Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

1. HFK Olomouc – FK Slavia Orlová - Lutyně

2:1

konec (1:1)

09.05.2015, 14:30 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice, ul. Staškova. Kapacita: 2.900 míst. • Michal Sobecký

90

Kostorek dostává ŽK.

90

HFK právě vstřelil branku!
Obrovský tlak a zároveň zmatek před brankou Orlové. Nakonec se podruhé v zápase dokázal prosadit Kostorek. Jeho branka vyvolala obrovský jásot diváků a nadšení jeho spoluhráčů, kteří se poskládali na jednu hromadu a málem střelce pod sebou umačkali.

86

Místo dnes docela dobře hrajícího Bači nastupuje na hřiště Bořil.

83

Hostující Urban obdržel žlutou kartu. Těch se dneska objevilo skutečně přehršle.

77

Nespokojenost hostí byla dokonce tak hlasitá, že Kopel dostává žlutou kartu.

72

Dva Petrové si v západě předali štafetu. Tu od Petra Štěpánka přebírá Petr Krumpolc.

67

Druhá žlutá pro hosty. Dostal ji Uher.

61

Chvílemi se dnes hrají karty a ne fotbal. Další totiž vidí Jaromír Lukášek, který zapříčinil salto jednoho z Orlovských.

59

PO delší době jsme se dočkali větší šance. Střelec prvního holického gólu Kostorek nabral dobrou rychlost a dostal docela dost prostoru. Z levé strany následně vyslal technickou střelu mířící do růžku branky. Těsně však netrefil.

57

Nedlouho po svém příchodu na hřiště dostává Bernard žlutou kartu.

53

Hřiště opouští Buček, nastupuje Bernard.

46

Místo Klimase si zahraje Uher.

44

HFK právě vstřelil branku!
Jako blesk z čistého nebe přišel gól domácích. Postaral se o něj OLDŘICH KOSTOREK, který dokázal obejít na ose hřiště hráče a přízemní střelu poslal kolem brankáře do sítě.

42

Domácí Hlavica se hnal po čáře do zakončení. Fauloval však a rozezlený ze zapískání ještě míč zakopl. Následuje tak žlutá karta za zcela zbytečný odkop po útočném faulu.

39

Další spálená šance Orlové a v ní Tomáš, který nedokázal tečovat míč do prázdné brány. Ta byla zcela osiřelá po té, co se Mucha snažil vynulovat útočícího hráče.

39

Ruka domácího hráče potrestaná penaltou. K té se postavil Skoupý, ale naprosto zklamal, když poslal míč přízemní střelou mimo tři tyče.

35

Petr Soukup dostává žlutou kartu.

35

Už třetí obrovská možnost ke skórování u Orlové! Tomáš zatáhl míč po levé straně a pak ho poslal dobře nabíhajícímu Kopelovi. ten se však nejdřív ke střele neodhodlal a pak už bylo příliš pozdě. Kdyby neváhal, měl před sebou půlku prázdné brány a kolem i dost prostoru na rozmach. Szarowski se zcela oprávněně na svého spoluhráče zlobí.

30

Obrovské šance Lisického, který tváří v tvář gólmanovi poslal míč dloubáčkem vedle pravé tyče. Hráč se hned chytl za hlavu a právem. Tohle byla rovnou sto deseti procentní tutovka.

28

Opět se žlutí, tentokrát ovšem na druhé straně. Kartu vidí Jan Vybíral.

20

Kapitán hostí Kopel se dostal s Tomášem Michalem do úniku. Proti nim stál pouze brankář Mucha, přesto se však z navýšení vedení neradují. Kopel totiž sice předložil míč Tomášovi, ten však nedokázal brankáře přelobovat. Ten se navíc natáhl jak široký, tak dlouhý po střele a míč na poslední chvíli chytil. Obrovská šance a neskutečná spálenina od Orlové.

15

Jsme svědky poměrně brzkého střídání. Místo Patrika Kaizara se na hřiště podívá Michal Tomáš. Těžko říci, co za rozhodnutím stojí. Zdravotní důvody to nejspíš nebudou, nebyl totiž k vidění nějaký nebezpečný střet.

8

První žlutou kartu v zápase vyfasoval domácí Drbal.

4

Orlová právě vstřelila branku!
Hosté šli vzápětí do protiútoku, který skončil gólem. Hráči Orlová se prodrali do přečíslení tři na dva. Útok vedl po levém křídle Limanovský, který předběhl bránícího hráče a naservíroval míč před bránu. Zde se nacházel JARMIL KOPEL, který ač bráněný dokázal dostat míč k tyči.

1. HFK Olomouc – FK Slavia Orlová - Lutyně

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 44. Kostorek, 90. Kostorek – 4. Kopel

Karty:   8. Drbal (HFK), 35. Soukup (HFK), 42. Hlavica (HFK), 57. Bernard (HFK), 61. Lukášek (HFK), 90. Kostorek (HFK) – 28. Vybíral (ORL), 67. Uher (ORL), 77. Kopel (ORL), 83. Urban (ORL)

Neproměněná penalta: 39. Skoupý (ORL), mimo

1. HFK Olomouc: Mucha – Lukášek (C), Buček, Můčka, Bača, Kostorek, Varaďa, Drbal, Soukup, Hlavica, Štěpánek
Náhradníci: Bernard, Bořil, Krumpolc, Blažkovský, Kopřiva

FK Slavia Orlová - Lutyně: Szarovski – Lisický, Kaizar, Skoupý, Schroner, Urban, Cverna, Kopel (C), Limanovský, Vybíral, Klimas
Náhradníci: Uher, Tomáš, Mleziva, Pacanovský

Rozhodčí: Mikyska – Trávníček, Hanáková