Menu

Fotbal

Niké liga

FK Senica – AS Trenčín

0:4

konec (0:2)

08.05.2015, 19:00 • FK Senica • Petra Beblavá sk

Tipsport: 4.2 3.47 1.82 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

75

Trenčín dal gól!
Trečania rozobrali Senicu ako lego. Bero začal túto akciu, keď vysunul Rabiuho, ale ten Šullu neprekonal, lopta mierila von z ihriska, ale ešte ju skúšal usmerniť do brány z nemožného uhla Bero, ale nepodarilo sa mu to. Domáci loptu nedokázali odkopnúť, dostal sa k nej STANISLAV LOBOTKA, ktorý sa z pravej strany šestnástky odhodlal k strele a delovkou poslal loptu k vzdialenejšej žrdi.

62

Trenčín dal gól!
Rabiu poslal loptu Jairovu, ktorý bol v rovine obrancov, šiel do šestnástky, mohol zakončiť, ale videl na pravej strane úplne osamoteného DÁVIDA GUBU, ktorý nemal problém zakončiť do opustenej brány.

33

Trenčín dal gól!
Máme tu druhý gól stretnutia. K lopte sa dostal VAN KESSEL a napriek tomu, že bol tiesnený dvomi hráčmi dokázal vystreliť. Loptu poslal k vzdialenejšej žrdi a Šulla sa mohol ako chcel, na loptu nedosiahol.

7

Trenčín dal gól!
Obrovská chyba v obrane Senice a je z toho gól. Dlhá lopta smerovala na hranicu šestnástky k Van Kesselovi, ktorý loptu síce neodohral ideálne, ale Pillár, ktorý loptu zachytil si nevšimol pribiehajúceho JAIRA, ktorý loptu vybojoval a poľahky prekonal brankára Senice.

FK Senica – AS Trenčín

0:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 7. de Macedo da Silva, 33. van Kessel, 62. Guba (de Macedo da Silva), 75. Lobotka

Karty:   15. Kóňa (SEN), 37. Opiela (SEN) – 54. van Kessel (TRE)

FK Senica: Šulla – Pavlík, Kóňa (C), Čermák (69. Pittner), Majtán – Dolný (63. Kosorin), Hlohovský, Pillár, Kalabiška – Opiela, Hušek (82. Krč).
Náhradníci: Junas – Privrel, Krč, Komara, Pittner, Gombala, Kosorin.

AS Trenčín: Šemrinec (C) – Rundič, van Kessel (66. Mondek), Rabiu (80. Kleščík), de Macedo da Silva – Madu, Čögley, Guba (75. Koolwijk), Bero – Rodriguez da Silva, Lobotka.
Náhradníci: Chovan – Skovajsa, Koolwijk, Mondek, Vlček, Jančo, Kleščík.

Rozhodčí: Leško – Hancko, Hrdlička

Diváci: 1543