Menu

Fotbal

Juniorská liga

AC Sparta Praha – FK Jablonec

1:1

konec (1:1)

18.05.2015, 13:00 • Generali Arena • Radek Barkman

Tipsport: 1.2 5.5 7.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

80

Novák spěchal do rychlého přečíslení, v dobré pozici mu ve stejné vlně nabíhali také Čížek a Šedý. Druhý jmenovaný měl k balonu blíže, ale zároveň řešil situaci na dlouhou nohu a nezpracoval míč.

76

Místo Kuhna přišel v jabloneckém dresu Vitkovič.

75

Na druhé straně se volný balon odrazil na hranici šestnáctky k Julišovi, jehož bombu reflexivně vyrazil Repáň a dorážející Řezníček už z ostrého úhlu branku netrefil.

74

Je tu další střídání, místo Podaného jde do hry Kitanovič.

72

Opět hezký brejk hostů! Nesládek si vyměnil míč s Čížkem a poslal právě na druhého jmenovaného do pokutového území jedovatý centr, který Čížek ve skluzu těsně netrefil.

71

Pohledná akce Jablonce! Dorničák byl hezky uvolněný na levé straně, počkal až mu naběhne do pokutového území Čížek, s nímž podstoupil souboj Vorel, odražený míč se pak málem ještě dostal k Nesládkovi, kterého zablokoval Chvátal.

68

Na Strahově je zhruba 100 diváků.

66

Nesládek nahradil Bulíře.

58

Dvojité střídání v kádru Sparty. Místo Schicka a Shaly jsou na trávníku Moravec s Julišem.

48

Strahovem to jen zašumělo! K volnému balonu na rohu pokutového území se dostal Čížek a pořádnou bombou z ostrého úhlu donutil Vorla výborně zasahovat.

Jakub PODANÝ - 1:1

45

Sparta právě vstřelila branku!
Ale přece jen se Sparta před přestávkou dostala na vyrovnaný stav. Jablonec opět propadl ve středu hřiště, Schranz uvolnil průnikovou přihrávkou JAKUBA PODANÉHO a ten střelou, která se otřela o vzdálenější tyč zařídil vyrovnání. Poločas ihned končí.

43

Tutovka Sparty! Po ztrátě Čížka před soupeřovým pokutovým územím vystartovali domácí do rychlého přečíslení, které vyřešil perfektní přihrávkou Schick na Shalu, jehož z bezprostřední blízkosti vychytal brankář Repáň!

Tomáš ČÍŽEK - 0:1

29

Jablonec právě vstřelil branku!
Teď ovšem Baumitu vyšla rychlá akce! Munzar prolétl po levém křídle, naservíroval přesný centr před branku TOMÁŠI ČÍZKOVI, který utaženou placírou poslal míč k tyči. Hosté vedou.

Schick protáhl brankáře Repáně svoji střelou.

23

Severočeši si nyní pořádně komplikovali rozehrávku, Kulhánek ze středu pole poslal přesnou přihrávku na Schicka, který protáhl brankáře Repáně střelou na vzdálenější tyč.

AC Sparta Praha – FK Jablonec

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45. Podaný – 29. Čížek

AC Sparta Praha: Vorel – Addo (46. Nečas), Matějka, Chvátal, Toml, Kulhánek, Podaný (74. Kitanovič), Shala (58. Juliš), Schick (58. Moravec), Řezníček, Schranz

FK Jablonec: Repáň – Mišun, Tichý, Dorničkák, Novák, Bulíř (66. Nesládek), Šedý, Munzar, Kuhn (76. Vitkovič), Čížek, Skuhravý

Rozhodčí: Novák – Pospíšil, Vlček