Menu

Fotbal

Niké liga

MFK Košice – FC Spartak Trnava

1:0

konec (0:0)

08.05.2015, 16:30 • Lukáš Pancurák sk

Tipsport: 2.84 3.1 2.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Oumar Diaby, prichádza Boris Gáll.

89

Domáci mohli ísť napokon ešte do šance, striedajúci Kubík ale loptu pred Kelavom nestihol.

88

Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Miroslav Viazanko, prichádza Tomáš Kubík.

86

Priamy voľný kop zahrával Sabo centrom do vápna, kde ostala lopta stáť, napokon sa k nej ešte dostal práve faulovaný Nascimento, ktorého pokus bol zrazený!

82

Ale pozor, Trnava mohla vyrovnať! Videli sme krásny center do vápna priamo na hlavu Vyskočila, ktorý loptu síce trafil, ale bránku nie.

76

Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Nermin Haskič, prichádza František Pavúk.

75

Djordjevič teraz zatiahol ručnú brzdu – a to aj za celu žltej karty.

70

Tak ani striedajúci Vyskočil sa žltej karte nevyhne.

69

Nie však na dlhší čas. Faulom sa previnil kapitán domácich, Šinglár.

65

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Peter Sládek, prichádza Martin Vyskočil.

60

Žltú kartu dostáva Peter Sládek (FC Spartak Trnava).

59

Obrovská šanca Košíc, ktoré druhý gól nepridali. Pred Kelavom sa opäť ocitol osamotený Viazanko, s jeho zakončením si tentokrát gólman hostí fantasticky poradil! Roh pre Košice.

58

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Matúš Čonka, prichádza Jakub Vojtuš.

54

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Martin Tóth, prichádza Marek Hlinka.

53

Košice dali gól!
Domáci idú do vedenia! V čase, keď už sa zdalo, že Košice v pokutovom území nič nevymyslia, sa lopta odrazila k Viazankovi a MIROSLAV VIAZANKO strelou odrazenou od žrde rozvlnil sieť za Kelavom

50

Zaujímavý moment, Viazanko posielal do vápna nebezpečný center, ku ktorému sa dostal Diaby, našťastie pre Trnavu je ale spracovať nedokázal. S jeho zakončením po zemi tak Kelava problém nemal.

45+1

Superšanca Trnavy, lopta sa v pokutovom území dostala k Sabovi, ktorý preveril Tofiloskeho. Ten skvelým zákrokom podržal Košice! Roh pre Trnavu.

45

Tak to je neuveriteľné, čo sa deje v závere prvého polčasu. Do ďalšej "tutovky" sa rútil Oumar Diaby, ktorý si loptu fantasticky spracoval a následne v súboji s Kelavom, ktorý vybehol na hranicu pokutového územia, neuspel.

43

Tak toto boli ďalšie zaujímavé momenty. Pačindov center Kelava vyrazil priamo pred seba, lopta zaletela do vzdialenosti asi 30 metrov od bránky hostí, aj napriek tomu to ale Viazanko vyskúšal a jeho nepríjemný strelecký pokus nad ležiacim Diabym Kelava aj so šťastím odvrátil na roh.

41

Vlasko teraz v súboji stiahol Haskiča na zem, zaslúžená žltá karta.

38

Domáci mohli ísť do vedenia! Z hranice pokutového územia sa teraz do lopty oprel Oumar Diaby, ktorý to skúšal strelou k vzdialenejšej žrdi a nepálil vôbec zle! Lopta len tesne míňa bránku Kelavu, ktorý sa po lopte márne naťahoval.

34

Uf, tak toto mohol byť gól minimálne mesiaca! Pačinda sa ešte dostal k lopte, za pokutovým územím vyslal pokus, ktorý najskôr vyzeral ako nepresný, následne sa ale ešte stočil vo vzduchu a padal smerom nadol. Lopta napokon skončila na brvne Kelavovej bránky!

32

Domáci si teraz zbytočne komplikujú život, Huk chyboval v obrane, s čím Tofiloski absolútne nerátal a lopta cez neho prepadla, jeden z hostí ale tiesnený napokon zakončiť nedokázal.

31

Hostia kombinovali v blízkosti deliacej čiary, loptu si na malom území stiahol Sabo, ktorý bol faulovaný. Hostia rýchlo rozohrali a lopta sa dostala ku Nascimentovi, ktorého nepríjemný pokus sa stočil tesne vedľa pravej žrde Tofiloskeho bránky.

26

Obrovská šanca domácich! Dimun sa dostal v pokutovom území k lopte, ktorú si ešte predkopol a následne sa do nej poriadne oprel, do jeho strely sa na poslednú chvíľu vrhol jeden z obetavých hostí!

21

Žltú kartu dostáva Zoltán Žebík (MFK Košice).

19

Žltú kartu dostáva Cleber Silva Nascimento (FC Spartak Trnava).

18

Haskič sa teraz pekne uvoľnil na pravej strane pokutového územia, odkiaľ ešte posielal akýsi strieľaný center, ktorý Kelava vyrazil!

MFK Košice – FC Spartak Trnava

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 53. Viazanko

Karty:   21. Žebík (KOS), 69. Šinglár (KOS), 75. Djordjevič (KOS) – 19. Nascimento (TRN), 41. Vlasko (TRN), 60. Sládek (TRN), 70. Vyskočil (TRN)

MFK Košice: Tofiloski – Huk, Dimun, Pačinda, Šinglár (C) – Žebík, Tóth, Diaby (90+1. Gáll), Viazanko (88. Kubík) – Djordjevič, Haskič (76. Pavúk).
Náhradníci: Ružinský – Pavúk, Vancák, Gáll, Ndiaye, Jonec, Kubík.

FC Spartak Trnava: Kelava – Tóth (54. Hlinka), Nikolič, Greššák, Janečka (C) – Čonka (58. Vojtuš), Nascimento, Sabo, Casado – Vlasko, Sládek (65. Vyskočil).
Náhradníci: Strapák – Bortel, Vyskočil, Hlinka, Vojtuš.

Rozhodčí: Samotný – Balko, Pozor – Kačenga