Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Aston Villa FC – West Ham United

1:0

konec (1:0)

09.05.2015, 16:00 • Villa Park, Birmingham • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.77 3.73 4.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Tom Cleverley vyslal ze třiceti metrů dělovku z první na gólmana Givena, který dobrým zákrokem zachraňuje a zřejmě i zachránil svému týmu tři body!

90+2

Taktické střídání v posledních minutách na straně Villans. Z placu odchází dnes skvěle hrající Jack Grealish, kterého nahrazuje Carlos Sánchez.

90+1

Gabby Agbonlahor si naběhl za obranu na dlouhý míč a postupoval na branku Adriána. Byl sice tísněn obráncem, ale i tak vystřelil, jenže jeho pokus proletěl vedle levé tyče.

78

Poslední střídání vidíme také na straně hostí. Útočník Carlton Cole se podívá na plac místo Marka Nobleho.

77

Dnes výborný výkon podávající Leandro Bacuna jde z placu. Záložníka nahradí obránce Alan Hutton.

74

Delph pronikl středem hřiště, dal míč na Bentekeho, který jej posunul na Grealishe. Na pravou stranu se míč dostal pro Bacunu, jenž ještě posunul míč na Cleverleyho. Ten nacentroval míč do vápna a Benteke nebyl dalek tomu, aby ve skluzu zamířil do černého.

72

Ten možná přijde za malý okamžik. Alex Song sice ukazuje, že hrál v souboji s Jackem Grealishem míč, ale to by mu nesežral snad ani rozhodčí pískající první zápas kariéry v kategorii přípravek. Za kosičku zezadu jasná žlutá.

71

První střídání Villans je tu. Na plac jde Gabriel Agbonlahor, který na pozici útočníka nahradí Charlese N'Zogbiu.

67

Máme zde druhý neuznaný gól. Stejně jako v prvním poločase na straně Aston Villy, tak i nyní na straně West Hamu se jednalo o špatný výrok stejného pomezního Eatona, který nemá svůj den. Na cetrovaný míč si naběhl Nene, který jej umístil hlavou parádně do sítě, ale již předtím byl máván ofsajd. Ten neměl být, jelikož Song se nacházel v ofsajdové pozici, ale nešel na něj míč a nikterak neohrozil brankáře a nezasáhl do hry.

60

Shay Given předvedl po rohovém kopu parádní zákrok proti hlavičce Jamese Collinse, který také ukázal, že mu zakončení v obtížné pozici nedělá problém. Nebyl to z jeho strany čistý náběh, ale parádně si našel odražený míč a Given musel vytáhnout jeho hlavičku nad břevno.

49

Mark Noble zatáhl míč po pravé straně. Následně se míč zhruba na prostředku útočné poloviny West Hamu dostal míč k novému muži na hřišti, Nenemu, který se nikterak nebál a napřáhl k úctyhodné ráně, která prosvištěla pod břevnem Shaye Givena.

47

Není to však jediné střídání West Hamu, o poločase také odešel z placu Kevin Nolan, kterého nahrazuje Alex Song.

46

Do druhého poločasu nastoupil místo záložníka Morgana Amalfitana, dost impulzivního po soubojích s Tomem Cleverleyem, útočnín Nene.

45

Charles N'Zogbia zastavil průnik Cheikhou Kouyatého kousek za půlící čárou a vystloužil si za tento taktický faul první žlutou kartu zápasu.

Tom CLEVERLEY - 1:0

31

Aston Villa právě vstřelila branku!
Aston Villa se přibližuje k záchraně. Obrovský podíl na tom má Jack Grealish, který se z levého horního rohu vápna prodral až ze svého pohledu k levé tyči branky West Hamu, odkud přihrál pod sebe na zcela volného TOMA CLEVERLEYHO, kterému stačilo pouze nastavit nohu. Asistence: Jack Grealish.

18

Christian Benteke se nyní musí hodně zlobit, neboť asistent rozhodčího Eaton chybně odmával ofsajd. Při dlouhém cetru do vápna byl Benteke před posledním hráčem Kladivářů, kterého přeskočil a následně zamířil přesně do branky.

16

Byl to zřejmě Bacuna, který poslal dlouhý míč na Jorese Okoreho. Ten vyhrál na hranici vápna hlavičku a našel přesnou přihrávkou Christiana Bentekeho, který se své šance zřejmě zalekl a z malého vápna vůbec netrefil branku.

12

Fantastický zákrok nyní předvedl Adrian. Grealish poslal balon na nohu Bentekeho, který naprosto přesným pasem našel ve vápně Toma Cleverleyho, jenž se vůbec nerozpakoval a svojí pumelicí z první donutil gólmana Kladivářů k brilantnímu zneškodnění rány domácího záložníka.

7

Řádné zmatky nyní vládly v obraně West Hamu. Benteke v tísni přiklepnul míč na Cleverleyho, který ještě našel ve vápně Charlese N'Zogbiu, ale ten val těl před sebou nepropálil. Adrián tak nemusel zasahovat a vzápětí posílají hosté míč daleko od své branky.

6

K přímému volnému kopu zhruba pětatřicet metrů od branky Adriána se nahrnul Leandro Bacuna a svojí pumelici poslal kousek vedle pravého horního rohu branky. To byla opravdu slušná šance Villans.

Aston Villa FC – West Ham United

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 31. Cleverley (Grealish)

Karty:   45. N'Zogbia (ASV) – 72. Song (WHU)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 7:3.

Aston Villa FC: Given – Bacuna (77. Hutton), Vlaar, Okore, Richardson – A. Westwood, Cleverley, Delph (C) – Grealish (90+2. C. Sánchez), Benteke, N'Zogbia (71. Agbonlahor).
Náhradníci: Guzan – Weimann, Agbonlahor, Cole, Senderos, Hutton, C. Sánchez.

West Ham United: Adrián – Jenkinson, Burke, Collins, Cresswell – Noble (78. Cole), Kouyaté – Downing, Nolan (C) (47. Song), Amalfitano (46. Nenê) – E. Valencia.
Náhradníci: Jääskeläinen – Jarvis, Nenê, O´Brien, Cole, Song, Cullen.

Rozhodčí: L. Mason – A. Halliday, D. Eaton