Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Třinec – FK Dukla Praha

2:1

konec (2:0)

18.05.2015, 16:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Igor Mainka (@igor_mainka)

Tipsport: 2.68 4.0 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Unaveného Kamenčíka nahradil čerstvý David Králíček.

79

Další střídání hráčů v červeném. Hřiště opustil Samiec a nahradil ho Nikola Turoň.

77

Kubáň našel z autu ve vápně Gomolu, ten se otočil s míčem na bránu a vypálil těsně vedle pravé tyče.

72

Domácí podruhé střídali. Kapitána Kučeru nahradil Pavol Zimka.

David BEZDIČKA - 2:1

72

Dukla právě vstřelila branku!
Hosté snižují. Troníček dostal míč na hranici offsidu, poslal třineckého obránce na párek a střelou k bližší tyči se pokusil snížit, jenže míč trefil pouze tyč, ale odrazil se ke zcela volnému DAVIDU BEZDIČKOVI, který střelou do opuštěné brány dokončil práci svého spoluhráče – 2:1.

67

Další velmi dobrá šance třineckého celku. V šestnáctce se ocitl zcela volný hráč s číslem 16 Michal Kamenčík a z kroku vystřelil na soupeřovu bránu, gólman Vávra trochu nepovedený lob ve výskoku lapil.

65

Máme tady hromadné střídání. Třineckého Dediče nahradil Tomasz Gomola a za duo hráčů Dukly Popovych – Beneš nastoupili Vojtěch Brabenec s Romanem Kulikovem.

54

Kučera našel středovou přihrávkou po zemi na hranici šestnáctky Dediče, třinecký útočník si zpracoval balón a vystřelil. Gólman Vávra byl bezmocný a jen pohlédl, kam míč letí, naštěstí pro něj se od levé tyče odrazil zpět do hřiště.

47

Velner poslal balón z autu na Kamenčíka, ten vybídl do šance u bližší tyče číhajícího Dediče. Dedičovi vůbec nevadilo, že je k bráně otočen zády a rychlou otočkou napálil balón na hostující bránu. Vávra jeho úmysl vytušil a balón vyrazil.

46

Hosté o poločase vystřídali. Davida Zoubka nahradil Tomáš Vosátka.

42

Dedič krásným pasem vysunul Samiece, tomu střela zpoza vápna nesedla, ale k balónu se dostal Kamenčík, pomezní rozhodčí hraniční situaci pustil a slovenský útočník byl rázem před brankářem Vávrou. Kamenčíkova prudká střela po zemi skončila na nohách gólmana Dukly. Ten nyní zachránil své spoluhráče od inkasování třetí branky.

René DEDIČ - 2:0

26

Třinec právě vstřelil branku!
A třinečtí fotbalisté se podruhé radují. Dlouhý aut Kubáně sklepl k Martynkovi Dedič, Martynek se chystal ke střele, jenže vysoký RENÉ DEDIČ to vzal na sebe a střelou z otočky překvapil všechny přítomné. Míč se ještě odrazil od pravé tyče a zamířil do brány – 2:0!

20

Dukla to sehrála velmi dobře. Nejprve se od míče dva hráči rozeběhli do zdi a následně zkoušel umístit střelu Schindler, jenže jeden z hráčů ve zdi míč tečoval a brankář Brych zkušeně vytáhl míč vedle brány.

11

Kubáň vysunul na levé straně Kamenčíka, ten odcentroval do pravé poloviny vápna, kde si naběhl Velner, ale střelou z první přestřelil bránu Dukly.

Michal VELNER - 1:0

6

Třinec právě vstřelil branku!
Krásnou kombinaci domácích přihrávce do pravé strany přesnou přízemní střelou ke vzdálenější tyči obránce MICHAL VELNER – 1:0.

FK Třinec – FK Dukla Praha

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 6. Velner, 26. Dedič – 72. Bezdička

FK Třinec: Brych – Velner, Minařík, Čelůstka, Kubáň – Kantor, Samiec (79. Turoň), Kučera /C/ (72. Zimka), Martynek – Kamenčík (84. Králíček), Dedič (65. Gomola) Trenér: Kamil Papuga
Náhradníci: Orawski – Bujok, Gomola, Zimka, Králíček, Turoň

FK Dukla Praha: Vávra /C/ – Popovych (65. Kulikov), Bohánek, Troníček, Schindler – Mejdr, Zoubek (46. Vosátka), Farkaš, Hajderevič, Bezdička – Beneš (65. Brabenec) Trenér: Jaroslav Hynek
Náhradníci: Czechowsky – Brabenec, Vosátka, Kulikov

Rozhodčí: Dresler – Antoníček, Vojkovský

Diváci: 50