžiků – domácí brankář Zlámal.

57

Další práce pro brankáře Zlámala! Pilař vyzkoušel jeho pozornost skrytou střelou z hranice pokutového území, hosté rozehrají roh.

53

Pilařův centr z levé strany nadělal velké problémy brankáři Zlámalovi, který s vypětím všech sil vytáhl pokus hostujícího křídelníka na břevno!

52

První Bratanovičův útok na hattrick končí neúspěchem. Bartkův centr z levé strany propadl k Moravcovi, který právě Bratanoviče našel zpětnou přihrávkou. Slovinský útočník střílel nad bránu.

50

Odražený míč po standardní situaci napálil Petržela v gólové pozici mimo tři domácí tyče!

46

Plzeňští nastoupili do druhého poločasu s jednou změnou, Tomáše Hořavu nahradil Patrik Hrošovský.

45+1

Rajtoral dostal z pravé strany míč do těsné blízkosti brankáře Zlámala, kterému při zákroku pomohl jeden z domácích stoperů.

Aidin MAHMUTOVIČ - 2:1

43

Plzeň právě vstřelila branku!
Plzeň rychle snižuje! Tečovaná střela Tomáše Hořavy přistála na hlavě Václava Pilaře, který míč před brankářem Zdeňkem Zlámalem posunul na AIDINA MAHMUTOVIČE. Bosenský útočník neměl problém trefit odkrytou bránu.

Elvis BRATANOVIČ - 2:0

41

Bohemians právě vstřelili branku!
Mistr je na kolenou! David Bartek vybojoval míč u pravého rohového praporku a tečovaným centrem našel na hranici pokutového území ELVISE BRATANOVIČE, který z voleje parádně zamířil k pravé tyči a vstřelil svou druhou branku zápasu!

Elvis BRATANOVIČ - 1:0

39

Bohemians právě vstřelili branku!
Tak tohle byla, dámy a pánové, fotbalová lahůdka! Domácí ELVIS BRATANOVIČ dostal od Matúše Mikuše přihrávku za obranu, pohrál si se stoperem Janem Baránkem a poté nádherným „dloubákem“ překonal vyběhnutého Matúše Kozáčika, jenž mohl forvardovi Bohemians pouze zatleskat!

29

I další šance domácích přišla po levé straně, kde mají zatím Rajtoral a spol. velké potíže. Po přihrávce od Mikuše připravil střeleckou pozici Radovi lehkým přiklepnutím Moravec. Hosté střelu zablokovali na rohový kop.

28

Mikuš s Bartkem dostali společnými silami do šance Bratanoviče, který střelou z úhlu rozvlnil jen boční síť plzeňské brány. „Klokani“ mají v posledních minutách více ze hry.

22

Bratanovič se uvolnil na levé straně a na přední tyči našel centrem Mikuše, jenž hlavičkoval z bezprostřední blízkosti mimo.

21

Sám Rada poslal na plzeňskou bránu nebezpečný střílený centr, na který před Kozáčikem jen těsně nedosáhl nabíhající Bartek.

18

Petržela se zprava prodral do vápna a z úhlu vyzkoušel pozornost brankáře Zlámala, který míč vyrazil.

Bohemians Praha 1905 – FC Viktoria Plzeň

3:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 39. Bratanovič (Mikuš), 41. Bratanovič, 64. Bratanovič (Mikuš) – 43. Mahmutovič (Pilař), 79. Pilař (Kovařík)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 4:10. Střely mimo: 7:9.

Bohemians Praha 1905: Zlámal – Pauschek, Škerle, Šmíd, Šírl – Moravec (90. Kalina), Jindřišek (C), Rada, Bartek – Bratanovič (81. Lietava) – Mikuš (90+2. Hubínek).
Náhradníci: Švenger – Hubínek, Kalina, Lietava, Gajič, Mosquera, Havel.

FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Rajtoral, Baránek, Hejda, Kovařík – Hořava (46. Hrošovský), Vaněk – Petržela (69. Procházka), Kolář (C), Pilař – Mahmutovič (69. Holenda).
Náhradníci: Pavlík – Limberský, Tecl, Holenda, Hrošovský, Procházka, Chramosta.

Rozhodčí: Jan Jílek – Ivo Nádvorník, Michal Urban

Diváci: 4 948