Menu

Další

Tiskové konference

Tlačová konferencia MsHK DOXXbet Žilina

Nový tréner: Milan Jančuška

konec

22.05.2015, 14:00 • Dávid Švec sk

To je z dnešnej tlačovej konferencie všetko, príprava v Žiline začína v pondelok o 9:00, my vás o aktuálnych novinách budeme pravidelne informovať na portále Onlajny.eu. (14:30:01)
Milan Jančuška: "Divákom a fanúšikom môžem sľúbiť, že budeme predvádzať ofenzívny hokej a dúfam, že nás budú chodiť povzbudzovať v hojnom počte tak, ako v závere minulej sezóny, kedy bojovali spoločne s mužstvom v baráži. Žilina má svojich fanúšikov, ktorí si zaslúžia kvalitný hokej."
Imre Valášek: "V tomto momente môžem povedať, že máme záujem o našich žilinských hráčov – Milana Drevenáka, Mateja Valáška či Milana Dolinajca. Na post brankára sme ústne dohodnutí s Igorom Cibuľom, ktorý u nás v minulej sezóne predvádzal výborné výkony. O ďalších menách by som v tomto momente ešte nerád hovoril."
Milan Jančuška: Nejaké predstavy o hráčoch mám, platí však, že chcem vidieť všetkých mladých hráčov Žiliny, každý z nich dostane možnosť pobiť sa o miesto v zostave. Ako s tým naložia už bude len a len na nich. V prvom roku je jasným cieľom play-off."
Imre Valášek: V pondelok o 9:00 začíname s letnou prípravou, v ktorej budú v úvode zapojení Žilinčania a naši mladí hráči. Postupne ich budeme dopĺňať podľa želania trénera a samozrejme podľa našich finančných možností. V pláne máme počas augusta 10 prípravných stretnutí, úvodné budú na ľade súperov, keďže na našom štadióne bude prebiehať rekonštrukcia."
Milan Jančuška: "Viem, do čoho idem a viem, že ma nič ľahké nečaká. Verím však, že nadviažem na tú pozitívnu prácu, ktorú som tu odviedol v minulosti. Nebude to jednoduché, chce to systematickú prácu i preto som podpísal dvojročný kontrakt s opciou."

Milan Jančuška v tomto momente podpisuje dvojročný kontrakt s MsHK DOXXbet Žilina.
Úvodné slovo má viceprimátor Žiliny Patrik Groma: "Rokovania s p. Jančuškom boli dlhé, mali sme súdny spor vo výške 53.000€. Som rád, že podpísaním tohto kontraktu sa tento spor ukončil. Nastúpili sme na cestu čestnosti a transparentnosti, verím, že i na cestu úspechov."
Na tlačovú konferenciu prichádzajú Marián Tittl (predseda predstavenstva MsHK DOXXbet Žilina), Imre Valášek (športový manažér tímu) a Milan Jančuška – nový tréner MsHK DOXXbet Žilina.
Dobrý deň, vitajte pri on-line prenose z tlačovej konferencie MsHK DOXXbet Žilina, na ktorej bude predstavený nový tréner tímu pre sezónu 2015/2015. Zároveň bude predstavený i program tímu v letnej príprave.
Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 14:00.

Tlačová konferencia MsHK DOXXbet Žilina

Nový tréner: Milan Jančuška

konec