Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Achmat Groznyj – FK Spartak Moskva

4:2

konec (0:1)

11.05.2015, 12:30 • Martin Doležal

Tipsport: 2.4 3.0 2.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

AÍLTON - 4:2

90+2

Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
Fantastický závěr! Definitivní vítězství Těreku zařizuje AILTON, jenž druhým gólem během dvou minut navýšil vedení, když si naskočil na centr Aissatiho a hlavičkou usměrnil balón do dolního rohu k pravé tyči.

AÍLTON - 3:2

90

Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
Domácí získali standardní situaci a v závěru šokují celý stadión. Mauricio se postaral o rozehrávku a jeho pas propadl až ke vzdálenější tyči, kde se k míči dostal AILTON, který přízemním pasem posílá svůj tým opět do vedení.

Quincy PROMES - 2:2

75

Spartak právě vstřelil branku!
Hezká spolupráce hostů končí gólem. Kombarov z prostoru rohového praporku přesně odcentroval na střed pokutového území, kam si naběhl QUINCI PROMES, a ten hlavičkou z bezprostřední blízkosti poslal míč za záda Godzura.

Ablay MBENGUE - 2:1

53

Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
Domácí i v desíti dokonávají v krátkém sledu obrat. ABALY MBENGUE dostal vynikající přihrávku z poloviny hřiště z nohy Mauricia. To prvně zmiňovaný využil dokonale, když si v šestnáctce pohrál s obráncem, následně si přehodil míč na druhou nohu a ranou ke vzdálenější tyči nedal Rebrovi sebemenší šanci.

50

Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno! Aissati zpracoval míč a poté ho poslal pro ABYLAYE MBWENGUEHO, který se s ničím nepáral a z prostoru vápna propálil dělovkou hostujícího muže v rukavicích.

Vjačeslav KROTOV - 0:1

27

Spartak právě vstřelil branku!
Paršivljuk dostal na hranici ofsajdu centr k levé straně pokutového území. V němž následně poslal přízemní pas k bližší tyči, kam si sbíhal VJAČESLAV KROTOV. Ten využil toho, že není pokrytý a rychlou ranou z první poslal balón do horní části odkryté svatyně.

FK Achmat Groznyj – FK Spartak Moskva

4:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 50. Mbengue (Lebeděnko), 53. Mbengue, 90. Aílton (Maurício), 90+2. Aílton (Aissati) – 27. Krotov (Paršivljuk), 75. Promes (D. Kombarov)

Karty:   29. Rodolfo (GRZ), 45+2. Semjonov (GRZ) – 2. Tasci (SPM), 31. Källström (SPM), 42. Davydov (SPM)   40. Ivanov (GRZ)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 2:3.

FK Achmat Groznyj: Godzjur – Kuzjajev, Semjonov, Rodolfo, Kudrjašov – Maurício, Adílson (65. Píriz), Lebeděnko (79. Aílton), Ivanov – Kanu, Mbengue.
Náhradníci: Gorodov – Aissati, Kadyrov, Aílton, Teikeu, Komorowski, Píriz, Ucijev, Šachtijev.

FK Spartak Moskva: Rebrov – Paršivljuk, Makejev, Tasci, D. Kombarov – Rômulo, Källström (60. Movsisjan), Glušakov – Promes, Krotov (85. Ananidze), Davydov.
Náhradníci: Mitrjuškin, Pesjakov – Bryzgalov, Ananidze, Insaurralde, Movsisjan, Jurado, Timofejev.

Rozhodčí: Meškov – Demeško, Suchoverchov