Menu

Fotbal

MONACObet liga

FC ŠTK 1914 Šamorín – FK Dubnica

0:0

konec (0:0)

18.04.2015, 16:00 • Šamorín Pomlé • Jozef Fajták sk

Tipsport: 1.67 3.65 4.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konštatovaním, že Šamorín a Dubnica sa rozišli po bezgólovej remíze a pripísali si po bode, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (18:40:06)
Vážení športoví priatelia, ospravedlňujeme sa vám za technický výpadok z druhého polčasu, vyskytli sa neočakávané problémy s pripojením na internet. Zápas sa skončil bezgólovou remízou, s ktorou sú určite spokojnejší hostia, ktorí bodovo vyrovnali Nové Mesto nad Váhom v boji dvoch tímov o udržanie sa. Domáci mali viac šancí, všetky však vychytal skvelý brankár Slávik.

90

Koniec zápasu.

90

Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza D´Ericco, prichádza Habšuda.

89

Žltú kartu dostáva Mejić (MFK Dubnica nad Váhom).

88

Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Pinte, prichádza Sura.

76

Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Suchý, prichádza Takáč.

74

Žltú kartu dostáva Cisár (MFK Dubnica nad Váhom).

73

Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Pavúk, prichádza Kalezić.

61

Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Špánik, prichádza Mezovský.

54

Hostia uz druhý krat pohrozili domacich v oboch pripadoch to bol Mičko.

52

Pinte na prvej strane posunul loptu Spaniovi, ten v dobrom umysle vysunúť Čembu, poslal loptu, ktorú nedokázal spracovať

49

Stred hracej plochy je obsadený futbalistami oboch mužstiev, nik sa netlačí smerom dopredu. Čuduj sa svete domáci Hajdúchma viac prace ako hosťujúci Slavik

47

Slavik v brane hostí opäť vynikol, rohový kop pre domácich zmenu nepriniesol.

46

Začal sa druhý polčas.

45

Prvý polčas sa skončil.

44

Giafanco mal najäčiu šancu na zmenu výsledku, Nedokazal dopravit lptu zo štyroch metrov za chrbát Hajdúcha.

40

Hostia pred koncom riadneho hracie času dva krat pohrozili doace mužstvo, no lopta neprešla do brany, prvý pokus odkontroloval Hajdúch, druhý skončil na bočnej sieti,.

38

Aby ste mali akú-takú predstavu o sile vetra, tak Hajdúchov výkop neprešiel cez stred ihriska a vratil sa k pokutovemu uzemiu.

36

Giafrankov pokkus znamená vyhodu rohoveho kopu pre hostí. Z rohu však nezapršalo.

32

Domaci futbalista Medgyes fauloval Giafranca D Erika, videl žltdé napomenutie.

31

Pinteho pokus nestojí za komentár, v hre sa pokračuje s loptou na domacichkopačkách

28

Domacim sa nepodaril rýchly priti útok, nepochodil Španik, ani Chromý, alee ani Pinte, ktorý poslal loptu nad branu Slavika.

26

Ďalší pokus hračov hostí nepriniesol golový efekt, ale naznak dobrej kombinácie to bol, na knci šance sa predviedolRearte.

23

Dubnickí futbalisti, zahravali rohový kop, po ktom sa výsledok duelu nemení.

20

Dubničania podporovaní silným vetrom preberajú iniciatívu, na gol stale čakáme.

15

Štvrť hodina stretnutia o zachranu, priniesla futbal n na .požadovaneaj úrovni Ani jeden mančaft neprekročil svoj tieň. Možno sadočkáme časom zlepšenie.

13

Dubničania sa aj zásluhou silneho v2etra dostali pred Hajducha, lopta však svoj cieľ a cestu do brany nenašla.

12

Medgyesov priamy kop enašiel v pokutovom území svojho spoluhrača.

9

Loptu do hry poslal brankár Slavik, ktorý sa uka:zuje, že má dobrú fazonu. Otázkkou je dokedy.

6

Domáci začali s chuťou, no hoqsťujúci brankár Slavik si poradil každou loptou, ktora mala smer medzi tri tyče.

2

Špáni, mohol byť hrdinom tretej minúty, keď sa dostal zoči-vočihosťujúceho brankára no prekonať ho nedokázal ani zo štyroch metro, dorázka minula branu.
Leško fukoldo pišťalky, Dubničania majú výhodu silného vetra, natlačili sa pred branu Hajdúcha.
Zčíname minútou ticha za zosnuleho Tibora Saba, ktorý posobil v Šamoríne.
Hlavný rozhodca a jeho asistenti privadzajú aktérov duelu poznačeného privlastkom boja o zachranu. Domaci tradične v bielo-modrých dresoch, hostia v dresoch červených., rozhodcovia v dersoch modrých.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FC ŠTK 1914 Šamorín: 39 Hajdúch, 2 Medgyes, 3 Pončák, 4 Csolle, 9 Hrnčiar, 10 Čemba, 13 Chromý, 14 Pinte, 17 Pavúk, 19 Špánik, 20 Schober.
Náhradníci: 1 Cighaerd, 5 Vozár, 6 Mezovský, 8 Mezzei,, 11 Kalezič, 15 Sura Patrik, 21 Stifter

