Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

Waasland-Beveren – YR KV Mechelen

1:2

konec (0:2)

09.05.2015, 18:00 • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 8.3 5.25 1.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Mechelen takticky střídá, navíc odchází kapitán Steven De Petter, takže hosté ušetří ještě něco málo vteřinek za výměnu pásky. Místo obránce hostí nastupuje na plac Joachim Van Damme.

73

Ve stejném okamžiku jde z placu také útočník Floriano Vanzo, kterého nahradí Arthur Irawan.

73

Druhé střídání přichází také na straně Mechelenu, kde z placu odchází záložník Jens Naessens, kterého nahradí Glenn Claes.

David DESTORME - 1:2

70

Waasland právě vstřelil branku!
Možná jsem to před patnácti minutami s jasným vítězstvím hostí trošku zakřikl. Na pravé straně vápna vápna u postranní čáry se totiž parádně uvolnil Kamerunec Oumarou, který poslal míč na hranici vápna k DAVIDU DESTORMEMU, jenž nekompromisní pumelicí propálil Biebauwa. Zápas tak má znovu svůj náboj. Asistence: Aboubakar Oumarou.

69

Další pěkná šance hostí. De Petter posílal míč do vápna, kde se jej snažil odkopnout Niels De Pauw, ale míč trefil špatně. Kulatý nesmysl se dostal k Nicolasi Verdierovi, který jej z první napálil těsně nad branku.

65

Druhé střídání v domácím celku. Z placu odchází záložník Zaccharia M'Sila, kterého nahrazuje ofenzivní záložník Aboubakar Oumarou.

60

První střídání na straně Mechelenu přichází po půlhodině hry. Dalibora Veselinoviće, srbského útočníka, střídá Nicolas Verdier.

43

Nádherný centr z pravé strany od Laurense Paulussena přišel přesně na nohy Jense Naessense, který ve skluzu netrefil zařízení a poslal míč vedle pravé tyče Steppeho. Toto byla další hezká akce Mechelenu.

38

Máme zde první střídání, a to v celku domácích. Nevím, jestli ze zdravotních nebo výkonnostních důvodů, nicméně zelený pažit opouští Nicolas Godeméche a nahrazuje jej Niels De Pauw.

37

Nakonec tomu tak je, tento zákrok byl opravdu na žlutou kartu a hlavní sudí Delferiére jí vytáhl tak bleskově, že jsem si toho ani nevšiml.

33

V další stoprocentní šanci hostí byl Hanni, který dostal dlouhý centr přesně na nohu. Na levé straně vápna si jej zpracoval, popotáhl dovnitř a vystřelil. Křižnou ranou vykopl Steppe svojí levou nohou.

Další dvě šance Mechelenu

29

Jeden útok za druhým se teď valí na branku Steppeho. Nejprve se po pravé straně prosmýkl do vápna De Petter a jeho křižnou ranu jen tak tak vyrazil domácí gólman. Odražená rána se dostala k Hannimu, který opět nevyzrál na skvělého Kenny Stepeho.

Seth De WITTE - 0:2

16

Mechelen právě vstřelil branku!
Mechelen dál jistě kráčí za belgickým play-off o Evropskou ligou. Na cetrovaný míč po faulu domácích si naběhl SETH DE WITTE, který hlavičku poslal k pravé tyči Steppeho, jenž se i tentokrát za míčem jen smutně ohlédl.

Steven De PETTER - 0:1

13

Mechelen právě vstřelil branku!
Již před tímto gólem měli hosté velkou šanci, kterou nevyužili, když Hanniho vychytal ve velkém vápně Steppe. Dezorientovaná obrana domácích odpálila míč jen na aut. Paulussen jej poslal podél vápna, Naessens míč lehce přistrčil ke STEVENU DE PETTEROVI, který vypálil a s pomocí teče beka domácích Godemechého zapadl míč k levé tyči bezmocného Steppeho.

Waasland-Beveren – YR KV Mechelen

1:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 70. Destorme – 13. Petter, 16. Witte

Karty:   37. Rowell (WAS)

Waasland-Beveren: Steppe – Corstjens, Marić (C), Rowell, Emond – Destorme, Blondelle, Godeméche, Vandam – Vanzo, M'Sila. Trenér: Guido Brepoels
Náhradníci: Rogiest, De Belder, Sawaneh, Oumarou, De Pauw, Irawan, Bourabia

YR KV Mechelen: Biebauw – Paulussen, De Witte, Bateau, Veselinović – De Petter (C), Naessens, Kosanović, Obradović – Cissé, Hanni. Trenér: Aleksandar Janković
Náhradníci: Faidherbe, Wolski, Rits, Van Damme, Claes, Vanlerberghe, Verdier

Rozhodčí: Delferiére – De Neve, Hutsebaut