Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

SC Freiburg – 1. FSV Mohuč 05

2:3

konec (0:2)

18.04.2015, 15:30 • Mage Solar Stadion, Freiburg • Martin Švejkar

Tipsport: 2.85 3.4 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Jonathan SCHMID - 2:3

90+2

Freiburg právě vstřelil branku!
To jsou věci! Centrovaný íč sklepl Petersen hlavičkou na JONATHANA SCHMIDA, který zblízka překonává Kariuse a domácí jsou ještě ve hře!

Yunus MALLI - 1:3

84

Mainz právě vstřelil branku!
Tak tohle je studená sprcha pro domácí tým! Brosinski se na pravé straně vyhnul obránci a následně odcentroval před bránu, kde se zblízka hlavou prosazuje YUNUS MALLI, který vrací hostům dvoubrankové vedení.

Admir MEHMEDI - 1:2

82

Freiburg právě vstřelil branku!
Jenže Freiburg snižuje na rozdíl jedné branky a zdá se, že nás ještě čeká velmi dramatický závěr! ADMIR MEHMEDI dostal přihrávku na levou stranu, odkud si s míčem seběhl do vápna a parádní střelou do levé šibenice rozvlnil síť hostující brány.

Šindži OKAZAKI - 0:2

45+1

Mainz právě vstřelil branku!
Hosté v samém závěru poločasu navyšují své vedení! Domácí obrana byla ve vápně hodně nedůrazná a první střelu ještě dokázal jeden z obránců zablokovat, ale míč se pak několika odrazy dostal až k ŠINDŽI OKAZAKIMU, který zblízka dostal míč do brány a připisuje si svůj druhý gól v zápase.

Šindži OKAZAKI - 0:1

39

Mainz právě vstřelil branku!
Tak tenhle roh domácím hodně nevyšel! K míči se dostal brankář Karius, který rychlým nákopem vyslal dopředu Jaira, a ten od pravé postranní čáry odcentroval do vápna, kde míč propadl až k ŠINDŽI OKAZAKIMU. Japonský útočník sice zblízka trefil jen Bürkiho, ale od něj se balón nakonec odrazil za brankovou čáru.

SC Freiburg – 1. FSV Mohuč 05

2:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 82. Mehmedi, 90+2. Schmid – 39. Okazaki, 45+1. Okazaki, 84. Mallı

Karty:   83. Krmaš (FRE) – 34. Pak Ču-ho (MAI)

SC Freiburg: Bürki – Riether, Krmaš, Mitrović (77. Darida), Günter – Guédé (46. Philipp), Schmid, Schuster, Sorg – Mehmedi, Frantz (58. Petersen).
Náhradníci: Mielitz – Petersen, Philipp, Darida, Höfler, Torrejón, Mujdža.

1. FSV Mohuč 05: Karius – Brosinski, Noveski (C), Díaz, Pak Ču-ho – Baumgartlinger, Geis – Ku (46. Bengtsson), Mallı (90. Soto), Jairo (63. Jara) – Okazaki.
Náhradníci: Kapino – Jara, Bengtsson, Moritz, De Blasis, Soto, Kalig.

Rozhodčí: S. Stegemann – B. Brand, M. Achmüller