Menu

Fotbal

Synot liga

1.FC Slovácko – FK Mladá Boleslav

1:1

konec (1:0)

23.05.2015, 17:15 • Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty seniora • Tomáš Kučera

Tipsport: 2.94 3.5 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Kerbr s Doškem kombinovali u rohového praporku, druhý jmenovaný odcentroval, hosté nedůrazně balon odvrátili ke Kaloudovi, který těsně přestřelil.

81

Druhé střídání Slovácka. Na místo Jaroslava Diviše bude hrát Milan Kerbr.

78

Stanislav Klobása viděl žlutou kartu.

Stanislav KLOBÁSA - 1:1

78

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Miljan Vukadinovič dostal přihrávku do vápna a vystřelil, ranu vyrazil Heča před STANISLAVA KLOBÁSU a ten vyrovnává na 1:1 nekompromisní střelou k tyči.

75

Jan Bořil viděl od sudího Kovaříka žlutou kartu po faulu na Diviše.

72

Do otevřené obrany Středočechů postupoval Došek, který poslal míč ve vápně zcela volnému Kaloudovi, který zakončoval na vzdálenější tyč a těsně vedle.

71

Druhé střídání Boleslavi. Jana Štohanzla vyměnil Miljan Vukadinovič.

67

Pátý rohový kop Boleslav přinesl velkou šanci pro Klobásu, který hlavičkoval těsně před Hečou, který reflexivně balon vyrazil na další roh.

67

Další zmařená tutovka Boleslavi v dnešním zápase. Po centru z pravé strany Magera balon posunul na vzdálenější tyč, kde stál Zahustel, který vystřelil, rána však byla ještě tečována nad branku.

64

První střídání Slovácka. Jiřího Valentu vyměnil Luboš Kalouda.

62

Brankář Heča drží akcie slováckého klubu v dnešním zápase, když se zaskvěl po šanci Klobásy, domácí gólman vytáhl balon z brankové čáry na tyč, jeho spoluhráči poté kulatý nesmysl odkopli na roh.

60

Jasmin Ščuk viděl za faul žlutou kartu.

54

Po centru Vacka prodloužil míč hlavou na zadní tyč Kysela, brankář Heča měl s hlavičkou plné ruce práce balon vyrazil na roh.

53

Po zákroku na Klobásu viděl žlutou kartu druhý stopér Slovácka Tomáš Košút.

51

Mladá Boleslav mohla vyrovnat po centru Štohanzla byl v pokutovém území nikým nestrážený Klobása a hlavou namířil balon vedle pravé tyče.

46

Trenér Karel Jarolím poprvé vystřídal. Ve druhém poločase se už na hřišti neukáže Tomáš Wágner a místo něj si zahraje Stanislav Klobása.

Košút obral sporně o míč soupeře

44

Boleslav mohla vyrovnat! Zahustel stál na hranici ofsajdu, na které zapomněl jediný Kuncl, poté šel sám na brankáře Heču, se střelou dlouhou dobu váhal až mu balon vypichl skluzem Košút.

42

O pěkný fotbalový moment se postaral střelou Michal Trávník, který z voleje trefil tvrdou střelou prostor, kde stál Hruška, který balon chytil.

35

Další žlutá pro Slovácko. Vyfasoval ji Veliče Šumulikoski po faulu na Mageru.

34

Na hřišti se do sebe pustili dva kohouti – Rada se Štohanzlem, sudí jim musel jim řádně domlouvat, Tomáš Rada však neuposlechl dostal žlutou kartu.

Libor DOŠEK - 1:0

31

Slovácko právě vstřelilo branku!
LIBOR DOŠEK otvírá skóre utkání po centru Michala Trávníka. Slovácký forvard nártem poslal míč do sítě, Hruška si na balon sáhl, ale brance zabránit už neodkázal.

22

Po rohovém kopu se hlavičce dostal Magera, dobíhající Kúdela nedokázal na zadní tyči míč doklepnout do branky.

21

Ščuk kolmou přihrávkou uvolnil podle pomezního sudího na hranici ofsajdu Wágnera, který obešel Heču, ale dostal se do nulového střeleckého úhlu a nahrával zpětnou přihrávku do ohně, slovácká obrana nebezpečnou akci zažehnala.

3

V prvním šance si vypracovalo Slovácko Divišem, ten však vybíhajícího Hrušku neprostřelil, domácí celek bude tak zahrávat rohový kop.

1.FC Slovácko – FK Mladá Boleslav

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 31. Došek (Trávník) – 78. Klobása

Karty:   34. Rada (SLO), 35. Šumulikoski (SLO), 53. Košút (SLO) – 60. Ščuk (MBL), 75. Bořil (MBL), 78. Klobása (MBL)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 9:5.

1.FC Slovácko: Heča – Kuncl, Rada, Košút, Reinberk – Šumulikoski – Diviš (81. Kerbr), Valenta (64. Kalouda), Trávník, Hlúpik – Došek (C).
Náhradníci: Semanko – Civič, Kalouda, Prajza, Mezlík, Havlík, Kerbr.

FK Mladá Boleslav: Hruška – Kysela, Křapka, Kúdela, Bořil – Zahustel, Štohanzl (71. M. Vukadinovič), Ščuk, Vacek – Magera (C) – Wágner (46. Klobása).
Náhradníci: Šeda – Navrátil, Malpon, Šisler, Klobása, M. Vukadinovič, Mendy.

Rozhodčí: Kovařík – Blažej, Hock

Diváci: 3482