Menu

Házená

Interliga ženy

DHC Sokol Poruba – DHK Baník Most

24:23

po s.h. (11:13)

16.05.2015, 18:00 • Víceúčelová sportovní hala SAREZA, Ostrava-Přívoz • Finále • Tomáš Martínek

Tipsport: 2.18 7.7 1.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro dnešek vše, finále se nyní přesouvá na sever Čech, kde bude Most s Porubou bojovat o titul. Hezký večer z Ostravy vám přeje Tomáš Martínek. (20:06:14)
Ján Beňadík (DHC Sokol Poruba): „Jsme šťastní, že to dopadlo tak, jak jsme si představovali. Celý týden jsme se na tento duel chystali, a i když jsme byli my trenéři docela nervózní, děvčata byly úplně vpohodě. Jsem rád, že holky se na to nachystaly tak, že jsme byli v utkání celých šedesát minut. Úvod byl výborný, pak jsme sice polevili, když jsme to prostřídali a změnili obranu. Most nás tam trochu přehrál, kdy dal desetibrankovou šňůru a vývoj otočil. Pak jsme se vrátili k vysunuté obraně a to bylo podle mého názoru klíč k úspěchu a dobrá volba. Máme jěště nějaké věci, na kterých musíme zapracovat, ale eliminovali jsme druhou vlnu Mostu, kterou mají strašně silnou.“
Ľuboš Hudák (DHK Baník Most): „Chci pogratulovat Porubě k vítězství, byl to těžký zápas. Věděli jsme, že Poruba je v domácím prostředí silná. Během zápasu jsme si vypracovali hned dvakrát čtyřbrankový náskok, který jsme ovšem nedokázali udržet. Šance jsme měli, abychom náskok navýšili, ale Poruba se vždy do zápasu vrátila. Bojovností a nasazením ten náskok smazala a závěr byl vyrovnaný až do posledního hvizdu. Naše hráčky musím také pochválit, i když jsme se nevyvarovali nějakých chyb jak v obraně tak v útoku.“
Obrovské drama nakonec končí výhrou Poruby po sedmimetrových hodech. Sokol tak jde ve finále do vedení a Most bude muset doma vyhrát oba duely, pokud chce obhájit mistrovský titul. Za chvíli až skončí oslavy domácích hráček vám přineseme hlasy obou trenérů.

Konec zápasu. (24:23)
4:3 – Ránu Petry Růčkové chytá pravou nohou Markéta Doláková a vítězkami prvního finálového duelu se stává Sokol Poruba.
4:3 – Čtvrtou sérii načla úspěšnou trefou Tereza Chovancová, Müllnerová na její střelu nedosáhla.
3:3 – Simona Szarková je také úspěšná tentokrát proti Lence Roháčkové.
3:2 – Eva Minarčíková prostřeluje se štěstím Müllnerovou.
2:2 – Úspěšná je také Lucia Súkenníková.
2:1 – Müllnerová dostává gól do šibenice, Petra Adámková prokázala chladnou hlavu.
1:1 – Helena Ryšánková byla tentokrát přesná a Doláková je překonána.
1:0 – Šárka Marčíková proti Bezpalcové je úspěšná.
0:0 – Weisenbilderová míří mimo tři tyče, Doláková nemusela zasahovat.
Ještě tady jsou nějaké prostoje, ale k první sedmičce se chystá Weisenbilderová proti Dolákové.

Sedmimetrové hody začínají. (23:23)
Oba týmy se pečlivě připravují na dovednostní soutěž, která rozhodně o vítězkách prvního finálového duelu.
Velké dnešní drama bude zakončeno sedmimetrovými hody.

60

Druhý poločas skončil. (23:23)

DHC Sokol Poruba – DHK Baník Most

24:23

po s.h. (11:13)

Zpět na online

DHC Sokol Poruba: Roháčková, Doláková, Bártová – Mýlková, Lešková, Šviráková, Tomašechová, Maiwaelderová, Adámková, Rechtorisová, Chovancová, Minárčiková, Marčíková, Poláchová, Révajová, Kostelná. Trenér: Ján Beňadík.

DHK Baník Most: Bezpalcová, Smolová, Müllnerová – Matoušková, Dvořáková, Ryšánková, Borovská, Vítková, Jeřábková, Šplechtová, Janoušková, Weisenbilderová, Szarková, Súkenníková, Růčková, Zachová. Trenér: Ľuboš Hudák.

Rozhodčí: Milan Hájek, Karel Macho

Statistiky: