Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfB Stuttgart – Hamburger SV

2:1

konec (2:1)

16.05.2015, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.74 4.0 4.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Heiko Westermann může být rád, že nyní nedostal červenou kartu, protože mu doslova ujeli nervy a poslal k zemi hodně tvrdým faulem protihráče.

90+3

Roh to nakonec nebude, protože Rafael van der Vaart neunesl dobrou pozici u levého rohu v podání Kostiće, který si kryl míč, a poslal jej sumó chvatem na zem. Žlutá karta a přímý volný kop domácích.

Strkanice hráčů

69

Daniel Didavi a Gojko Kačar dostávají za vzájemnou strkanici žlutou kartu.

57

Další žlutou kartu zápasu dostává hostující Ivica Olić. Je sice pravda, že jej Serey Die v souboji o míč pořádně přitáhl k sobě, ale Olić jej lehce trefil rukou a už vidí kartonek žluté barvy.

Žlutá karta Reného Adlera

56

René Adler nyní dostal žlutou kartu za nesportovní chování. Vyběhl hodně daleko za vápno proti centrovanému míči, který odpálil do zámezí a poté mazal zpět do branky takovým způsobem, že úmyslně zboural Daniela Ginczeka. Následně si Ginczek s Kleinem hodně důrazně vysvětlují, co si o gólmanovi myslí.

VfB Stuttgart – Hamburger SV

2:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 27. Gentner (Schwaab), 35. Harnik (Didavi) – 12. Kačar (Iličevič)

Karty:   69. Didavi (STU) – 56. Adler (HAM), 57. Olić (HAM), 69. Kačar (HAM), 90+3. van der Vaart (HAM), 90+4. Westermann (HAM)

VfB Stuttgart: Ulreich – Schwaab, Baumgartl, Rüdiger, Klein – Die (90. Romeu), Gentner (C) – Harnik (86. Werner), Didavi (77. Maxim), Kostić – Ginczek.
Náhradníci: Kirschbaum – Niedermeier, Sakaj, Maxim, Romeu, Abdellaoue, Werner.

Hamburger SV: Adler – Westermann, Djourou (90. Holtby), Rajković, Ostrzolek – van der Vaart (C), Kačar – Iličevič, Jansen (64. Stieber) – Lasogga (58. Rudņevs), Olić.
Náhradníci: Drobný – Diekmeier, Diaz Rojas, Holtby, Jiráček, Stieber, Rudņevs.

Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Seidel – Winkmann