MFK Dubnica nad Váhom: 31 Slávik, 3 Golej K, 8 Suchý, 9 Rearte, 10 Zahranychnyy, 11 Mičko, 14 Cisar, 20 Bielik, 21 Giafranco D Enriko,, 23Mejič, 25 Zara
Náhradníci: 4 Takáč, 5 Pagáč, 6 Vizcarra, 7 Habšuda,, 15 Szucs, 30 Maťašovský.

Rozhodca: LEŠKO, Bobko, Poracký..
Prekážkou číslo jeden v Šamoríne bude silný vietor, ktorý sa tu na juhu Slovenska rozfúkal. Verme, :že uvidíme boj o futbalové body.
Sportu zdar a futbalu zvlášť važení priatelia internetového futbalu. Dnes budem spolu s vami trpieť na tribúne v Šamoríne, kde sa bude hrať duel o záchranu. Prajem príjmný zažitok z tohto duelu.
Verím, že domáci sa pozviechajú a nedajú súperovi šancu vyniknúť. Body by mali zostať doma.
Náš tip: 1
Dnes bude stretnutie, keď sa budú môcť futbalisti Šamorína rehabilitovať, to však nemôžu jednotlivci v Šamorínskych farbách robiť chyby akých sa dopustili na tráve v Novom Meste nad Váhom. Aj napriek zlej ekonomickej situácii v Dubnici nepricestujú hostia odovzdať svoju "kožu" lacno. To by malo byť varovanie pre domácich, ktorí si nemôžu dovoliť súpera čo i len trochu podceniť. Inak...
Druhé kolo sa odohralo na štadióne Antona Malatinského, kde sa hotovali futbalisti Šamorína "niečo" uhrať. Nepodarilo sa. Túžba byť posledným hrajúcim mužstvom na uvedenom štadióne a zapísať sa tak do histórie, príliš zväzovala nohy i myseľ, nevyšlo ani jedno ani druhé. Prehra o gól vždy mrzí, no body zostali v Trnave. Posledným, kto hral na štadióne futbalovej legendy bola Dubnica, ktorá sa po prehre dostala na dno tabuľky, ale aj do histórie...
V prvom kole v boji o záchranu sa futbalisti Šamorína predstavili v Novom meste nad Váhom. Napriek silným rečiam a predsavzatiam Šamorín nepochodil. Futbalisti Nového Mesta nad Váhom sú v laufe, nedali nič na náhodu a hostí vyprevadili s trojkou na ich konte. Je veľmi ťažké nájsť čarovný prútik, no v Novom meste ho našli a dokázali na jar svojimi výsledkami, že by sa im boj o záchranu v Doxxbet lige, mohol vydariť. Šamorínsky futbalisti vraj doplatili na chyby jednotlivcov. Tí budú mať v dnešnom dueli s Dubnicou možnosť vyniknúť či?
Zlé tušenie fanúšikov futbalu v Šamoríne sa do bodky naplnilo. Futbalisti ŠTK Šamorín sa pod vedením trénera Michala Salenku boju o záchranu v Doxxbet lige nevyhnú. Zlé výsledky počas jarnej časti aktuálneho ročníka naplnili pohár horkosti až do dna. V poslednom kole prehrali futbalisti Šamorína u súpera v Dubnici. Tá sa dnes predstaví v Pomlé z posledného miesta Doxxbet ligy, po výprasku v Trnave, kde futbalisti z Považia "nafasovali" šesť gólov.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

FC ŠTK 1914 Šamorín – FK Dubnica

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   32. Medgyes (SAM) – 74. Cisár (DUB), 89. Mejić (DUB)

FC ŠTK 1914 Šamorín: 39 Hajdúch, 2 Medgyes, 3 Pončák, 4 Csolle, 9 Hrnčiar, 10 Čemba, 13 Chromý, 14 Pinte, 17 Pavúk, 19 Špánik, 20 Schober.
Náhradníci: 1 Cighaerd, 5 Vozár, 6 Mezovský, 8 Mezzei,, 11 Kalezič, 15 Sura Patrik, 21 Stifter

FK Dubnica: 31 Slávik, 3 Golej K, 8 Suchý, 9 Rearte, 10 Zahranychnyy, 11 Mičko, 14 Cisar, 20 Bielik, 21 Giafranco D Enriko,, 23Mejič, 25 Zara
Náhradníci: 4 Takáč, 5 Pagáč, 6 Vizcarra, 7 Habšuda,, 15 Szucs, 30 Maťašovský.

Rozhodčí: LEŠKO, Bobko, Poracký.