Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

MSK Břeclav – FC Zlín B

1:2

konec (0:1)

25.04.2015, 16:00 • Na Lesní, Břeclav • Václav Petrů

88

Následně další vynikající zákrok Prokopa, který drží naděje svého týmu na vyrovnání.

88

Zezula hlavičkou uvolnil Tetura, který se ocitl tváří v tvář Ševcovi, zakončení mu ovšem vůbec nevyšlo.

87

Střídání v týmu FC Fastav Zlín B: ze hřiště odchází Červenka, přichází Chmelo.

86

A už mohlo být rozhodnuto. Autor druhé zlínské branky Kraut se prodíral přes břeclavskou obranu a zpoza šestnáctky se snažil obstřelit Prokopa, brankář domácího celku vytáhl výborný zákrok.

75

Střídání v týmu FC Fastav Zlín B: ze hřiště odchází Chuchma, přichází Blanař.

73

Střídání v týmu MSK Břeclav: ze hřiště odchází Pospiš, přichází Tetur.

63

Tak teď stál při domácím týmu kus štěstí, Martin Koller vypálil zpoza šestnáctky a míč se z jeho kopačky odrazil od břevna před brankovou čáru.

62

Střídání v týmu MSK Břeclav: ze hřiště odchází De Carvalho Serra, přichází Jurčík.

59

Vladimir Smirnov ostřel fauloval v pádu Lukáše Motala, který musí být po zákroku břeclavského fotbalisty ošetřován. Rozhodčí ruskému hráči v dresu Břeclavi udělil žlutou kartu.

54

Zlín právě vstřelil branku!
Hosté se vzápětí vracejí do vedení. Při ojedinělém útoku hostujícího celku přihrál Motal do běhu DOMINIKU KRAUTOVI, který vyhrál osobní souboj s Dobšíčkem, dostal se do blízkosti Prokopa, jehož neomylně prostřelil.

52

Střídání v týmu FC Fastav Zlín B: ze hřiště odchází Hradil, přichází Nehoda.

50

Břeclav právě vstřelila branku!
Tak to byla trochu šťastná vyrovnávací branka. V rychlém protiútoku našel Horváth TOMÁŠE POSPÍŠE, který z hranice šestnáctky vypálil z voleje a míč k překvapení všech zamířil mezi nohami překvapeného Švece do brány. Před zlínským gólmanem se míč zřejmě trochu stočil.

46

Střídání v týmu MSK Břeclav: ze hřiště odchází Fojtík, přichází Horváth.

45

Trochu zbytečný závěr první půle, ve středu hřiště Martin Koller ostře fauloval Pavla Simandla, za což si vysloužil žlutou kartu.

33

Dobšíček vysunul Pospiše, který pálil k bližší tyči, ovšem trefil jen boční síť. Domácí si dokážou vytvářet velmi dobré šance, ale chybí jim přesnost v zakončení.

28

Míč se odrazil z šestnáctky na Košuta, jehož nebezpečnou střelu kdosi tečoval pár centimetrů mimo pravou tyč brány Zlína.

16

Nyní ale domácí fotbalisté předvedli pěkný fotbalový moment. Smirnov na půli vybojoval míč a načechraným dloubáčkem našel u šestnáctky číhajícího Pospiše, ten si míč zpracoval a vypálil těsně mimo bránu.

11

Dobšíček poslal vysoký míč ze středu hřiště na hranici šestnáctky Pospišovi, od něhož se míč odrazil na nabíhajícího Smirnova, který vypálil z voleje těsně mimo bránu. Hezká střela.

9

Exekuce se ujal Simandl. Břeclavský kapitán se pokusil míč zatočit k bližší tyči, jeho střela ovšem zamířila těsně nad bránu.

7

Zlín právě vstřelil branku!
Z následného rohového kopu hosté otevírají skóre utkání, Ve vápně se nejlépe zorientoval PETR ZAVADIL a svou hlavičku poslal neomylně k pravé tyči, Prokop na míč nedosáhl.

6

Pěkná individuální akce v podání Motala. Zlínský hráč obešel před šestnáctkou Hlocha a centroval míč do brány, ten se stáčel pod břevno, Prokop na poslední chvíli nebezpečí zlikvidoval.

1

Dnešní utkání začalo pěkně zostra. Smirnov se zleva protlačil v šestnáctce k zakončení, Švec vyrazil jeho střelu před sebe na Fojtíka, který si zblízka na zlínského gólmana nepřišel.

MSK Břeclav – FC Zlín B

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 50. Pospiš – 7. Zavadil, 54. Kraut

Karty:   59. Smirnov (BRE) – 45. Koller (ZLB)

MSK Břeclav: Prokop – Košut, Hloch, Dobšíček, Fojtík (46. Horváth), Simandl (K), Paděra, De Carvalho Serra (62. Jurčík), Zezula, Smirnov, Pospiš (73. Tetur)
Náhradníci: Kunický – Giertl, Horváth, Tetur, Jurčík, Sycha, Wallisch

FC Zlín B: Švec – Jurič, Zavadil, Višněvský, Hlobil (K), Červenka (87. Chmelo), Motal, Chuchma (75. Blanař), Koller, Hradil (52. Nehoda), Kraut
Náhradníci: Adamuška, Chmelo, Blanař, Nehoda

Rozhodčí: Horák – Klíma, Vostrejž

Diváci: 250