Menu

Fotbal

Niké liga

DAC 1904 Dunajská Streda – MFK Košice

1:1

konec (0:1)

18.04.2015, 19:00 • Lukáš Pancurák sk

Tipsport: 1.63 3.5 5.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Nermin Haskič, prichádza Michal Horodník.

86

Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza František Pavúk, prichádza Boris Gáll.

83

Žltú kartu dostáva Darko Tofiloski (MFK Košice), ktorý sa s odkopom od svojej bránky absolútne neponáhľal a napokon za zbytočné zdržovanie inkasoval aj spomínaný test.

80

Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Ákos Szarka, prichádza Pavol Jurčo.

75

Napokon z toho bola zaujímavá šanca! Michalík to skúsil strelecky, ale jeho pokus ešte zblokoval hosťujúci múr. Tofiloski však aj napriek tomu musel ísť na zem, aby loptu smerujúcu do siete zastavil.

70

Domáci futbalisti sa presunuli do útoku a vybojovali priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti. Chopil sa ho Szabó, no jeho skrútená lopta napokon skončila iba tesne vedľa ľavej žrde Tofiloskiho.

67

Žltú kartu dostáva Miroslav Viazanko (MFK Košice).

62

Žltú kartu dostáva Oumar Diaby (MFK Košice), ktorý sa zachoval veľmi nešportovo a súperovi nechcel dať loptu na rozohrávku.

57

Dunajská Streda mala vyhrávať! Po skvelej Sarrovej práci sa k strele dostal Turňa, ale trafil iba pravú žrď Tofiloskiho bránky. Následne dorážal Černák, no jeho prudkú ranu zrazil Dimun na rohový kop.

56

Dunajskostredčania sa takisto presunuli do útoku a vybojovali tam rohový kop! Po ňom sa vo vzduchu do zakončenia dostal Michalík, no nanešťastie pre svoj tím sa dopustil iba útočného faulu.

52

Dunajská Streda dala gól!

Je vyrovnané! Nie ešte bezprostredne po rohovom kope, ale o pár sekúnd neskôr poslal Szarka z ľavej strany vynikajúci center na VOJTECHA HORVÁTHA, ktorý nohou okamžite usmernil loptu do siete. Pre Horvátha je to prvý gól v sezóne.

46

Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Erik Ujlaky, prichádza Roland Černák.

44

Žltú kartu dostáva Marin Ljubicić (FC DAC Dunajská Streda), ktorý sa faulu dopustil pri postrannej čiare, ale našťastie po ňom takisto žiadne zranenie nevidíme.

43

Žltú kartu dostáva Pappe Macou Sarr (FC DAC Dunajská Streda), ktorý v strede trávnika zbytočne poslal k zemi Šinglára.

42

Domáci hráči sa zbytočne nerozptyľujú a okamžite sa presunuli do útoku. Tam to spoza šestnástky z približne 20 metrov skúsil Brašeň, no Tofiloski sa po tejto rane hádzal márne. Lopta skončila iba niekoľko desiatok centimetrov od ľavej žrde.

41

Košický brankár Tofiloski dobre vybehol a loptu vysunul dopredu. Tam sa Košičania dostali do perfektnej šance, ale Pačinda v jej závere pohorel. Hosťujúci hráč ostal pred Poláčkom úplne sám a smerovala na neho lopta, no napokon sa mu od nohy odrazila iba mimo bránky.

40

Zaujímavá šanca domácich! Po Sarrovom prenechaní lopty z pravej strany centroval Turňa, ale priamo spred bránky ju odvrátil iba hosťujúci Tóth. Nasledovať bude roh Dunajskej Stredy.

28

Mohlo byť vyrovnané! Otto Szabó poslal priamu strelu smerujúcu do vinkla bránky, ktorá sa pokojne mohla skončiť gólom. To by ale v bránke nesmel byť Tofiloski, ktorý skutočne spoľahlivo vyskočil a šancu Dunajskej Stredy zmaril.

26

Pozor ale aj na opačnej strane! Tam sa do skvelej šance dostal Horváth, ale ani táto rana napokon úspech nepriniesla.

26

Teraz bola šanca Košíc ešte väčšia! Diaby tentokrát využil dobrú prihrávku pred obrancu a sám sa rútil na bránku. Až vo vápne tesne pred zakončením ho dostihol Kwin a telom ho krásne čisto odstavil.

25

Hostia si prevzali loptu na svoje kopačky a skvelým protiútokom sa takmer dostali do dvojgólového vedenia! Pačinda ťahal loptu, na ľavej strane mal Pavúka, no napokon zakončoval sám, no iba do stredu bránky.

19

Košice dali gól!

Hostia sa ujímajú vedenia! Diaby pred šestnástkou dobre videl NERMINA HASKIĆA, loptu mu priamo do vápna aj posunul a Haskičova strela aj za pomoci menšieho teču skončila v sieti za bezmocným Poláčkom.

16

Tak z tohto mal byť gól! Košičania si v šestnástke neubránili Szarku, ktorý dostal ťažkú vysokú loptu, no v rýchlosti ju napálil iba nad brvno bezmocného Tofiloskiho.

DAC 1904 Dunajská Streda – MFK Košice

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 52. Horváth – 19. Haskič

Karty:   43. Sarr (DUN), 44. Ljubicić (DUN) – 62. Diaby (KOS), 67. Viazanko (KOS), 83. Tofiloski (KOS)

DAC 1904 Dunajská Streda: Poláček – Ljubicić, Michalík, Ujlaky (46. Černák), Horváth – Sarr, Kwin Kwin, Brašeň, Turňa – Szarka (80. Jurčo), Szabó.
Náhradníci: Pernecký – Tóth, Šnirc, Straka, Černák, Jurčo, Majerník.

MFK Košice: Tofiloski – Huk, Dimun, Šinglár, Pačinda – Diaby, Žebík, Tóth, Pavúk (86. Gáll) – Viazanko, Haskič (89. Horodník).
Náhradníci: Stijaković – Gáll, Vancák, Horodník, Ndiaye, Kubík.

Rozhodčí: Trutz – Somoláni, Bednár

Diváci: 2569