Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

TSG 1899 Hoffenheim – Bayern Mnichov

0:2

konec (0:1)

18.04.2015, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 4.85 4.15 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Andreas BECK - 0:2

90+3

Bayern právě vstřelil branku!
A je hotovo, je konec! Müller parádně pronikl okolo dvojbloku u postranní čáry, vběhl do vápna, tam sice skoro nikoho neměl, přesto tam ale poslal střílený míč a světe div se, je tu gól! Domácí kapitán, ANDREAS BECK, totiž zasáhl velice nešťastně na dlouhou nohu a míč si srazil do vlastní brány!

89

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Robert Lewandowski, přichází Claudio Pizarro.

88

Hned do trojité šance se dostal Lewandowski, napoprvé byl ještě zastaven, napodruhé jeho střeli zablokoval Strobl, napotřetí už to ale málem vyšlo, když jen díky teči míč skončil pouze těsně vedle tyče!

85

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Jeremy Toljan, přichází Sven Schipplock.

84

Rudy zkusil přímou střelu, ten míč byl velice dobře trefen a Neuer mohl děkovat nebesům, že skončil pouze těsně vedle jeho pravé tyče!

70

Volland zastavil rozehrávajícího Danteho až moc tvrdě a poté, co brazilský stoper končí na zemi, sudí tahá žlutý kartónek.

69

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Anthony Modeste, přichází Adam Szalai.
Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Eugen Polanski, přichází Steven Zuber.

66

Rafinha konečně vidí to, co si dnes celý zápas zasluhuje a po až moc tvrdém napadání nakonec vidí žlutou kartu.

63

A nebyli jsme daleko k tomu, aby padl parádní gól i na druhé straně! Po ztrátě Thiaga kousek před vápnem se ihned dostal ke střele Polanski, jeho bomba se ale stočila těsně vedle bližší tyče.

59

Obrovská šance hostů! Do vápna vběhl Thiago, jehož střelu z úhlu Baumann vyrazil pouze přes sebe, kde číhal Thomas Müller! Ani jemu ale nebylo souzeno skórovat, když německý gólman vytáhl parádní zákrok a špičkou rukavice míč vyrazil!

57

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Gianluca Gaudino, přichází Thiago Alcântara.

49

Lewandowski teď skoro neuvěřitelně pokazil úžasně rozjetou akci! Už běžel sám, jenže ve vápně zpomalil, chtěl ještě dát kličku vracejícímu se Bičakčićovi, to se mu ale nepovedlo a gólová šance zůstala bez zakončení.

46

Bohužel je tady to, čeho se fandové Bayernu nejvíce obávali, a to další zranění. Juan Bernat nakonec nedohraje, o poločase ho nahradil Jerome Boateng. Dochází ke změně formace, vzadu zůstanou ve trojici Boateng, Dante a Badstuber, Rafinha se naopak posune na falešné pravé křídlo.

41

Další díra v obraně Bayernu, které mohl a měl domácí celek využít! Do vápna vletěl Firmino, hledal Vollanda, opět velice nejistě zasáhl Dante, poté znovu Vollanda na hranici pravidel složil Badstuber a nakonec Rafinha míč odkopl!

Sebastian RODE - 0:1

38

Bayern právě vstřelil branku!
Nádhera! Nejprve se dostal po Rafinhově přízemním centru ke střele z dálky Müller jeho ránu k tyči ale parádně vyrazil Baumann! Poté se ale míč dorazil k Lewandowskimu, který to sice na zakončení neměl, situace ale vyhodnotil výborně poslal míč na SEBASTIANA RODEHO! Ten na hraně vápna udělal pár rychlých kroků a úžasným obstřelem si poradil jak s blokujícími hráči, tak s gólmanem!

30

Jak může Dante hrát v takovém klubu jako je Bayern? Brazilský obránce nám předvedl další ukázku učiněné marnosti, když netrefil jednoduchý nákop, čehož využil Modeste a běžel sám! Jenže Neuer mu parádně zmenšil úhel a Francouze nohou vychytal!

24

Po dobré rozehrávce trefil Müller břevno, mezitím ale sudí přerušil hru, protože Dante ještě před rozehrávkou trefil loktem Bičakčiće! Tady ale asi sudí měl tasit kartu tmavší barvy!

21

Ani na druhé straně se nehraje v rukavičkách, přesvědčil se o tom Strobl, kterého dojel Thomas Müller. Ten vidí také, stejně jako Rudy, žlutou kartu.

19

Další komplikace pro Bayern! Bernat byl složen hodně tvrdě u čáry Rudym, ten vidí žlutou, španělský univerzál ale musí za čáru a tam je ošetřován. Přibude na marodku Bayernu další hráč?

18

Tak tohle německá hvězda, Mario Götze, přehnala! Rode ho parádním pasem vyzval, aby vlétl do vápna a zakončil, Götze ale chtěl ještě celou akci vyšperkovat několika kličkami a míč ztratil. Následně se dostal ke snad ještě nebezpečnější akci Lewandowski, po dobrém centru ale poslal míč hlavou asi metr nad!

TSG 1899 Hoffenheim – Bayern Mnichov

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 38. Rode (Lewandowski), 90+3. Beck (vla.)

Karty:   19. Rudy (HOF), 70. Volland (HOF) – 21. T. Müller (BAY), 24. Dante (BAY), 66. Rafinha (BAY)

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Beck (C), Strobl, Bičakčić, Toljan (85. Schipplock) – Rudy, Schwegler, Polanski (69. Zuber) – Volland, Firmino – Modeste (69. Szalai).
Náhradníci: Grahl – Schipplock, Elyounoussi, Zuber, Abraham, Salihović, Szalai.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Rafinha, Badstuber, Dante, Bernat (46. J. Boateng) – Rode, Gaudino (57. Alcântara) – Weiser, T. Müller, Götze – Lewandowski (89. C. Pizarro).
Náhradníci: Reina – Alonso, Alcântara, C. Pizarro, J. Boateng, Kurt.

Rozhodčí: Stieler – Ittrich, Thielert